- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.481
ne romantik ortam ama
Aynen canım ikiside birbirinden tatlı ikiz gibiler zaten :)ikisi birbirine benziyor açıkçası bilemedim ama fark etmez ya pisicik olsun yeter
Gerçekten öyle piyano eşliğinde sevdiğinle romantik bir yemek ah ahhh :)ne romantik ortam ama
gözlerine aşık oldum sanırım bunların benAynen canım ikiside birbirinden tatlı ikiz gibiler zaten :)
dimi kız deniz kıyında bide deniz havası var ne güzel olur orası inşallah bir gün böyle birşey yaşarızGerçekten öyle piyano eşliğinde sevdiğinle romantik bir yemek ah ahhh :)
Çok masum bakıyorlar değil mi canımgözlerine aşık oldum sanırım bunların ben
İnşallah canım öyle bir romantizm yaşamak isterdim doğrusu :)dimi kız deniz kıyında bide deniz havası var ne güzel olur orası inşallah bir gün böyle birşey yaşarız
masum onlar zaten Allahım ya ahh ahh diyorum anla beni kuzum iç geçiriyorum şu an niye yok diyeÇok masum bakıyorlar değil mi canım
yaşarız kız illaki inşallahİnşallah canım öyle bir romantizm yaşamak isterdim doğrusu :)
Anlıyorum canım bende aynı durumdayım zaten o yavru pisilerden istiyorum bende :) Nasip canım senin yaşın daha küçük neler yaşarsın daha Allah nasip ederse :)masum onlar zaten Allahım ya ahh ahh diyorum anla beni kuzum iç geçiriyorum şu an niye yok diye
yaşarız kız illaki inşallahRabbim nasip eder :)
sen çok mu büyüksün kız o nasıl söz sende yaşayacaksınAnlıyorum canım bende aynı durumdayım zaten o yavru pisilerden istiyorum bende :) Nasip canım senin yaşın daha küçük neler yaşarsın daha Allah nasip ederse :)
Senden büyüğümya kız yaş otuza geliyor bu saatten sonra zorsen çok mu büyüksün kız o nasıl söz sende yaşayacaksın
kendi kendimizi delirtiyoruz biz galiba bakarken bu pisilere
aaa teyze derim bak sana böyle dersenSenden büyüğümya kız yaş otuza geliyor bu saatten sonra zoraynen canım napim böyle güzel kedi resimleri görünce dayanamıyorum ekliyorum hemen :)
Diyebilirsin canım alınmam ben rahat ol dermişimaaa teyze derim bak sana böyle dersenromantizmin yaşı yoktur bir kere deme öyle
olsun kız görüntüsü yeter o şekerlerin
hayır umut her zaman olmalı asla kaybetme onu :)Diyebilirsin canım alınmam ben rahat ol dermişimorası öyle yaşı yokta bir yaştan sonra insanın ümidi kesiliyor işte :)
Tamam canım benim dikkate alıcam sözünü :)hayır umut her zaman olmalı asla kaybetme onu :)
o olduğu sürece hayat daha yaşanılır bitanem umutsuz insan hayattan zevk alamaz <3Tamam canım benim dikkate alıcam sözünü :)
Aynen canım umut olmadan yaşanmaz zaten kaybetmemeye çalışıyorum bende elimden geldiğince :)o olduğu sürece hayat daha yaşanılır bitanem umutsuz insan hayattan zevk alamaz <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?