- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetOturduğun ev kardeşinin mi?
Atsana kocanı evden. Boşanma davası açıcam de. Mittirsin gitsin. Senin yerinde olsam bir dakka tutmam o öküzü.
Dedim sen kimin evinden kimi kovuyosun cek git dedim .Evinizde basiniza yikilsin evinize de bilmem napiyim .Vallahi ben bunlaru cekecek insan degildim hep ailemin psikolojik baskisi beni orada kalmaya mecbur etti.Yorumlarını okudum anam bu bildiğin öküz. Maddi manevi sömürmüş seni.
O ev kardeşininse at kocanı evden. Bu kadar pasif olma yahu. Ben bile burdan sinirlendim.
Ahahahhhh bir de senin evinden, seni mi kovuyor hadsiz. Zaten o ev onun olsaydı zorla yaka paça seni kapıya atardı. Bak kardeşim akıllı ol. At adamı evden, davanı aç, ne diye çekiyorsun bu öküzü. Ailene bakma. Çalışır başka bir yerden ev tutar gül gibi yaşarsın. Abin de o evi satsın. Kurtulun o yerdenDedim sen kimin evinden kimi kovuyosun cek git dedim .Evinizde basiniza yikilsin evinize de bilmem napiyim .Vallahi ben bunlaru cekecek insan degildim hep ailemin psikolojik baskisi beni orada kalmaya mecbur etti.
Artık gerçeklere gözünüzü kapatmaktan vazgeçin.Hava alayim diyorum gidip kafede oturayim dedim sonrasinda dedi ben senin nie o kafeye gittigini anladim .Sen oradakilere kendini gosterdin kimin icin gittin o kafeye kim bilir !
Sizin mesleginiz ne ben de onu merak ettim.bu arada cekecek birine benziyorsunuz adamin etmedigi kalmamis benim esim azicik sesini yukseltse bosanasim geliyor.degilki namusuma laf atacak beni asagilayacak kendinize bunu yapmayin...Dedim sen kimin evinden kimi kovuyosun cek git dedim .Evinizde basiniza yikilsin evinize de bilmem napiyim .Vallahi ben bunlaru cekecek insan degildim hep ailemin psikolojik baskisi beni orada kalmaya mecbur etti.
Ailenize şu 2 günde olan kadın cinayetlerini hatırlatı ve bu adam beni öldürecek deyin, susarlar.Dedim sen kimin evinden kimi kovuyosun cek git dedim .Evinizde basiniza yikilsin evinize de bilmem napiyim .Vallahi ben bunlaru cekecek insan degildim hep ailemin psikolojik baskisi beni orada kalmaya mecbur etti.
Bence o riske girmeye gerek yok çünkü tüm aile manyak.Ahahahhhh bir de senin evinden, seni mi kovuyor hadsiz. Zaten o ev onun olsaydı zorla yaka paça seni kapıya atardı. Bak kardeşim akıllı ol. At adamı evden, davanı aç, ne diye çekiyorsun bu öküzü. Ailene bakma. Çalışır başka bir yerden ev tutar gül gibi yaşarsın. Abin de o evi satsın. Kurtulun o yerden
Benim çekme sebebim ailem di ben kendi tercih ettigim bu adamla evlendim bana boyle diyecekler diyip bi sure katladim tokat olayindan sonra aileme anlattim .Babam da ilginc diyo ki millet demez mi kizi napti da acaba bosaniyor diye yani ben bu dsuuncelerle cildirmis durumdayimSizin mesleginiz ne ben de onu merak ettim.bu arada cekecek birine benziyorsunuz adamin etmedigi kalmamis benim esim azicik sesini yukseltse bosanasim geliyor.degilki namusuma laf atacak beni asagilayacak kendinize bunu yapmayin...
Canim sen kimseyi dinleme kendi duzenini kur kimseyede ihtiyacin yokmus hayatina bak bu kocan olacak adamla bisey olmaz sonradan da duzelmez.senin kazandigin parayi yer hayatida sana dar ederBenim çekme sebebim ailem di ben kendi tercih ettigim bu adamla evlendim bana boyle diyecekler diyip bi sure katladim tokat olayindan sonra aileme anlattim .Babam da ilginc diyo ki millet demez mi kizi napti da acaba bosaniyor diye yani ben bu dsuuncelerle cildirmis durumdayim
Ayni meslekteyiz ben meslekte biraz daha kidemliyim getirdigu isi bana diyo ki sen yap kendiside parasini aliyor yok benim kredi karti borcum var yok soyle boyleCanim sen kimseyi dinleme kendi duzenini kur kimseyede ihtiyacin yokmus hayatina bak bu kocan olacak adamla bisey olmaz sonradan da duzelmez.senin kazandigin parayi yer hayatida sana dar eder
Ne is yapiyorsunuz.iste hem kendi parasini hemde senin parani yiyecek seni rezillik ocinde yasatacak kabuletme bunlari.Ayni meslekteyiz ben meslekte biraz daha kidemliyim getirdigu isi bana diyo ki sen yap kendiside parasini aliyor yok benim kredi karti borcum var yok soyle boyle
Ortada düzeltilcek bir evlilik yok bence umutta olmamalıMerhabalae daha oncesinde postlar acmistim.Esımin hareketlerinden dolayi bayrami memleketimdw gecirdim bayramdan sonra eve gittim esim ailesiyle birlikte benden bosanma karari almisbelki karari erken aliyodursun deneyelim dedim .Ben herseye evet diyosam evet yok diyosam yok dedi eger bunlari kabul ediyosan benimle evli kalirsin dedi.Bende tamam karsilikli anlasicaz dedim.Bu o gece annesinde uyudu eve gelmedi.kendi beni sosyal medyadan engellemistieve gittigimdw face ime acip bakiyor mesleki olarak isteklerini kabul ettigim kisileri ``bunlari nasil kabul edersin demej sen benden bosansan gidip baska erkeklerin altina....''gibisinden hakaretlerde bulundu daha sayamadigim bir suru bisey...Kendiside sosyal medyada tanimadigi herkesi ekler takipci satin alir kizlarin hikayelerine yorum atar.Neyse en son dun gece tuttu yine telefonumu eline aldi sen bugun kimle 30 dk konustun ver su telefiny dedi bende kiz arkadasimla konustum.Bu ne alaka nie bu kizla konustun dedi,daha sonra faceimi acip sen facete fotograf paylasmakla cok hafif dekoltesu olan bi fotom insanlarda sehvet uyandirmayacak derecede diyeyim sen bunlari paylasmakla kendini mi pazarliyosun demeye basladi sen kasarsin sen susun busun diye basladi gecenin bi vakti...Bende telefiny ver telefonu ver diye pesinden gidince tuttu telwfonumu duvara firlatti ...Telefonumda maillerim kisiler hersey gitti tu buz oldu.Oturdum aglamaya basladim ben sana naptim sen boyle yapiyosun diye git bu evden git dedimbabasinjn evi ust kattaoraya cikti.öğlen ablasi geldi dedi ben kardesimin bugun ki giyecegi ustuny alcam dedi syrati asîk aldi gitti bende jardesime soylemistim o da babama soylemis babamdakalk gel dedi .Artik cildirmak uzereyim evlilogim dahilmasin diyesusuyorumisitmedigim hakaret kalmiyor dahasi paikolojimw zarar verdi artik kendimi evliligi yurutemeyen ben gibi gormeye basladim duzeltmeye calismak istiyorum karsimsaki insan bana herseyi yiyeceksin sesini cikarmayacaksin diye dayatiyor hareketlerine gelemiyorum dayanamiyorum ailemin yanjna geliyorum onlar uzuluyor icim eziliyor artik![]()