- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.981
bende dikkatli bakınca fark ettim canım hepsi yemelik yalnız alıcaksın kucağına ohh sarılacaksın mis gibi ya huzur bu sanırım tamda buEvet canım farketmemiştim bakınca hepsi aynı gibi duruyor kardeşler galiba ama bazılarının rengi farklı çok şeker hepsi maşallah
canım benim seni mutlu ettiysem bu resimle ne mutlu banaBayıldım bu paylaşımına, vede mutlulukla beraber çok duygulandım: (
Çok teşekkür ederim...
Kalbime dokundun cidden sağol.
Aynen kız tüylü tüylüler bide mıncıklayıp durcan bunları :)bende dikkatli bakınca fark ettim canım hepsi yemelik yalnız alıcaksın kucağına ohh sarılacaksın mis gibi ya huzur bu sanırım tamda bu
doğru diğer kedilerden farklı bunlar iran kedisi gibi tüylü duruyorlar ama iran kedisi fena halde tüylü bunlar tüysüz kalır yanında gerçektenAynen kız tüylü tüylüler bide mıncıklayıp durcan bunları :)
Ay Allahım şuna bak tüy yumağı evet bu pisinin yanında diğerleri baya tüysüz duruyor tarakla tarayacak kadar tüyleri maşallahdoğru diğer kedilerden farklı bunlar iran kedisi gibi tüylü duruyorlar ama iran kedisi fena halde tüylü bunlar tüysüz kalır yanında gerçekten
bir arkadaşımın vardı o zaman tanıdım bu pisiciği ben tarak al eline tara cidden çok tatlı ama yazın fena tüy döküyormuş biliyormusun sıcak tabii dökmesi normal kışa normale dönüyormuşAy Allahım şuna bak tüy yumağı evet bu pisinin yanında diğerleri baya tüysüz duruyor tarakla tarayacak kadar tüyleri maşallah
dökmemesi imkansız canım zaten biz bile döküyoruz yazın benim saçlarımda çok dökülür mesela :) bu pisi de çok tüylü normal dökmesi o yüzden temizliğinin iyi yapılması lazım sanırım sağlık açısından :)bir arkadaşımın vardı o zaman tanıdım bu pisiciği ben tarak al eline tara cidden çok tatlı ama yazın fena tüy döküyormuş biliyormusun sıcak tabii dökmesi normal kışa normale dönüyormuş
kedi bakımından anlayan bilinçli insanlar beslemeli bu pisiyi ben şahsen yapamam o tüylerle savaşamam :) terden dökülüyor galiba saçlar bilemiyorum kız benim fark etmiyor sık sık dökülür bide kuru saçlarım benim yumuşak değildökmemesi imkansız canım zaten biz bile döküyoruz yazın benim saçlarımda çok dökülür mesela :) bu pisi de çok tüylü normal dökmesi o yüzden temizliğinin iyi yapılması lazım sanırım sağlık açısından :)
Bende ilgilenemem canım sanırım baya zaman ayırmak lazım bu kedilere :/ valla bilmiyorum canım ama benim dönem dönem çok dökülüyor saçım bu sıra tutam tutam dökülüyor yine havalardan olabilir belki kuzum bilemiyorumkedi bakımından anlayan bilinçli insanlar beslemeli bu pisiyi ben şahsen yapamam o tüylerle savaşamam :) terden dökülüyor galiba saçlar bilemiyorum kız benim fark etmiyor sık sık dökülür bide kuru saçlarım benim yumuşak değil
bu kediye lazım diğerlerine sanmıyorum ya veterinere götürülür bir sorun olursa aşıları yaptırılır neden zor olsun ki kedi bakımı :) neden dökülüyor ki bilemedim şimdi tutam tutam stresten olabilir bide bak saçların yenileniyor olabilir eski saç belli mevsimde gidermiş yerine yenisi çıkarmış öyle duymuştum ne kadar doğru bilemem şampuan değişikliğide olabilir yaptın mı değişiklik?Bende ilgilenemem canım sanırım baya zaman ayırmak lazım bu kedilere :/ valla bilmiyorum canım ama benim dönem dönem çok dökülüyor saçım bu sıra tutam tutam dökülüyor yine havalardan olabilir belki kuzum bilemiyorum
Aynen canim bu cins kedi icin dedim bakimi zor olur diye cok tuylu cunku :) stresten olabilir belki canim sacim o kadar dokuluyor ama hala da cok gur alttan yenisi ciktigi icin sanirim :) sampuan degisikligi pek yapmam ayni sampuani kullaniyorum genelde ben mevsimsel oldugunu dusunuyorum canim kışın pek dokulmez çunku :)bu kediye lazım diğerlerine sanmıyorum ya veterinere götürülür bir sorun olursa aşıları yaptırılır neden zor olsun ki kedi bakımı :) neden dökülüyor ki bilemedim şimdi tutam tutam stresten olabilir bide bak saçların yenileniyor olabilir eski saç belli mevsimde gidermiş yerine yenisi çıkarmış öyle duymuştum ne kadar doğru bilemem şampuan değişikliğide olabilir yaptın mı değişiklik?
saçın hala gürse sebebi yenilenmedir korkma o halde :) benimde dökülür hala gür saçlarım tarağımı görsen yok artık dersin zaten günlük dökülme sayısı varmış belli 100 tel sanırım yanlış hatırlamıyorsam normalmiş oraya kadar o kadar dökülür mü senin?Aynen canim bu cins kedi icin dedim bakimi zor olur diye cok tuylu cunku :) stresten olabilir belki canim sacim o kadar dokuluyor ama hala da cok gur alttan yenisi ciktigi icin sanirim :) sampuan degisikligi pek yapmam ayni sampuani kullaniyorum genelde ben mevsimsel oldugunu dusunuyorum canim kışın pek dokulmez çunku :)
benimde cok gur canim bir de kivircik illallah ettiriyor bazen hep topluyorum o yuzden açik birakinca bu sicakta pisiriyor resmen :/saçın hala gürse sebebi yenilenmedir korkma o halde :) benimde dökülür hala gür saçlarım tarağımı görsen yok artık dersin zaten günlük dökülme sayısı varmış belli 100 tel sanırım yanlış hatırlamıyorsam normalmiş oraya kadar o kadar dökülür mü senin?
benim toplama lüksüm yok toplasam açtığım zaman taratmıyor uyuz saçımbenimde cok gur canim bir de kivircik illallah ettiriyor bazen hep topluyorum o yuzden açik birakinca bu sicakta pisiriyor resmen :/
Uzun saçın zorlukları işte canım çok seviyorum uzun saçı ama yazın çekilmiyor benim çok uzun olmamasına rağmen rahatsız ediyor açınca senin bir de daha uzun saçın sanırım ondan :/benim toplama lüksüm yok toplasam açtığım zaman taratmıyor uyuz saçımkarışıveriyor ne oluyorsa saçlar birbirinemi giriyor kavga mı çıkıyor benden habersiz bilemedim
belimin yarısına geliyor kız az kaldı 2 parmak genişliğinde falan uzasın ya zorluğuna razıyım benim saçım belimin bitiminin altına bile iniyordu neredeyse ama kestim bunaldımda bir ara hep omuzlarımda kullandım her ay kestirdim azcıkta olsa şimdi tekrar uzatıyorum bu kez toplamadan toplayınca olmuyor :)Uzun saçın zorlukları işte canım çok seviyorum uzun saçı ama yazın çekilmiyor benim çok uzun olmamasına rağmen rahatsız ediyor açınca senin bir de daha uzun saçın sanırım ondan :/
Ne güzel canım ben cok seviyorum uzun saçı bir bayanda ama kendimde sevmiyorum çok kabarıyor :/ sakın kıyma saçlarına :)belimin yarısına geliyor kız az kaldı 2 parmak genişliğinde falan uzasın ya zorluğuna razıyım benim saçım belimin bitiminin altına bile iniyordu neredeyse ama kestim bunaldımda bir ara hep omuzlarımda kullandım her ay kestirdim azcıkta olsa şimdi tekrar uzatıyorum bu kez toplamadan toplayınca olmuyor :)
bende kabarsa diye bakıyorum ama nafile :/ hoşuma gidiyor kabarık saç benim gel değişelim saçları kuzuNe güzel canım ben cok seviyorum uzun saçı bir bayanda ama kendimde sevmiyorum çok kabarıyor :/ sakın kıyma saçlarına :)
Haha iyi fikir canım bende dümdüz pırasa gibi saçlara özeniyorum insan kendinde olmayana özenirmiş ya o hesap bizimki debende kabarsa diye bakıyorum ama nafile :/ hoşuma gidiyor kabarık saç benim gel değişelim saçları kuzu
bak anlaşalım pırasa gibi değil saçım hafif dalgalı baştan diyeyim sonra vay efendim kandırdın beni düz değilmiş saçların al saçını ver saçımı olmasınHaha iyi fikir canım bende dümdüz pırasa gibi saçlara özeniyorum insan kendinde olmayana özenirmiş ya o hesap bizimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?