İçinden gelen bir resim ekle :)

sevildiğini anlıyor kuzum oda mutlu oluyordur kesin biz nasıl biri tarafından sevildiğimizi hissettiğimizde mutlu oluyorsak bu hayvanlar içinde geçerli onlarında hisleri var
Ben cogu zaman hayvanlarin insanlardan daha duygusal oldugunu dusunuyorum canim daha cok baglaniyorlar bence sevdiklerine insanoglu gibi nankor degiller :)

Ben cogu zaman hayvanlarin insanlardan daha duygusal oldugunu dusunuyorum canim daha cok baglaniyorlar bence sevdiklerine insanoglu gibi nankor degiller :)
onlarınki saf sevgi kuzum balık beslerken ben ne zaman elime yemi alsam yaklaşsam akvaryuma hemen yukarı çıkarlardı yemek için ayrıca hayvanlar çokta akıllı gidip sohbet ederdim ben onlarla bi tanesi vardı cama gelir ben konuşurken öyle bana bakardı of yine aklıma düştü ya

aynen canim karsiliksiz baglaniyolar sana tek istedikleri sefkat sen baliklarina konusurken belki seni anlamiyorlar ama senin onlara ilgi gosterdigini sevdigini anliyorlardir kesinlikle :)

aynen canim karsiliksiz baglaniyolar sana tek istedikleri sefkat sen baliklarina konusurken belki seni anlamiyorlar ama senin onlara ilgi gosterdigini sevdigini anliyorlardir kesinlikle :)
anlamazlar mı ya sürekli yanlarındaydım hep konuşurdum severdim bazen dokunurdum dayanamazdım çok zararlı onlar için ama ellerimi önce yıkardım tabii balık sevgisi balık beslemek bir başkadır meleğim

Anliyorum canim seni insan severken dokunmak istiyor bende kedileri hic uzaktan sevemem illa kucagima alacagim ya da elimle dokunurum uzaktan sevemiyorum :)

Anliyorum canim seni insan severken dokunmak istiyor bende kedileri hic uzaktan sevemem illa kucagima alacagim ya da elimle dokunurum uzaktan sevemiyorum :)
balık bide suyun içinde onu sevmesi çok zor insan deliriyor ya dokunmak için
kedileri zaten sevemem uzaktan ikna etmek için sevmeye ne çırpındığımı bilirim sokak kedilerini

balık bide suyun içinde onu sevmesi çok zor insan deliriyor ya dokunmak için
kedileri zaten sevemem uzaktan ikna etmek için sevmeye ne çırpındığımı bilirim sokak kedilerini
Bende sokak kedilerini seviyorum ama bazilari kaciyor hemen bazilari da cagirinca hemen geliyor onlari sevebiliyorum cok tatli oluyorlar yaa :)

Bende sokak kedilerini seviyorum ama bazilari kaciyor hemen bazilari da cagirinca hemen geliyor onlari sevebiliyorum cok tatli oluyorlar yaa :)
canım benim o gelenler kesin önce evde bakılıp sokağa terk edilenlerdir çoğu normalde sokak kedisi gelmez kesinlikle kolay kolay ürkek olurlar onlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…