Icine edilmis evlilik.

Tesaduf karşıma cikti yaziniz.Millet boyle bir adami hayal ederken elinizin tersliyle tepmişsinjz yazik adama Allah onun da kizinin da yolunu acik etsin son durum ne bilmiyorum ama eger bosandiysaniz inşallah sizin gibi degil de onu hak eden guzel bir kadinla birlikte olmustur

Sabah girmiş konu sahibi. Ve boşanmış bir süre önce galiba. Gelişme var mı merak ettim.

Sabah girmiş konu sahibi. Ve boşanmış bir süre önce galiba. Gelişme var mı merak ettim.
Bosandik.
Kendi hayati var, hayati ile ilgili hic bir seyi instagramda vs baska bir yerde paylasmadigi icin, hic bir bilgim yok.
Kizinin her seyine her an kosmaktan hic vazgecmedi. Cocugumuz ise cabuk kabullendi. Her seyden ikiser tane oldu diye. Hatta hosuna bile gitti.
Bizse iki medeni insan gibi iletisime devam.
En buyuk sorun ise kizima soz gecirmekte zorlaniyorum. Bu konuda eski esim beni ilgilendiren bir konu degil diyip cekildi kenara. Baba ne derse yapan cocugumuz, ben olunca laf dinlemiyor.

Hayırlısı olsun.
Anne değilim ama annemle ilişkimizden biliyorum, eğer tutarlı değilseniz, çıkan olayla verdiğiniz tepki örtüşmüyorsa (mesela bir şeyi düşürdüğünde duygusal olarak üstüne gidiyorsanız) o zaman böyle olabilir.

İyi bir adam o ayrı ama hemen sevgili bulması da garip geldi bana. Madem hemen baslayabılcektı daha once bosansaydı

Siz bu adami sevmiyorsunuz adamin pesinizde kosmasini seviyorsunuz. Adama bir iyilik yapin imzayi atin ve sizden kurtulmasini saglayin. Sevildiginize emin oldugunuz icin simarmissiniz ama her seyin bir sonu var maalesef bu kadar yipratmanin sonucunda tekrar bir seylerin duzelebilecegini sanmiyorum. Sizinle beraber yasayan kiziniz icin de acilen psikolog tedavisine baslayin.

ayyy yüregim daraldi ya kisa kesebilirdin. Ben simarik biriyim esimi dogduguna pisman etmeme ragmen hala piskolog git diyor deseydik anlardik dogumundan baslasaydin keske

Stres/Belirsizlik/Kntrol bağımlılığı diye bir kavram var. Böyle kişiler sürekli herşeyi kontrol etmek isteyerek kaos yaratarak topu hep kendilerinde tutuyorlar sonra en son top onda kalmış diye yine ortalığı yıkıyorlar. Asla ciddi ilişkiye girip birilerinin başını yakmamalılar. F*** bodyden öteye geçene hayatı zehrederler. Böyleleri zaten belirsizlik yaratan net olmayan kişilere çekilirler. Huzur ve net insanlardan sıkıyorlar.

bizim insanımız kadını erkeği aynı olmak üzere insan gibi zamanında ayrılmayı beceremiyor. Önce sinirler yıpranacak. Yaş geçecek. Kronik hastalıklar baş gösterecek ki öyle ayrılabilsinler.

Konu sahibi geçimsiz biri belli. Bence adam çok sabırlıymış. Başkası olsa adli vaka bile olabilirdi bu tabiatla.

Zaten boşanmayla sonuçlanmış ama kendinize haksızlık ettiğniz bir kaç yer var; 1. Annemi takma demekten başka bir şey yapmamış. En nihayetinde bu kadını sırf onunla evlendiğiniz için görmek zorunda kalan sizdiniz. Bana laf getirme yerine sizi anlamaya çalışmalıydı, bu hale elbette öfkelenirsiniz. Kim olsa öfkelenir. 2. Hamilelik boyunca cinsel anlamda sizi reddeden hep o olmuş. Kızım orada gibi saçma sapan bahaneler ileri sürmüş. E sizin ihtiyaçlarınız, kurmak istediğiniz bağ 3. Babanız kansermiş onun yanında olmak istemeniz son derece doğal değil mi? Üstelik yeni doğum yapmışsınız. 4. Bir çözümü de olmamış, söylenmek dışında. Eşiniz iyi bir adam olabilir ama halden anlayan, duygusal olarak sizi destekleyen bir adam da olmamış. Sorun konuşma, sorundan kaç bir kadının arzularını elbet azaltır. Kaldı ki bu noktada da kendini tatmin eden adam var. Bir uzmana gidelim filan yok. Dolayısıyla pasif bir iyilik sizin manipüle olmanıza sebep olmuş. Aktif bir iyilik çözüm üretendir, duygusal olarak siz de beslenmemişsiniz ki kaçmışsınız. Hangi kadın - aşırı travmaları yoksa- duygusal olarak beslendiği, anlaşıldığı bir eşe bunu yapar ki…
Şimdi ayrılmışsnız ama eski eşiniz de böyle bir tavırla devam ettiğinde zannettiğiniz gibi saadet yaşamayacak. Aksine size muhtemelen bu ayrılık iyi gelecek, kendinizi bulacaksınız
*sadece sizi alıntılamaya çalıştım ama beceremedim

Aynen valla.ilişkide resmen kan gövdeyi götürüyor hâlâ ilişki terapisti falan peşindeler.20 sene çekmek nedir ya? Sanki Katolik mi neyiz de boşanmak yasak.bir de vajinismuslu karısını, iktidarsız kocasını 10, 15 sene bekleyen tayfa var.sanki dünyada tek kadın erkek bunlar kalmış.ki kalsa da bir işe yaramıyor ki.tuhaf gerçekten.

Bulduysa da iyi yapmış. Cehennemde yanmış senelerce. Yaş geçiyor. Neyi erteleyecekti ki?
Evet de tekrar bi denemiş tatile falan gitmişler anladığım. Sonra da hayatımda biri var demiş. Sevgili bulduktan sonra tam posta koymak bana fazla aceleci ve ucuz geldi.

O kadar uzun yazmışsınız ki konuyu hepsini okuyamadim. İnsan işi gücü geliri iyiyken neden boşanmaktan bu kadar korkar ki. O kadar hakaret aşağılanma niye katlaniyorsunuz. Özgüvenli olun çekmeye değmez yahu 40+ yaşındayim diyorsunuz düzelmez ki bitmişse bitmiştir kimse için uğraşmam çocuk kucuk olsa bile değmez buna. Ki sizinki büyümüş.

Şimdi biraz daha okudum da adam boşansın bı salın adamı . Bı bırakın hayatını yaşasın. Huzur verin. Adam haklı

Son düzenleme:
Ben sizin anlattıklarınızın eksik olduğunu düşünüyorum. Kaybetme korkusuyla tamamen eşinize güzelleme yapmışsınız gibi hissediyorum. Sonunda boşanmışsınız. Herşey istediğiniz gibi olsun.

Evet de tekrar bi denemiş tatile falan gitmişler anladığım. Sonra da hayatımda biri var demiş. Sevgili bulduktan sonra tam posta koymak bana fazla aceleci ve ucuz geldi.
Denememişler ki. Çocuk için birlikte bir şey yapmışlar. Belki adam kendi içinde denedi. Son bir şans verdi. Son kez emin olmak istedi. Senelerdir cinsellik yok, paylaşım yok, sokak köpeği muamelesi bile görmüyor evinde. İyi olmuş, hayatını yaşasın inşallah.

Senin hataların var evet ama eşinin de var.kendine fazlaca da yüklenme bazen ne yapsan olmaz ve akış değişmez. Sen çok gerçekçi bir insansın hatalarını da güzelce dile getirmişsin.gerçek hayatta senin gibi bir arkadaşım olsun isterdim.olaylara bakış açın, kendini ifade etme şeklin, hatalıyken hatanı kabul etmiş olman bence bunlar seni kıymetli bir insan yapıyor. Eşin biraz ketum bir insanmış. Çok fazla içine atmış.vaktinde oturup seninle paylaşsa muhtemelen bu noktaya gelinmezdi. Eşinin sana bir kötülüğü olmamış evet ama pasif agresif davrandığı noktalar da çok fazla. Biz kadınlar duygularımız ile yaşıyoruz ve maalesef o duygular hormon denizinde sürekli dalgalanıp duruyor. Burada iş erkeğin olgun ve şevkatli olmasına kalıyor. Ama senin eşin bence Şevkat konusunda yetersiz kalmış. Sadece bir köşeye pusup kalmış. Elini taşın altına koyup yeri gelince seni bir sarsmalıydı. Sorumluluk almalıydı. Onun için kendine çok da yüklenme derim. Zaten devam etseydiniz de bir şey değişmezdi bir kez o noktaya gelindi mi dönülmez. Yalnız çok daha huzurlu olacağına eminim.sevgiler..

`