- 22 Nisan 2015
- 19.196
- 116.768
- 798
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.501
aferin kuzuma hep böyle ol umut oldukça herşey birer birer gerçekleşirAynen canım umut olmadan yaşanmaz zaten kaybetmemeye çalışıyorum bende elimden geldiğince :)
Aynen canım benim çok haklısınaferin kuzuma hep böyle ol umut oldukça herşey birer birer gerçekleşir
Siz ne sekersiniz ya masallah
Degil mi ablasi bence de çok tatlilar :)Siz ne sekersiniz ya masallah
bunlar kendini sevdirir mi kız acaba hiç bilgim yokDegil mi ablasi bence de çok tatlilar :)
Valla bilmiyorum ki canim cok sevimli duruyolar kacmazlar heralde :)bunlar kendini sevdirir mi kız acaba hiç bilgim yok
kuzum böyle sevimli kimi hayvan evcil olmuyor o yüzden sordum sanmam kaçarlar bence korkarlar çünkü ama alışırsa hani o sıcaklığı alırsa belki kaçmazlarValla bilmiyorum ki canim cok sevimli duruyolar kacmazlar heralde :)
Evcil degildir canim zaten sanmiyorum ama yanina yaklasinca kacabilirler dedigin gibi ama cok sevimliler masallah :)kuzum böyle sevimli kimi hayvan evcil olmuyor o yüzden sordum sanmam kaçarlar bence korkarlar çünkü ama alışırsa hani o sıcaklığı alırsa belki kaçmazlar
otur seyret kız valla huzur verir bunlar hayvanların verdiği huzur bambaşkaEvcil degildir canim zaten sanmiyorum ama yanina yaklasinca kacabilirler dedigin gibi ama cok sevimliler masallah :)
Bence de canim mutlu olmak icin birebir hayvanlar hayvan sevgisi :)otur seyret kız valla huzur verir bunlar hayvanların verdiği huzur bambaşka
hayvan sevgisi olmalı bir insanda zaten hayvanı sevmeyen insanıda sevmez diye düşünüyorumBence de canim mutlu olmak icin birebir hayvanlar hayvan sevgisi :)
Aynen canim ayni seyi dusunuyorum bende ..hayvan sevgisi olmalı bir insanda zaten hayvanı sevmeyen insanıda sevmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?