- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Pardon 3 aylıkBebek de
Kaç aylık?
Yani bir sebebi yok mu ağlar ama böyle içini çekiyor dudak büküyor hiç daha önce yapmazdı ve sadece gündüz uykusunda oluyorE normal bebek bu ağlar yani. Uyandığında gülücük atması için bıraz daha zamanı var.
Yani bir sebebi yok mu ağlar ama böyle içini çekiyor dudak büküyor hiç daha önce yapmazdı ve sadece gündüz uykusunda oluyor
Ama tek tepkisi ağlamak ki. Çok küçük.Pardon 3 aylık
Yok uykusunda korkma durumu aklına gelmedi mesela şöyle oluyor uyanıyor etrafa bakıyor sonra beni görünce üüüüüü bir yeri ağlasa hep ağlar dimi endişelendim şimdiBir yerinin agrımadıgına eminseniz sorun yoktur. Uykusunda korkutmazlar onu zaten henüz bir melek boyle bır dusuncenız varsa eger.
Yok uykusunda korkma durumu aklına gelmedi mesela şöyle oluyor uyanıyor etrafa bakıyor sonra beni görünce üüüüüü bir yeri ağlasa hep ağlar dimi endişelendim şimdi
Yani normal bir durumdur dimi mesela uyanıyor beni görünce dudak büküyor kucağıma aldığımda susuyor bana ihtiyaç mı duyuyor acaba özlüyor diye mi ki uyurken kıyamam ya. İnsan kıyamıyor ağlayıncaAma tek tepkisi ağlamak ki. Çok küçük.
Canı sıkılsa da, acıksa da, özlese de ağlar.
Ağladığında deneyerek bulacaksın artık neye ihtiyaç var.
Normal o zaman teşekkür ederim alırım tabi ağlamasın yeterkiKucagınıza almanız için yapıyor
Yaaa okuyayım 11 kez okunuyor sanırım dimi bazen ihmal ediyorum ya dışarı çıkarken okuyorum genelde evde ihmal ediyorum işteNas, Felak ,ayetel kürsüyü okuyun bol bol nazar okuyun .
Normal o zaman teşekkür ederim alırım tabi ağlamasın yeterkibende bir sorun mu var acaba dedim biraz daha rahatladım
Susuyor seni gördüğünde, kokunu duyuncaYani normal bir durumdur dimi mesela uyanıyor beni görünce dudak büküyor kucağıma aldığımda susuyor bana ihtiyaç mı duyuyor acaba özlüyor diye mi ki uyurken kıyamam ya. İnsan kıyamıyor ağlayınca
Normal zamanda kucağıma almıyorum. Ağladığında eğer çok şiddetliyse ağlaması alıp sakinleştiriyorum . Alışmış olabilir ama yinedeFakat kucaga alıstırmazsanız iyi olur çünkü ileride cok zorlanırsınız.
Ya nasıl bir olay nasıl bir durum bu böyle nasıl bir mucize bir kez daha anladım bunu. O ağlamasın ben alırım onu:)Susuyor seni gördüğünde, kokunu duyunca
Güvende hissediyor, özlüyor demek ki seni.
Ağrısı, sancısı olsa kucağında da susmazdı.
Annesi o sana muhtaç, hiç değilse sıcaklığına, kokuna, sesine, bunlar hayati ihtiyaç öyle ay kıyamam değil ki :)
Deneyebilirim canım sağol. Genelde tam uyandığında yanında oluyorum saatli mübarek aynı saatte uyanıyor hep okşayıp sakinleştiriyorum beni görünce üüüüüü yok yok burdayım deyip kokla öp uuuu ya dönüyor gittikçe ıııı derken susuyor ama illa ağlıyor :) daha öncelerde yoktu acaba dedim bende dünyaya uyum mu sağlayamıyorCanım bir süre yatağında değil de göğsünde uyutmadı tavsiye ederim dediğin gibi dudak büküp ağlama moduna geçerse sırtını hafif şekilde okşa geçiçi bir durum üzülme
Allah bağışlasın. Mutlu, sağlıklı ömür dilerim :)Ya nasıl bir olay nasıl bir durum bu böyle nasıl bir mucize bir kez daha anladım bunu. O ağlamasın ben alırım onu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?