Icine edilmis evlilik.

Bu kadar şeyden sonra yaşanılan pişmanlığa kimse inanmaz. Adam hop diye üstünüze atılsaydı en fazla 2.3 ay sonra aynı kişiyle karşılaşırdı. Çünkü bu 1.2 senelik mevzu değil. Sizde oturmuş görmüş alışılmış bir karakter oturmuştu malesef. İki taraf içinde hayırlısı olmuş. Adam gider ayak tüm birikimini de vermiş. Son insanlığını da yapmış.

Konu sahibi pişman misiniz, niye böyle oldu neden eşinize bu kadar kötü davrandiniz. Aslında farkındalığınız da yüksek hani bazı insanlar eşine sevgilisine kötü davranır bencilce davranır ama bunu normal görür, her şeyi kendine hak görür, hiç empati yapmaz, karsi tarafı suçlar siz öyle değilsiniz yani aslında onun gözünden de bakabiliyorsunuz bile bile ilişkinizi sabote etmişsiniz neden acaba?

:)
Adamin icinden bir canavar cikti, cocugu ve ben disinda onune cikani harciyor bu aralar
guluyorum aglancak halime.
Hayır cıkmadı o canavar hep ordaydı cıkmayı bekliyordu sadece. Ben konuyu okurken icimden “ya basak, ya oglak” demistim yanılmadım. Cünkü toprak erkek ve kadınları olarak çok acımasızız bende basagım bilirim.

Eşiniz adına üzüldüm, çok zor birisiniz. İnsan aşkınızdan ölse bile soğur sonunda, taş olsa çatlar ki öyle de olmuş. Bence bir destek alın. Çoğu evlilikte görülen erkekvari davranışları bu evlilikte siz göstermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…