İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yemek yapıyordum mutfakta baktım eğilmiş kapının deliğinden ablama bakıyor. Ben sandım bu beni çok seviyor hiç üzmez. Dünyam başıma yıkılmıştı ve o gün hiç içmediğim sigaraya başlamıştım. Bu 3 defa oldu. Ayrılmadım Ayrılamadım çünkü babam borçtan hapisti. Ben anneme erzak ve para yardımı yapıyordum. Bi ara boşanmak istedim babam engel oldu. Aşk meşk neyine dedi. Ömür boyu böyle yaşa dedi.
Madem böyleydi bu adam niye menenjit geçirdiğinde üzülüp, kahroldunuz? O konuda öyle anlatmışsınız ki eşinizi, birbirinizi çok seviyorsunuz sanmıştım. Ama burada yazılanlar tam tersi. Hangisi doğru, anlayamıyorum.

Sizin gerçekten acilen tedaviye ihtiyacınız var.
 
Bana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.

Esiniz konuda bahsi gecen es mi?
 
Abartı değil bakın konu başlığıma tuhaf hayatım demişim. İster inanın ister inanmayın. Ne eksik ne fazla hepsi gerçek. Benim prenses gibi bi hayatım olmadı. Eşimi kötülemiyorum. Kötü biri demiyorum. Şu anki düştüğüm durum ve onun tarafından gördüğüm bazı tepkileri kötü buluyorum. Evlenmiş sahip çıkmış bana sağolsun. Umarım hayat bi yerden sizi sınamaz.Çünkğ bu ne biçim hayat deyip eleştirmek çok kolay bi eylemdir. Teşekkür ederim
Kesinlikle abartıyorsunuz. Eski konularınızda da her konunuzda da had safhada abartı taşıyor. 2004 de açtığınız konsomatris kardeşi getirip 2020 de yeni yaşanmış gibi açıp yakalanınca içimden atamadığım için deyip kaçıyorsunuz . Burada eşimle 17 yaşımda birlikte birlikte oldum deyip bir sayfa sonra 16 yaşımdaydım diyorsunuz. Haklı çıkmak için yaş da birer birer küçülüyor mu yoksa yaşadıklarınızdan mı emin değilsiniz diye düşündürüyor insana Olağan bir çocuk Köftesini yemedi gibi basit bir aile içi tartışmada sinir krizleri geçirip kendinize verdiğiniz zararlara dem vuruyorsunuz vs vs. Çok abartılı ve çok fazlası olduğu özellikle psikoloji eğitimi de olan kişiler için çok aleni hanımefendi!

Sizin prenses hayatınız olduğunu kim söyledi bu arada? Prenses hayatı olmayınca insanın yanlışı, çirkini sakıncalıyı seçme ve savunma, insanlara da sunma hakkı mı var?? Sizden başka ya da size haklı bir şekilde tepkisel yaklaşan insanların prenses hayatı yaşadığını sanmanız ne kolay. Oysa şu anlattıklarınızın kat kat zorunu yaşamış ama burada sizinle acı yarıştırmaya kalkmayan, hayatı boyunca zorluklarla savaşmış bir kadın karşınızdaki. Başa gelen felaketler seçimimiz değildir ama onlarla canla başla savaşmak ve doğruyu, iyiyi seçmek tamamen bizim seçimimizdir bunu bilin
Eşimi kötülemiyorum, kötü biri demiyorum demişsiniz tüm mesajlarınıza bakıp bu konuda sadece gülümsüyorum size. Ayrıca reşit olmadan birlikte olduğunuz adamla aileye karşı çıkarak evlenen ve onun maddi imkanları ile aileye destek olduğu için ayrılmadığınızı belirten sizsiniz. Hem evlenmeyi tercih edeyim hem imkanlarını yıllarca kullanayım hem de yaşlanınca evli adamlara aşık olup eşimi kötüleyip suçu da babama atayım diyerek mağdur rolüne bütünüyorsunuz

Hayatın beni sınaması konusuna gelince. Siz umsanız da ummasanız da hayat beni 17 yaşımdan beri ağır bir şekilde çeşitli şekillerde sınıyor. Yaşadıklarımdan insanları sorumlu tutarak çirkin ve kolay yolları seçmeyi tercih etmiyorum. Gerekeni ve zararlı olanı tek kalemde çizip atıyorum hayatımdan. Tek başıma ve sadece kendi çabamla hayatta dimdik duruyorum ve tek desteğim yüce Allah çok şükür

Hayatımda bir tek evli adam bana büyük bir aşk ilan edebildi o da mesajla. Karşıma çıkmaya cesaret edemezdi. Çok sevdiğim, yıllardır tanıdığım, kişiliğinden emin olduğum, son derece hoş ve beğenilen üst düzey bir insandı. Benim tavrım ve cevabımla başını kaldırıp yüzüme bakamadım, kariyerini bırakıp istifa etti. Bilmem anlatabiliyor muyum!? 😊

Bu ne biçim hayat demem ben hanımefendi hiç bir hayat için. Bu ne yanlış bakış açısı, bu ne cehalet, bu ne akılsızlık, bu ne çirkinlik, bu ne dengesizlik ve bu ne nankörlük bu ne rezil bir seçim derim..

Eleştirmek kolay bir eylem filan değildir. Yanlışı, çirkinliği ısrarla savunmayı eleştirmek düzgün bir bakış açısı, güç ve dürüstlük gerektiren oldukça zor ve gerekli bir eylemdir. Yoksa şurada size "hıhı aşk bu tabi, umarım adam doğru söylüyordur, sen de çok çekmişsin be kızıımmm " demek çok kolaydı!

Sayfalar ve konular dolusu yazdıklarınızda tek doğru kararınız hastaneye yatıp tedavi olmanızdır. Ruh haliniz için bu şart. Kişiliğiniz ve seçimleriniziyse düzgün bir ruh hali ile değerlendirmeniz şart!
 
Alintiladigim mesajla simdi yazdiklari cok tutarsiz.
İki ağladı, kadınlar yumuşayıverdi işte. Bi öyle bi böyle, aldığı tepkilere göre şekil alıyor. Adama da zerre acımadım, 58 yaşında iken 18 lik genç kız peşinde koşmayı bilmiş. Ne bekliyordu ki, genç kadın kaç yıl yar olacaktı ona? Allah çarşısını pazar etsin ne diyelim.
 
İki ağladı, kadınlar yumuşayıverdi işte. Bi öyle bi böyle, aldığı tepkilere göre şekil alıyor. Allah çarşısını pazar etsin ne diyelim.
Su yaptigi magduriyet adi altinda yaptiklarini hafifletmiyor. Hastaysa gitsin tedavisini olsun burda kimse psikolojik seans yapamaz kendisine. Adam olduren katile hangimiz aciriz? Psikolojik sikintilari varmis vah canim demeyiz herhalde. Kadin sayfalarca diger kadini yazmis. Ben bunun neyine yumusayacagim birak ya.
 
Ben cok
Uzuldum konu sahibine..cahillikte yapilan hatalar bizi baska hatalara surukluyor.. bosanmak herkesin hakki evlenmek gibi ama gidecegi herifte sirtlan gibi bekliyor. Sadece bosanacagim deseydi ben cok hakli bulurdum.. yani suan o yastaki bi erkekle ne paylasimin olabilir zaten? Cunku evlendiginde bile deden yasindaymis. Kocan seni ne duygusal ne cinsel anlamda doyurabilir. Sense kadinliginin en guzel yillarindasin aslinda..
 
Dede mi asılmış konu sahibinin kardesine ve ablasına?
Ne dedeymiş arkadaş ya🙄
Dedeler gözümde bambaşka bir hale büründü😬
Konuyu okudukça duygu karmasasi yasıyorum..
Kızgınlık, öfke, üzülme, acima, şaşkınlık dagıldım..
Konu sahibi ne diyecegimi sasirdim sana ama alkol alma, ilaclarini duzenli kullan ihtiyacın olan zaman tedavi sakın hayatina birini sokmaya calisma kafan karisik zaten..
Dede dediğim dedesi değil 🤣konu sahibinin eşi 🙃bizim dedemiz yaşında diye öyle yazmıştım
 
İki ağladı, kadınlar yumuşayıverdi işte. Bi öyle bi böyle, aldığı tepkilere göre şekil alıyor. Adama da zerre acımadım, 58 yaşında iken 18 lik genç kız peşinde koşmayı bilmiş. Ne bekliyordu ki, genç kadın kaç yıl yar olacaktı ona? Allah çarşısını pazar etsin ne diyelim.

Bence nerden baksan konu sahibinin hastaneye yatmasi en iyisi. Yolu yol degil, aslinda biliyorda, adam sadece tutundugu (evli) dal. Sevgiyi hep yalnis yerde ariyorlar. Biraz yüz veren olursa bunu hemen sevgi zannediyorlar, halbuki gercek sevginin ne oldugunu bilmiyorlar daha. Allah herkesin evladina böyle hatalara düsmemeyi nasip etsin. Benim kiz cocugum yok, ama evde sevgi eksikligi yasayip sonra böyle bir hayati secmesini asla istemezdim.
 
Bence nerden baksan konu sahibinin hastaneye yatmasi en iyisi. Yolu yol degil, aslinda biliyorda, adam sadece tutundugu (evli) dal. Sevgiyi hep yalnis yerde ariyorlar. Biraz yüz veren olursa bunu hemen sevgi zannediyorlar, halbuki gercek sevginin ne oldugunu bilmiyorlar daha. Allah herkesin evladina böyle hatalara düsmemeyi nasip etsin. Benim kiz cocugum yok, ama evde sevgi eksikligi yasayip sonra böyle bir hayati secmesini asla istemezdim.
Hastanede tedavi olur, kişilik değiştirmez.Her sevgi eksikliği yaşayan böyle yollara sapmıyor. Ama en azından daha çok düşünerek hareket eder, kendini frenler, daha akıllıca adımlar atar.
 
Hastanede tedavi olur, kişilik değiştirmez.Her sevgi eksikliği yaşayan böyle yollara sapmıyor. Ama en azından daha çok düşünerek hareket eder, kendini frenler, daha akıllıca adımlar atar.

Insallah. Cocugu da var sonucta. O adam ve karisi da bana hic normal gelmedi. Bir ara Esra Erola bir cift cikmisti (isimleri unuttum, ama adam genc bir kizla kaciyor, sonra esi affediyor, kizi köye götürüyorlar, sonra tekrar beraber kactilar)..Belki onlar gibi de konu sahibini maddi anlamdada kullanmaya planliyorlar. Öyle veya böyle Allah kimseyi bu hallere düsürmesin
 
Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Vefasiz erkekten sana da fayda gelmez 3 cocugunu kaç yıllık eşini birakmis seni mi alacak nikahina sen kenarda hep bekliceksin çok mu bidi bidi yaptın bosan diye tekmeyi yiyecek olan sensin. Yani hayaller kurma bana gelsin diye .

Daha yeni büyük bir yanlistan kurtulup başka bir yanlisa neden gidiyorsun . Neden 3 cocugun gunahina giriyorsun. Herif zaten serefsizki orasi bambaska neden bir mutsuzlugun uzerine konuyorsun. Kimsin sen nerden buluyorsun bu hakki kendinde. Acitasyonmu yapıyorsun hayat bana acimadi bende kimseye acimam diye .

Allah dagina göre kışıni verir umarım o cocuklarin ve o kadinin gelecegi pasparlak olur ikinizide Allaha havale ediyorum.
 
Neyin yoklugu bu be resmen kusmalik 40 yaş büyük birisi ve 18 yaş resmen yasli bir sapigin oyuncagi olmussunuz yetmemis hatalarki simdide evli birisiylesiniz. Çok şey yazilirda bu kalitesiz konuya degmez.

Diyelim ki adam bir sapik psikolojik rahatsiz birine "sapigin oyuncagi olmussunuz" demek dogru mu sizce? Nerden biliyoruz adamin daha önce istismar etmedigi? Muhtemelen öyle ve sadece evlenmek icin 18 yasina basmasini bekledi. Konu sahibi yalnis yolda onda hepimiz hemfikiriz zaten.
 
Vefasiz erkekten sana da fayda gelmez 3 cocugunu kaç yıllık eşini birakmis seni mi alacak nikahina sen kenarda hep bekliceksin çok mu bidi bidi yaptın bosan diye tekmeyi yiyecek olan sensin. Yani hayaller kurma bana gelsin diye .

Daha yeni büyük bir yanlistan kurtulup başka bir yanlisa neden gidiyorsun . Neden 3 cocugun gunahina giriyorsun. Herif zaten serefsizki orasi bambaska neden bir mutsuzlugun uzerine konuyorsun. Kimsin sen nerden buluyorsun bu hakki kendinde. Acitasyonmu yapıyorsun hayat bana acimadi bende kimseye acimam diye .

Allah dagina göre kışıni verir umarım o cocuklarin ve o kadinin gelecegi pasparlak olur ikinizide Allaha havale ediyorum.

Vefa beklemek icin vefali olmak lazim. Bizde olmayan seyi de karsi taraftan beklemek baska bisi.

Hastaneye yatacagim yazmis. Millet de en dogrusu falan yaziyor. Bu hastaneler ne zamandandan beri vicdan ve merhamet yuklemesi yapiyor? zira konu sahibinin ilk once bunlara ihtiyaci var. Tedavisini elbet olsun ama vicdan, merhamet, empati gibi seyler tedavi ile kazanilacak duygular degil.
 
Konu mu kitler misiniz yöneticilerim.
Aklım burda kalıyor. Yanlış bile olsa farklı seçimler ve hayatlarında var olabileceği gerçeğini kabullenemeyen, olumsuz ve yargılayıcı insanlara cevap vermek istemiyorum.Bedelini zaten hayat ödetiyor. Yeterince üzgünüm ben yine gülüp geçerim.Benim kişiliğime hakaret etmeye izin vermem. Bazıları gibi prenses hayatı yaşamıyor insanlar.Çocukluktan beri sorunlu bir hayatım var. İnsan sonrasını hesap edemediği yanlış seçimler yapabiliyor. Bunların bedelini zaten ben öderken, kimse kimseyi bu kadar hakir görmemeli. Anlaşıldı ki konum böyle açık oldukça, her gelen cebinden bir sürü taş çıkarıp atacak.Linçlenmeyi göze almıştım zaten.Tabi ki herkes girip hür yorumunu yazacak. Bunu da biliyorum.Ama psikolojimi korumak zorundayım. 1 gr aklım kaldı onu da iyi kullanayım bana yeter :)) Canla başla yol göstermeye çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Derdimi anlatmadığım zaman daha mantıklı konuşuyorum bu arada. Artık denizlere anlatırım, suya anlatırım, gökyüzüne anlatırım. Ama hiç bir yakınıma anlatmam. Dediğiniz olumlu şeyleri hep aklımda tutucam. Bana çok büyük yardımınız oldu. Yüreğinize sağlık. Hoşçakalın.
 
Konu mu kitler misiniz yöneticilerim.
Aklım burda kalıyor. Yanlış bile olsa farklı seçimler ve hayatlarında var olabileceği gerçeğini kabullenemeyen, olumsuz ve yargılayıcı insanlara cevap vermek istemiyorum.Bedelini zaten hayat ödetiyor. Yeterince üzgünüm ben yine gülüp geçerim.Benim kişiliğime hakaret etmeye izin vermem. Bazıları gibi prenses hayatı yaşamıyor insanlar.Çocukluktan beri sorunlu bir hayatım var. İnsan sonrasını hesap edemediği yanlış seçimler yapabiliyor. Bunların bedelini zaten ben öderken, kimse kimseyi bu kadar hakir görmemeli. Anlaşıldı ki konum böyle açık oldukça, her gelen cebinden bir sürü taş çıkarıp atacak.Linçlenmeyi göze almıştım zaten.Tabi ki herkes girip hür yorumunu yazacak. Bunu da biliyorum.Ama psikolojimi korumak zorundayım. 1 gr aklım kaldı onu da iyi kullanayım bana yeter :)) Canla başla yol göstermeye çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Derdimi anlatmadığım zaman daha mantıklı konuşuyorum bu arada. Artık denizlere anlatırım, suya anlatırım, gökyüzüne anlatırım. Ama hiç bir yakınıma anlatmam. Dediğiniz olumlu şeyleri hep aklımda tutucam. Bana çok büyük yardımınız oldu. Yüreğinize sağlık. Hoşçakalın.
Mune Mune
 
Konu mu kitler misiniz yöneticilerim.
Aklım burda kalıyor. Yanlış bile olsa farklı seçimler ve hayatlarında var olabileceği gerçeğini kabullenemeyen, olumsuz ve yargılayıcı insanlara cevap vermek istemiyorum.Bedelini zaten hayat ödetiyor. Yeterince üzgünüm ben yine gülüp geçerim.Benim kişiliğime hakaret etmeye izin vermem. Bazıları gibi prenses hayatı yaşamıyor insanlar.Çocukluktan beri sorunlu bir hayatım var. İnsan sonrasını hesap edemediği yanlış seçimler yapabiliyor. Bunların bedelini zaten ben öderken, kimse kimseyi bu kadar hakir görmemeli. Anlaşıldı ki konum böyle açık oldukça, her gelen cebinden bir sürü taş çıkarıp atacak.Linçlenmeyi göze almıştım zaten.Tabi ki herkes girip hür yorumunu yazacak. Bunu da biliyorum.Ama psikolojimi korumak zorundayım. 1 gr aklım kaldı onu da iyi kullanayım bana yeter :)) Canla başla yol göstermeye çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Derdimi anlatmadığım zaman daha mantıklı konuşuyorum bu arada. Artık denizlere anlatırım, suya anlatırım, gökyüzüne anlatırım. Ama hiç bir yakınıma anlatmam. Dediğiniz olumlu şeyleri hep aklımda tutucam. Bana çok büyük yardımınız oldu. Yüreğinize sağlık. Hoşçakalın.
Hala drama queenlik.
Bak burayı yöneticilere yazaraK engelleyebiliyorsun.
Adamı da engelle madem.
Ne diye 3 çocugu olan bir adamı hala karısı boşamıyor diye saçma sapan beklentiye girip delirmiş gibi haraket ediyorsun.
Bir senin çocuklugun ziyan olmadı.
Muhakeme etmek zor olmasa gerek.
Psikolojinizi burası niye bozuyor ayol.
Sana çat çat gerçekleri yazıyorlar ama işine de gelmiyor.
İstiyorsun ki ah vah desinler, canım cicim desinler.
Tamam da niye ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X