- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.861
ah balımmm burada keyif yapmak vardı
ah canim yaa ne guzel olurdu gercekten oyle bir yere gidip kafa dinlemeye cok ihtiyacim var :)ah balımmm burada keyif yapmak vardı
çok isterim kız o kadar çok istiyorum ki hele şu sıcaklarda çok ihtiyacım varah canim yaa ne guzel olurdu gercekten oyle bir yere gidip kafa dinlemeye cok ihtiyacim var :)
sicaktan bunaldik gercekten canim hele sen daha fazlaçok isterim kız o kadar çok istiyorum ki hele şu sıcaklarda çok ihtiyacım var
kız evde delirmeme ramak kaldı arkadaşlarım gel diyor evde oturalım değişiklik olur sana diyorda yine evde oturucam ben ne değişecek ki ben gezmek biraz hava almak istiyorumsicaktan bunaldik gercekten canim hele sen daha fazla
At dışarı canim kendini evde daha kötü oluyor insan ama dısarisida cok sicak havalar biraz serinlese artik ne guzel olur :/kız evde delirmeme ramak kaldı arkadaşlarım gel diyor evde oturalım değişiklik olur sana diyorda yine evde oturucam ben ne değişecek ki ben gezmek biraz hava almak istiyorum
kız dışarı atsam kendimi daha kötü olurum ben sıcaktan dokunuyor bana :/At dışarı canim kendini evde daha kötü oluyor insan ama dısarisida cok sicak havalar biraz serinlese artik ne guzel olur :/
Bana da dokunuyor napacaz bilmiyorum :/kız dışarı atsam kendimi daha kötü olurum ben sıcaktan dokunuyor bana :/
Allahtan sabır dileyeceğiz çare yok geçsin gitsin şu aylar bir an önceBana da dokunuyor napacaz bilmiyorum :/
Amin canim amin gecer insallah bir an once :/Allahtan sabır dileyeceğiz çare yok geçsin gitsin şu aylar bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?