İçinden gelen bir resim ekle :)

bak anlaşalım pırasa gibi değil saçım hafif dalgalı baştan diyeyim sonra vay efendim kandırdın beni düz değilmiş saçların al saçını ver saçımı olmasın
Ben ona da razıyım kuzum dalgalı olsa o bile yeter saçım o kadar çok kabarıyor ki salınca aslan yelesi gibi aynı :))

Ben ona da razıyım kuzum dalgalı olsa o bile yeter saçım o kadar çok kabarıyor ki salınca aslan yelesi gibi aynı :))
aslan yelesi benzetmene çok güldüm ya düzleştir hayatım sende düzleştirici ile ama sık yapma bazen yap salmak istersen eğer çünkü sık yapımı zararlı saç için

aslan yelesi benzetmene çok güldüm ya düzleştir hayatım sende düzleştirici ile ama sık yapma bazen yap salmak istersen eğer çünkü sık yapımı zararlı saç için
Ama öyle canım napayım kendim de aslan burcuyum saçlarım aslanın yelesi gibi canım benim saçı düzleştirici de tutmuyor iki dakikada bozuluyor belki her gün yapsam alışır ama uğraşamam her günde en iyisi topla çık :)

baya uğraş ister o konuda haklısın işte saç kıvırcık ya kolay olmaz onun düzleşmesi topuz yapmak en mantıklısı kalıyor sanırım haklısın burcuna yakışır işte saçların kız ne güzel

yok kuzum hiç uğraşamam düzleştiriciyle falan ablam her gün üşenmez yapar saçını işe gitmeden düzleştiriciyle hayret ederim ne gerek var boşver burcumla uyumlu birisiyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…