- 21 Temmuz 2011
- 3.549
- 3.683
- 133
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.541
sevildiğini anlıyor kuzum oda mutlu oluyordur kesin biz nasıl biri tarafından sevildiğimizi hissettiğimizde mutlu oluyorsak bu hayvanlar içinde geçerli onlarında hisleri varAynen canim baksana kizda pisicikte gozlerini kapatmis ne kadar da huzurlu gorunuyorlar :)
Ben cogu zaman hayvanlarin insanlardan daha duygusal oldugunu dusunuyorum canim daha cok baglaniyorlar bence sevdiklerine insanoglu gibi nankor degiller :)sevildiğini anlıyor kuzum oda mutlu oluyordur kesin biz nasıl biri tarafından sevildiğimizi hissettiğimizde mutlu oluyorsak bu hayvanlar içinde geçerli onlarında hisleri var
onlarınki saf sevgi kuzum balık beslerken ben ne zaman elime yemi alsam yaklaşsam akvaryuma hemen yukarı çıkarlardı yemek için ayrıca hayvanlar çokta akıllı gidip sohbet ederdim ben onlarla bi tanesi vardı cama gelir ben konuşurken öyle bana bakardı of yine aklıma düştü yaBen cogu zaman hayvanlarin insanlardan daha duygusal oldugunu dusunuyorum canim daha cok baglaniyorlar bence sevdiklerine insanoglu gibi nankor degiller :)
aynen canim karsiliksiz baglaniyolar sana tek istedikleri sefkat sen baliklarina konusurken belki seni anlamiyorlar ama senin onlara ilgi gosterdigini sevdigini anliyorlardir kesinlikle :)onlarınki saf sevgi kuzum balık beslerken ben ne zaman elime yemi alsam yaklaşsam akvaryuma hemen yukarı çıkarlardı yemek için ayrıca hayvanlar çokta akıllı gidip sohbet ederdim ben onlarla bi tanesi vardı cama gelir ben konuşurken öyle bana bakardı of yine aklıma düştü ya
anlamazlar mı ya sürekli yanlarındaydım hep konuşurdum severdim bazen dokunurdum dayanamazdım çok zararlı onlar için ama ellerimi önce yıkardım tabii balık sevgisi balık beslemek bir başkadır meleğimaynen canim karsiliksiz baglaniyolar sana tek istedikleri sefkat sen baliklarina konusurken belki seni anlamiyorlar ama senin onlara ilgi gosterdigini sevdigini anliyorlardir kesinlikle :)
Anliyorum canim seni insan severken dokunmak istiyor bende kedileri hic uzaktan sevemem illa kucagima alacagim ya da elimle dokunurum uzaktan sevemiyorum :)anlamazlar mı ya sürekli yanlarındaydım hep konuşurdum severdim bazen dokunurdum dayanamazdım çok zararlı onlar için ama ellerimi önce yıkardım tabii balık sevgisi balık beslemek bir başkadır meleğim
balık bide suyun içinde onu sevmesi çok zor insan deliriyor ya dokunmak içinAnliyorum canim seni insan severken dokunmak istiyor bende kedileri hic uzaktan sevemem illa kucagima alacagim ya da elimle dokunurum uzaktan sevemiyorum :)
Bende sokak kedilerini seviyorum ama bazilari kaciyor hemen bazilari da cagirinca hemen geliyor onlari sevebiliyorum cok tatli oluyorlar yaa :)balık bide suyun içinde onu sevmesi çok zor insan deliriyor ya dokunmak için
kedileri zaten sevemem uzaktan ikna etmek için sevmeye ne çırpındığımı bilirim sokak kedilerini
canım benim o gelenler kesin önce evde bakılıp sokağa terk edilenlerdir çoğu normalde sokak kedisi gelmez kesinlikle kolay kolay ürkek olurlar onlar :)Bende sokak kedilerini seviyorum ama bazilari kaciyor hemen bazilari da cagirinca hemen geliyor onlari sevebiliyorum cok tatli oluyorlar yaa :)
Olabilir canim cok urkek okuyorlar gercekten hic sevdirmiyolar kendilerini :)canım benim o gelenler kesin önce evde bakılıp sokağa terk edilenlerdir çoğu normalde sokak kedisi gelmez kesinlikle kolay kolay ürkek olurlar onlar :)
keşke iyiyi kötüyü ayırt edebilseler de bizde arada kaynamasak kötüler yüzündenOlabilir canim cok urkek okuyorlar gercekten hic sevdirmiyolar kendilerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?