- Konu Sahibi Love_your_life
Kucağa alışmış ya ne tatlı
yegenım de oyleydı yalnız onun gaz sancısı vardı. Kendım yarı uzanır vazıyette otururdum ustume yatırırdım sakınlesır uyurdu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah kıyamam ya ben ona yavrum yaaa:))) beni ki umarım bana çekmez ben çok numara yaparmışım annem derki buğuzluğuna ağlardın büyümüşüm hala numaradan ağlıyormuşum :) yanarım bana çekerseYa kucukken ben de oyleydim sanki cocuklugumu hatirliyorum da annem yada babam sarildi mi bi duygusallik gelirdi aglamak isterdim. Benim kiz da oyle oldu. Kucagima alinca bi iyice cosar yada baskasina verdysem islerimi yapmak icin falan ,beni gorunce birden aglamaya baslar falan. Sarilirimm daha da beter olur.. :)
bu donemde bebeklerde annenin onu terkedecegi korkusu olurmuş o nedenle ağlıyordur. bizde de oluyor, geçici bir durumKızlar bebeğim çoğunlukla gündüz uykularında uyandığında dudak bükerek ağlıyor böyle içini çeke çeke boncuk boncuk gözünde yaş neden olabilir sizde de yaşandı mı hiç kucağıma alınca susuyor ama gündüz öyle bir şey var bir dudak büküşü var Allahımm içim eriyor. Neden olabilir? Bu 2 haftadır falan olan bir durum birde bebeğim 3 aylık kızlar
Vallahi oyle oluyor ya :) cok tatli dediklerinde ben yaptim nasil ama cok iyi yapmisim dimi falanHahaha iyimiş bak bu da ben şuan ciddi bir vakayimkuzenimle aramızda bir ay var ben önce doğum yaptım haliyle benimki biraz daha büyük diyorlar ki seninki büyük bendeki gurur şu onu ben doğurdum
eşim diyorki zaten normalde de öyle olması lazım bizimki büyük aşkım hayır diyorum sen babasın anlamazsın ahahaj
![]()
Ac olmadigina emin olunKızlar bebeğim çoğunlukla gündüz uykularında uyandığında dudak bükerek ağlıyor böyle içini çeke çeke boncuk boncuk gözünde yaş neden olabilir sizde de yaşandı mı hiç kucağıma alınca susuyor ama gündüz öyle bir şey var bir dudak büküşü var Allahımm içim eriyor. Neden olabilir? Bu 2 haftadır falan olan bir durum birde bebeğim 3 aylık kızlar
Hahahah kesinlikleVallahi oyle oluyor ya :) cok tatli dediklerinde ben yaptim nasil ama cok iyi yapmisim dimi falan![]()
Çok şükür öyle bir sorun yok şuan ama 2 ay bizde yaşadık o zaman alıştı herhalde kucağaKucağa alışmış ya ne tatlıyegenım de oyleydı yalnız onun gaz sancısı vardı. Kendım yarı uzanır vazıyette otururdum ustume yatırırdım sakınlesır uyurdu
![]()
Allah korusun ondanda zor sabaha kadar o ağlar ben ağlarım herhald öyle olsaydı. Kucağımda susuyor ama ağlaması çok üzücü bir yeri acıyor gibi ağlıyor içli içliKucaginiza alinca susuyorsa sorun yok ki. Bebek bu aglayacak. Kolikler sabaha kadar agliyor...
Yaa ne korkunç. Normal olması sevindirici ama durum kötüymüş ya kıyamam ona bembu donemde bebeklerde annenin onu terkedecegi korkusu olurmuş o nedenle ağlıyordur. bizde de oluyor, geçici bir durum
Öyleyse alırım tabi:)Annesi siz alın kucağınıza diye öyle yapıyordur :)
Bir sonrakinde dikkat edeceedeyim bakalımAc olmadigina emin olun
Sicaklik soguklu ayarlarini kontrl edin
Hasta olmadigina emin olun
Bide gaz olabilme ihtimalini dusunun derim
Yani bicok sebep olabilir. Bazen buyuklere kizsakta bunlar bi bebk icin klask sebepler.
Amin inşallah hep çok sağlıklı olsunlar. Ah ah ataklar sendromlar ne yapacağız bilmem3.ay atağı bence. Bebekler ağlar. Şu ara ekstra, neye ağladığını bilmediğiniz durumlar varsa ataktandır bence. Oğlum atak zamanları neye ağlayacağını şaşırır:) su içerken bakıp bakıp ağlamışlığı var iç çeke çekeher halleri baldan tatlı. Sağlıkla büyütün.
Tam zamanı hem de:)Amin inşallah hep çok sağlıklı olsunlar. Ah ah ataklar sendromlar ne yapacağız bilmemkıyamam onlara ben bakalım daha neler göreceğiz ve sanırım deşiğiniz gibi atak haftasındayız 12 olduk çünkü