Ablan duymasın diye ne kadar ugrassanda sen duyduğuna göre o da duyar .Yanında ol ona destek ol kafasını dağıtmasi için ortam hazırla ve bence psikolojik destek alsın intihara kalkıştı diyorsunmerhabalar arkadaşlar. benim sıkıntım ablamla ilgiliablam benden 2 yaş büyük, 5 sene önce nişanlandı, ailevi nedenlerden dolayı kötü bir şekilde ayrıldılar. ablam bunu atlatamadı, intihara kalkıştı, hep onu bekledi. 2 gün önce nişanlandığını duydum. henüz haberi yok, ağzını aradım, çok kötü etkileneceği belli. ama ben duyduysam o da bi şekilde duyacak. ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen bi akıl verin bana
Tatile cikin moral olurmerhabalar arkadaşlar. benim sıkıntım ablamla ilgiliablam benden 2 yaş büyük, 5 sene önce nişanlandı, ailevi nedenlerden dolayı kötü bir şekilde ayrıldılar. ablam bunu atlatamadı, intihara kalkıştı, hep onu bekledi. 2 gün önce nişanlandığını duydum. henüz haberi yok, ağzını aradım, çok kötü etkileneceği belli. ama ben duyduysam o da bi şekilde duyacak. ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen bi akıl verin bana
Siz ablanizin ogrenebilecegi biyerden mi ogrendiniz ?
Kötü bi durumda ona yapılacak çok birşey yok, tedaviden başka, kendi yazsa biz akıl verelim derdikte, ne kadar zaman geçti ki üstünden?
Keşke psikolojik tedavi görseymiş.Doktor kontrolünde anlatmaktan başka bir çare bulamadım.Siz bence ne yapın ne edin bu tedaviye onu ikna edin.Ayıp değil günah değil.Zor zamanlardan geçen her yetişkinin psikolojik tedavi görmesi normaldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?