unutamadı maalesef. ama ben yargılamanız için değil fikirlerinizi almak için açtım konuyu. evet insanlar kocasını unutuyor, çocuklarını çöpe bırakıyor vs vs. bazıları da unutmayı beceremiyorlar işte. psikolojik destek konusunda katılıyorum size ama herkes aynı değil, siz de bunu takdir edersiniz.5 yıldır daha unutamadımı ablan garip yani insan kocasını unutuyor. Saplantı bu resmen doktor şart
Zaten farkındaysan, yol gösterecek yorum yaptım. Kısa süreli ayrılık değil ki hava değişimi iyi gelsin, adamın bu kadar süre sonra yeni hayata başlayacağı aşikar, belki de beklediğin gibi de bir tepki vermeyecek o da farkındadır herkesin hayatına devam edeceğinin.unutamadı maalesef. ama ben yargılamanız için değil fikirlerinizi almak için açtım konuyu. evet insanlar kocasını unutuyor, çocuklarını çöpe bırakıyor vs vs. bazıları da unutmayı beceremiyorlar işte. psikolojik destek konusunda katılıyorum size ama herkes aynı değil, siz de bunu takdir edersiniz.
evet haklısınız, 5 yıl boyunca birbirlerini hiç görmemiş, görüşmemiş olsalar, ablam kendi hayatına devam etmeye karar verdiğinde yolundan alıkoymasa... mesajınızda yol gösterecek bi şey göremedim ben, o da benim beceriksizliğim sanırım.. teşekkürler ilginize.Zaten farkındaysan sadece yol gösterecek yorum yaptım. Kısa süreli ayrılık değil ki hava değişimi iyi gelsin, adamın bu kadar süre sonra yeni hayata başlayacağı aşikar, belki de beklediğin gibi de bir tepki vermeyecek o da farkındadır herkesin hayatına devam edeceğinin.
5 yıl önce mi ilişki bittiunutamadı maalesef. ama ben yargılamanız için değil fikirlerinizi almak için açtım konuyu. evet insanlar kocasını unutuyor, çocuklarını çöpe bırakıyor vs vs. bazıları da unutmayı beceremiyorlar işte. psikolojik destek konusunda katılıyorum size ama herkes aynı değil, siz de bunu takdir edersiniz.
nişanlılık dönemi 1 yıl, sonra ayrıldılar 5 yıl önce. bu süre zarfında da hep görüştüler maalesef5 yıl önce mi ilişki bitti
5 sene mi nişanlılık dönemi oldu??
peki kendini iyice kötü hissetirmez mi bu?Takinti haline gelmiş belli ki bi pskologla gorusebilirsin durumu anlatabiirsin ablani onun ayagina goturmene gerek yok bi kafe ortamında yapabilirsin bunu belki konustukca acildikca doktor tedvisini kabul edebilir.. Doktor belki yillardir cabaladiginiz seyi uygun konuşma diliyle yapabilir bi deneyin derim
görüşme her zaman hatırlatır tabinişanlılık dönemi 1 yıl, sonra ayrıldılar 5 yıl önce. bu süre zarfında da hep görüştüler maalesefhep dedim açma telefonlarını cevap verme diye ama dinletemedim. en son 3 ay önce görüşmüşler, geçen hafta sonu da nişanlanmış.
haklısın daha iyi olur, ama istemediği bi şeyi benim bi şekilde ona dayatmam rahatsızlık uyandırabilir diye tedirginim. yoksa tanıdğım bi psikolog var, ofisinin dışında çalışıyor mu bilmiyorum, ama yapılabilir, zor değil tabi.Ama bi şekilde tedavi edilmesi lazim kaldi ki adamin nisanlandigini duyunca dunyasi basina yikilicak belki kontrol altında olursa daha iyi olmaz mi
beyefendi hep erteledi ondan olmadı. ha bugün ha yarın, ha cesaretim yok, ha ailelerimiz uygun değil derken nişanlanmış başkasıyla. hem de sevgilisi de varmış aynı zamanda. ablam onu hala nasıl sevebiliyor, çok kızıyorum ona bazen.görüşme her zaman hatırlatır tabi
çekilen acılar sıfırlanır
sonra sil baştan yaşa aynı şeyleri
aynen görüşmemesi gerekiyordu
peki bu görüşmeler barışma adımları mıydı neden olmadı barışma sonucunda?
Pskologlar yapiyo bu isi tabi önem verenler.. Ya da rahatsız olcagini dusunuyosan ablanin sen bi pskologla görüş izliycegin adimlar hakkinda sergiliycegin davranışlar hakkında bilgi alabilirsiniz doktorla birlikte isi yurutebilirsin[/QUOTE]Psikologlar yircii, post: 36826106, member: 544329"]haklısın daha iyi olur, ama istemediği bi şeyi benim bi şekilde ona dayatmam rahatsızlık uyandırabilir diye tedirginim. yoksa tanıdğım bi psikolog var, ofisinin dışında çalışıyor mu bilmiyorum, ama yapılabilir, zor değil tabi.
ayy kurtulduğuna dua etsin o zamanbeyefendi hep erteledi ondan olmadı. ha bugün ha yarın, ha cesaretim yok, ha ailelerimiz uygun değil derken nişanlanmış başkasıyla. hem de sevgilisi de varmış aynı zamanda. ablam onu hala nasıl sevebiliyor, çok kızıyorum ona bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?