- Konu Sahibi Life Garden
-
- #3.001
Ben ona da razıyım kuzum dalgalı olsa o bile yeter saçım o kadar çok kabarıyor ki salınca aslan yelesi gibi aynı :))bak anlaşalım pırasa gibi değil saçım hafif dalgalı baştan diyeyim sonra vay efendim kandırdın beni düz değilmiş saçların al saçını ver saçımı olmasın
aslan yelesi benzetmene çok güldüm yaBen ona da razıyım kuzum dalgalı olsa o bile yeter saçım o kadar çok kabarıyor ki salınca aslan yelesi gibi aynı :))
Ama öyle canım napayım kendim de aslan burcuyum saçlarım aslanın yelesi gibiaslan yelesi benzetmene çok güldüm yadüzleştir hayatım sende düzleştirici ile ama sık yapma bazen yap salmak istersen eğer çünkü sık yapımı zararlı saç için
baya uğraş ister o konuda haklısın işte saç kıvırcık ya kolay olmaz onun düzleşmesi topuz yapmak en mantıklısı kalıyor sanırım haklısınAma öyle canım napayım kendim de aslan burcuyum saçlarım aslanın yelesi gibicanım benim saçı düzleştirici de tutmuyor iki dakikada bozuluyor belki her gün yapsam alışır ama uğraşamam her günde en iyisi topla çık :)
yok kuzum hiç uğraşamam düzleştiriciyle falan ablam her gün üşenmez yapar saçını işe gitmeden düzleştiriciyle hayret ederim ne gerek var boşverbaya uğraş ister o konuda haklısın işte saç kıvırcık ya kolay olmaz onun düzleşmesi topuz yapmak en mantıklısı kalıyor sanırım haklısınburcuna yakışır işte saçların kız ne güzel
seviyor kız demekki bende üşenirim bide sıcakta hepten yapmam saçada zararlı kuzuyok kuzum hiç uğraşamam düzleştiriciyle falan ablam her gün üşenmez yapar saçını işe gitmeden düzleştiriciyle hayret ederim ne gerek var boşverburcumla uyumlu birisiyim ben :)
Aynen kuzum bence de saçı rahat bırakmak lazım bazen :)seviyor kız demekki bende üşenirim bide sıcakta hepten yapmam saçada zararlı kuzu
aynen öyle bitanem dikkat etmek lazım :)Aynen kuzum bence de saçı rahat bırakmak lazım bazen :)
canım benim seni mutlu ettiysem bu resimle ne mutlu banasen de hamileymişsin Allah sana da nasip etsin sağlıkla meleğini kucağına almayı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?