- Konu Sahibi Life Garden
-
- #6.221
olabilir canım kendisi de öyle yazmış zaten belki başka bilgisayardan girerse görebilir :)bilemiyorum ben tablettende görüyorum laptoptanda görüyorum ne eklediysen tatlım :) arkadaş iş yerinden girdiğinden göremiyor olabilir
olabilir canım kendisi de öyle yazmış zaten belki başka bilgisayardan girerse görebilir :)
iş yerinde çoğu yeri yasaklıyorlar maalesefolabilir canım kendisi de öyle yazmış zaten belki başka bilgisayardan girerse görebilir :)
Evet canım muhtemelen iş yerinden girdiğim için göremiyorum bazı siteler değil çoğu siteler yasaklı durumda..
Şükür burası yasak değil en azından : )
Facebooktan yüklüyorum zaten büyük ihtimal iş yerinde yasaktıriş yerinde çoğu yeri yasaklıyorlar maalesef
Facebooktan yüklüyorum zaten büyük ihtimal iş yerinde yasaktır
Çalıştığın yer resmi bir yer sanırım :) niye yasaklıyorlarsa sanki işi bırakıp oyun oynayacaksınYaaaaaaaaa....
Ondan tabi kiiiiii...
Ohooo..
İçinde "oyun" kelimesi bile geçse o site açılmıyor sen facebook diyorsun
yüzde yüz yasaktır kesinFacebooktan yüklüyorum zaten büyük ihtimal iş yerinde yasaktır
Çalıştığın yer resmi bir yer sanırım :) niye yasaklıyorlarsa sanki işi bırakıp oyun oynayacaksın
yasakmış gerçektenyüzde yüz yasaktır kesin
Anladım canım kamuda çalıştığını sürekli iş iş oyuna da ihtiyaç var ama sen de haklısınKamuda çalışıyorum canım...
Valla Bazen oynarım da : )
yasakmış gerçekten
Anladım canım kamuda çalıştığını sürekli iş iş oyuna da ihtiyaç var ama sen de haklısın
Burası niye yasak ki hadi facebooku anlarım arkadaşlarla falan chat yaparsın da burası gayet faydalı bir site neyse iyi olmuş açılması rahatça girebiliyorsun şimdi :)Napalım..
Bi ara bu siteyi de yasaklamışlardı mesaj gönderemiyordum..
Deli oluyordum şükür bi yenileme yaptılar sanırım farketmediler henüz ya da acıdılar bana : )))
Ay çok tatlı maşallah Allah bağışlasınEki Görüntüle 1705727 Dünyaya geldiğin ilk saat..Eki Görüntüle 1705728 Ne kadar da büyümüşsün miniğim..
Burası niye yasak ki hadi facebooku anlarım arkadaşlarla falan chat yaparsın da burası gayet faydalı bir site neyse iyi olmuş açılması rahatça girebiliyorsun şimdi :)
Ay çok tatlı maşallah Allah bağışlasın
Benim de facebookta var birtek onu da pek kullandığım söylenemez gerçi:)) benimde pek aram yok sosyal medyayla hiçte eksikliğini hissetmiyorum burası daha güzel geliyor bana tek girdiğim yer burası :)Kız bana instagram facebook twitter açık olsa ne olacak ki..
Hiçbirinde hesabım yok..
Eşimin sayesinde o ve ben sosyal medyadan yoksun yaşıyorum 2006 dan beri..
Memnunum da yani kafam rahat...
O yüzden burası bana çok kafi...
Rica ederim canım :)Amin Allah razı olsun teşekkür ederim...
Benim de facebookta var birtek onu da pek kullandığım söylenemez gerçi:)) benimde pek aram yok sosyal medyayla hiçte eksikliğini hissetmiyorum burası daha güzel geliyor bana tek girdiğim yer burası :)
Rica ederim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?