- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.181
ne kadar ilginç kuş çeşitleri varmış ilk defa gördüm yüzü gözükmüyo kuşun :) ama marula benziyor gerçekten :)
ne kadar ilginç kuş çeşitleri varmış ilk defa gördüm yüzü gözükmüyo kuşun :) ama marula benziyor gerçekten :)
anam ne kadar tatlı sanki oyuncak gibi duruyor
bak burada azcık gözüküyorbende bakarken değişik kuşlara ilgimi çekti
demi kız pek şeker <3 kız bu besleniyor galiba kafestede gördüm bakarken normal kuş yani evcil :)anam ne kadar tatlı sanki oyuncak gibi duruyor
Aynen çok şeker kafese nasıl sığıyo acaba baya büyük bi kuş bu türkiye de var mıdır acaba bu kuştan :)demi kız pek şeker <3 kız bu besleniyor galiba kafestede gördüm bakarken normal kuş yani evcil :)
Aynen çok şeker kafese nasıl sığıyo acaba baya büyük bi kuş bu türkiye de var mıdır acaba bu kuştan :)
aa evet kafesininin üstüne çıkmış resimde büyük duruyor ama o kadar büyük değil galiba :) nesli tükenmek üzere bu kuşların o zaman dünyada az olduğuna göre ama böyle bir kuşum olsun isterdim
kız kafesin üstünde bak buradaona göredir onun kafeside büyük kafesler vardır illaki bitanem :) dünyada çok az varmış baktımda 16 yıla kadar yaşıyorlarmış kız muhabbet kuşu gibiymiş buda onun yemini yiyebilirmiş :)
Türkiyede olması lazım gördüğüm haberdeki sahibi Türk çünkü doğru nesli tükeniyor sanırım pahalıdır bu kuş o halde az bulunduğu için :)aa evet kafesininin üstüne çıkmış resimde büyük duruyor ama o kadar büyük değil galiba :) nesli tükenmek üzere bu kuşların o zaman dünyada az olduğuna göre ama böyle bir kuşum olsun isterdim
Bencede pahalıdır gösterişli bir kuş zaten :)Türkiyede olması lazım gördüğüm haberdeki sahibi Türk çünkü doğru nesli tükeniyor sanırım pahalıdır bu kuş o halde az bulunduğu için :)
Bencede pahalıdır gösterişli bir kuş zaten :)
burdan bakınca sanki kuş değilde ip yumağı gibi gözüküyor :)) sadece burnu gözüküyo kıyamam ama yaa mahçup mahçup durmuş sanki
bak kafesin içinde ama tam çekmemiş çeken çekse sanki ne vardı
fiyatı hakkında bilgim yok baktım ama birşey bulamadım
hayırlı ramazanlar bitanem
çok güldüm ip yumağı deyişineburdan bakınca sanki kuş değilde ip yumağı gibi gözüküyor :)) sadece burnu gözüküyo kıyamam ama yaa mahçup mahçup durmuş sanki
ama öyle gözüküyor deme canım :) nasıl yemek yiyor deme geçekten saçlarını pardon tüylerini geri atması lazım yemek yerken :)çok güldüm ip yumağı deyişine
nasıl görüyor bu kuş nasıl yiyor birşeyler anlamadım ben gerçekten burnu gözüküyor tek
Sağol canım sana da hayırlı mutlu ramazanlar
öyle gözüküyor gerçekten doğru diyorsunama öyle gözüküyor deme canım :) nasıl yemek yiyor deme geçekten saçlarını pardon tüylerini geri atması lazım yemek yerken :)
Bel ki de canım vardır onun bir formulüöyle gözüküyor gerçekten doğru diyorsun
belki ağzını açınca tüyler geri çekiliyordur kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?