Icine edilmis evlilik.

konu sahibi yeterince anlatmış hiç sesini çıkarmayan pısırık adam anlattıklarından bu çıkıyor ki maalesef o kadar çok tanıdığım varki zorba erkekleri seviyorlar bu gerçek bir şey psikolojide bile yeri var

Sen öyle bi dilden anlıyor olabilirsin ama biz kendini seven kadınlar olarak değer veren el üstünde tutan adamları seçiyoruz.
sen anlıyor olabilirsin konuyu tekrar oku adam iyi davrandıkça alttan aldıkça sesini çıkarmadıkça kadın kaçmış adam ne zaman içini dökmüş bağırmış çağırmış kıymete binmiş demekki ondan hoşlanıyor kadın bir alttaki yazıdada belirttim maalesef tanıdığım bir çok kadın vurdumu oturtan bu gerçek anlamda vurmak değil tabiri caizse o erkeklerden hoşlanıyor psikolojidede yeri var ayrıca eşim bir kez bile bana ne vurmuştur ne bağırıp çağırıp sövmüştür elbet bazen tartışabiliriz oda normal boyutta konuyu uzatmaz tatlıya bağlarız.

Ya bu direkt X dili edebiyatı incel bölümü çıkarımları. Serseri kadınlar tabii ki serseri erkeklerle olur biz onları baz almıyoruz.

Konu sahibi son durumunuzu çok merak ettim, boşandınız mı? @tla775

Bu davranış ve söylemler hiçbir erkeğin 10 yok kaldırabilecek bir şey değil. Adam da soğumuş 10 yılda o da kafasında bitirmiş. Dönüşü çok zor görünüyor

Bu davranış ve söylemler hiçbir erkeğin 10 yok kaldırabilecek bir şey değil. Adam da soğumuş 10 yılda o da kafasında bitirmiş. Dönüşü çok zor görünüyor
Olan oldu bitti boşandılar zaten :)

konuyu takip ediyordum zaten de böylesi daha hayırlı olmuş. umarım bundan sonraki hayatını sağlıklı ve doya doya mutlu bir şekilde yaşayabilir ex kocanız.

Bir ay filan olmustur. Iki ay civaridir da zaten ayriyiz.
Gecmis olsun. Umarim mutlu olacaginiz biri cikar karsiniza istiyorsaniz sayet. Ama icinizde erkek cinsine karsi hicbir istek yoksa da anlarim ki oyle duruyor bence, yalniz kalmak kafa dinlemek de cok iyi bir secenek.

Ablacım geçmiş olsun. Ben burada ki birçok yoruma katilsam da sert bir dille eleştiremem üzüldüm evliliginizin bitmesine iyisi kötüsüyle bir evlilik bu çünkü . Bana tamamen empatisiz biri gibi gelmediniz. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? İyi misiniz? Mutlaka psikolojik destek almaya devam etmelisiniz. Bu süreçten sonra cevrenizi ve kendinizi suçlayıp pişmanlik yasamak ve keşke demek size fayda saglamaz kendinize çok yüklenmeyin çünkü bu sizde sagliksiz duygular uyandirir ve geri de bırakmanızı zorlaştırır . Nolursa olsun agirbaslilik edip olgunca bir boşanma süreci geçirmişsiniz kızınıza da yansitmamaya calismissiniz. Sayginizi kaybetmemeniz takdire şayan sonuçta bir kiziniz var. Umarım bu süreci rahat atlatirsiniz. Kim bilir belki Kendinizi iyilestirir yeni bir iliskiye başlama ihtimaliniz olur ve ikinci bahar elde edersiniz. Hiçbir şey dünyanın sonu değil insanız ve hatalar yapmak bizim fitratimizda var bedeli ağır bile olsa .

Konu sahibini üzmeyi hiç istemiyorum ama ilk defa burada böylesi bir fikir birliğiyle bir adam haklı bulunmuş. Kimi bulamaz kimi bilemez demişler konu sahibi biraz bilemeyen tarafta olmuş maalesef. Umarım bundan sonraki hayatlarında ikisi de sağlıklı ilişkiler yaşarlar, çocuklarıyla huzurlu ve mutlu bir hayatları olur.

Hiçbir erkeğe bu kadar üzülmemiştim adamın üzerinden yük kalkmıştır resmen, adam söylemiş de yıllarca böyoe olmaz diye, iplememiş bile adamı.

Allah adamın 10 yılını almış umarım ikinci baharı güzel olur

Eşinde çocuk istemiş ama biraz bekleyelim borç bitsin demiş(kim mantıklı olan bu) kavga çıkarmışsın. Annesinin yaptıklarının farkında sana takma demiş kızmışsın daha birçok böyle olay. Neden sürekli mantıklı şeyler yapan adama yüklenip onu bıktırdın ki? Neyseki artık kurtarmış kendini. Bütün sülaleye kendini kullandırıp onların hıncını adamdan çıkarmışsın resmen.

`