içine kapanan koca,çıldirmak üzere olan bir kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dur hemen kötü düşünme. Önce tartışmadan,sakince konuşmaya çalış, seninle ilgili sorun neymiş dökülmesini sağla.
Ayrı yatması da hiç hoş değil

O bu şekilde davrandikca konusasim gelmiyor

O bu şekilde davrandikca konusasim gelmiyor
Konuşma o zaman,sessiz kal :)
Benim 13 senedeki sessiz kalma rekorum 6 gün,onu da geçen aylarda yaşadık zaten,öncesinde hiç böyle bir şey olmamıştı. Sessiz kalmak da yalnız kalıp düşünmesini,hata ettiğini anlamasını ve sana adım atmasını sağlar.

konu olarak doğu hizmetinden şüpheleniyorsan ki mümkündür ona canının sıkılıyor olması sen konuyu açsan, ne zaman belli olacak acaba tercih yerimiz falan gibi? belki dökülür..

Hanım kısı zaten derdını ogrenmek ıcın acmıs konuyu..

Bazı ınsanlar cok ketumdur.Sıkıntısı varsa hıc konusamaz.Benımde ne kadar ustume gelseler yerı gelır asla agzımı acamam.. Hatta sevgililik donemınde eşim cıldırırdı ''Konussana'' diye.. Yapı meselesi.. Ben bazen cırcır bocegı gıbı hıc susmam.. Sizde sessiz kalın bence..

bende derdi ne ki diye düsünüyorum ... o yüzden yazdim "derdi ne ki" diye

hiiiç ilgilenme hoş geldiiin de başka konuşma.geç internetin karşısına yaz buraya sürekli arada da kıkırda.meraklanıp ''noluyo lan!'' diyecektir belli bi süre sonra

Böyle durumlarda nen var kuzum diye sormak yerine normal hayata devam etmek uzerıne gitmemek en iyisidir canım çünkü benim herifte öyle. Onlara sordukça anlatmıyolar en iyisi sen keyfine bakcaksın illa ki dökülür

Artık sormayı kes ve hiç ilgilenme git başka odaya tak kulaklığı iş güz yap birkaç güne o sana gelip cırcır öter çocuğa bile sorsan okul Nasıl geçti diye anlatmaz kendi haline bırak gölgeledin de sus yemeğini ver konuşmadan ye hiç sinirlenme

Sencede sinir bozucu değil mi ? 2 gündür birbirimizi aramiyoruz bile yaa liseliler gibi triplesiyoz galiba biz baya baya

Sormuyorum artık aramiyorum bile ne hali varsa görsün kicini kaldiramam ağzı var dili var konusursa konuşur konusmazsa keyfi bilir hıh

eşimin de huyu benzer. kafaya bişey taktı mı kolay kolay anlatmaz. ufak tefek problemleri hiç tutmaz içinde anlatır ama kafasını kurcalayan büyük konularda sessiz kalmayı tercih eder, birkaç kere başımıza geldi. çok sinir bozucu cidden. ama en iyisi kafaya takmıyormuş gibi yapmak. enşnde sonunda açılacaktır. üstüne gidince daha da içine kapanıyor benimki, sinirleniyor bir de, yok bir şey diyor. he bir şey yok, ben psikopatım aradaki farkı anlamıyorum diyorum da işte, anlatana kadar beklemek en iyisi.

benimkide aynı. yorgun diyorum ama hep aynı. karakter meselesi diyorum artık. konuşmadan konuşmaz, anlatmaz falan..

anlatım seklıne bayıldım:)bıraz rahat bırak bence..anlatmak ısterse anlatır..eger cok merak edıyosan cök adamın basına anlatana kadar basının etını yee

Dün gece sebepsiz yere ayrı yattı benimle
Bu sanırım artık iş ile alakali bir durum değil birebir benimle ilgili öyle hissediyorum. .

bu gecede ayrı yatarsa bnce yanına gidip hayırdır bilmeden seni kıracak birşey mi yaptım de. ayrı yatacak kadar ne yapöış olailirim söylersen anlarım söylemezsen ilerleyen zamanlarda birbirimizi affetmemiz daha zor olur de benim abimde böyleydi kendi kendine küser kendi kendine affeder. evlendi eşinede hala öyle. kapalı bir kutu bir duvar. ne yapalım bazısının mizacı bu. geçmiş olsun canım.

bazen bu durumlar da yalnız bırakmak gerekir. cay kahve neyse artık yap birini ona ver ve de ki " bir sıkıntı var belli. insanların bazen yalnız kalmaya ihtiyacları olur demek içinde bulundugun durum şu anda böyle bir şey ve saygı duyuyorum. seni bıraz yalnız bırakayım, içini dökmek istersen de her zaman seni dinlermim ve her zaman yanında olurum" de bir de öpücük kondur başına. sonra başka odaya gec.
biraz bu tutumu sürdür...bir zaman sonra modu yükselir adam da bülbülke döner

anlatım seklıne bayıldım:)bıraz rahat bırak bence..anlatmak ısterse anlatır..eger cok merak edıyosan cök adamın basına anlatana kadar basının etını yee

Teşekkür ederim. 3. Sayfaya cikaricam onu karar verdim

Ama canım inan ki ben böyle şeyleri beceremiyorum sorun varsa bana 30 kere sordurmasin anlatsın anlatmiyosa işte bana geliyorlar vur tepesine indir aşağı diyo şeytan. . Yok bişey ! Bu ne ya bana trip atiyo kadın gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…