- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.141
Allahımm şu tiplere bak tam yemelikAynı aşk bende de mevcut canım çok masum hayvanlar
Bak bu kediler senin için o zaman
Evet canım çok şirin tam bir beşiktaşlı rica ederim bu aradaAllahımm şu tiplere bak tam yemelikkız hele şu arkadaki siyah olupta burnunda beyazlık olan bayıldım ona
çok teşekkür ederim yaa çok şekerler
Evet canım çok şirin tam bir beşiktaşlı rica ederim bu arada
Ayyy yerim ben onu çok tatlış maşallah teşekkürler canım bu arada profilinde çok tatlı olmuş
bu beşiktaşlı şekerde benden sana bitanem
rica ederim canım benimAyyy yerim ben onu çok tatlış maşallah teşekkürler canım bu arada profilinde çok tatlı olmuş
rica ederim canım benimçok teşekkürler bebişle kedicik pek şeker geldiler koymak istedim
kız baksana ya yavrusuna bakıyor öyle Allahım çok şekerler şu ufaklığın rengine bayıldımbak canım bunlarda çok tatlı anne ve yavrusu
Aynen canım minicik çok şeker annesi de yanından ayırmıyor ne güzel inşallah bizim de böyle sevimli kedilerimiz olurkız baksana ya yavrusuna bakıyor öyle Allahım çok şekerler şu ufaklığın rengine bayıldım
amin inşallah ya çok istiyorum doyasıya sarılırız bizde ne güzel olurAynen canım minicik çok şeker annesi de yanından ayırmıyor ne güzel inşallah bizim de böyle sevimli kedilerimiz olur
Evet canım bende çok istiyorum nasip olursa ileride beslemek istiyorumamin inşallah ya çok istiyorum doyasıya sarılırız bizde ne güzel olur
belki bir gün bu şekerlerden bir tane bizimde olurEvet canım bende çok istiyorum nasip olursa ileride beslemek istiyorum
İnşallah canımbelki bir gün bu şekerlerden bir tane bizimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?