- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Amin sağolun. Cümlemizinkileride inşallahAllah bağışlasın. Mutlu, sağlıklı ömür dilerim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağolun. Cümlemizinkileride inşallahAllah bağışlasın. Mutlu, sağlıklı ömür dilerim :)
Sizi gorunce iyice cosuyorsa icleniyordur. Niye beni biraktin falan gibisinden sitemdir. Sikayettir. Kizim da beni gorunce iyice aglar mesela biraz duygusalliktan o.Yok uykusunda korkma durumu aklına gelmedi mesela şöyle oluyor uyanıyor etrafa bakıyor sonra beni görünce üüüüüü bir yeri ağlasa hep ağlar dimi endişelendim şimdi
Ya insan kıyamıyor ama yaaa alla alla diyorum kalıyorum normalse sorun yokta. öyle bugün tamam bebeğim burdayım diyorum üüüüüü arttırıyorBenim bebeğim onuncu ayına girdi hala ağlayarak uyanıyor ve öyle hemen alınca da sakinleşmiyor. Onu uyanır uyanmaz alacaksın yoksa iş işten geçmiş oluyor :) ben de ilk zamanlar neden diye çok düşünürdüm ama alıştım artık. Bebeğin tek iletişim yolu ağlamak. Canı sıkılmış olabilir, susamış olabilir, uykusu gelmiş olabilir. Yani çok kafaya takmayin bazen de öylesine agliyorlar gercekten. Biz bugün beş dk oturup kafede çay icemedik. Dışarı çıkaralım çocuk hava alsın diye çıktık, açık havada güzel yesillik bir yer. Yok durmadı. Mecbur eve döndük. Mesela bu ağlaması neden bilmiyorum. İnsanları yadirgiyor sanırım.
Hıı almalıyım o zaman kucağıma allahım kıyamam onlara ben duygusal olacak herhalSizi gorunce iyice cosuyorsa icleniyordur. Niye beni biraktin falan gibisinden sitemdir. Sikayettir. Kizim da beni gorunce iyice aglar mesela biraz duygusalliktan o.
İçim rahatladı. Daha önceden olmayıp şimdi başlayınca endişe duydumBazen benim oğluma da oluyor. Normal bence.
Çoookk tatlı oluyor hem gülesin hem ağlayasım geliyor böyle bir değişik oluyor insan:) maşallahhh sizinkisine de bizim şuan çoookk nadir agu sesi çıkarıyor bu da aklıma takılıyor takıl takıl dur işte böyle biraz saha büyüse hemen konuşsa içim rahatlayacağık:)Yaa cok tatli hayal ettim de :) kiyamam dudislerine.
Benim minnosta 4u bitircek. Pek sakin aglamiyo fazla ama bu ara surekli ses cikartip karsilik bekliyo :)
Sizin ilk cocuk mu ? Benim 2. Öyle olunca saldim cayira mevlam kayira :)Çoookk tatlı oluyor hem gülesin hem ağlayasım geliyor böyle bir değişik oluyor insan:) maşallahhh sizinkisine de bizim şuan çoookk nadir agu sesi çıkarıyor bu da aklıma takılıyor takıl takıl dur işte böyle biraz saha büyüse hemen konuşsa içim rahatlayacağık:)
Evet ilk çocuk hemde sanki dünyada ilk bizim çocuğumuz varmış gibi ilk ve tek bizde var kimse çocuk yapmadı gibiyizSizin ilk cocuk mu ? Benim 2. Öyle olunca saldim cayira mevlam kayira :)
Ayy ayy bi gulesim geldi sana:)) surekli cocugumu anltmak her yaptigi şeyde cok özel bi cocuk gibi hissederdim :) Allhtan kendimi dizginleyip icimden konusuyodum. Ayni ara dogum yaptigim arkdsn cocugunu gormye gittik. Onlardan cikarken dedim ki canim bizim cocuk daha guzel demiEvet ilk çocuk hemde sanki dünyada ilk bizim çocuğumuz varmış gibi ilk ve tek bizde var kimse çocuk yapmadı gibiyizçok zormuş ya valla ikincide öyle olur muyum acaba ben inşallah olurum
Hahaha iyimiş bak bu da ben şuan ciddi bir vakayimAyy ayy bi gulesim geldi sana:)) surekli cocugumu anltmak her yaptigi şeyde cok özel bi cocuk gibi hissederdim :) Allhtan kendimi dizginleyip icimden konusuyodum. Ayni ara dogum yaptigim arkdsn cocugunu gormye gittik. Onlardan cikarken dedim ki canim bizim cocuk daha guzel demi
Neyse ki cabuk toparlayip ozume dondüm![]()
Benim bebeğim kolikti. Dışarı çıkaramıyorduk çünkü ağlama krizine giriyordu. Birkaç kez denedik eve zor attık kendimizi. Sizin öyle bir durumunuz yoksa mutlaka çıkarın.Ya insan kıyamıyor ama yaaa alla alla diyorum kalıyorum normalse sorun yokta. öyle bugün tamam bebeğim burdayım diyorum üüüüüü arttırıyorsonra yavaş yavaş üüü uyuy ıııı derken almadan sustu.
siz peki bu aylar da yanı 3,4 aylıkken dışarı çıkarır mıydınız ben ona göre çıkarayım eşime diyorum dışarı çıkalım sosyalleşsin diye o diyor ki küçücük Bebek nasıl sosyalleşsin
![]()
Daha çok küçük normal.Kızlar bebeğim çoğunlukla gündüz uykularında uyandığında dudak bükerek ağlıyor böyle içini çeke çeke boncuk boncuk gözünde yaş neden olabilir sizde de yaşandı mı hiç kucağıma alınca susuyor ama gündüz öyle bir şey var bir dudak büküşü var Allahımm içim eriyor. Neden olabilir? Bu 2 haftadır falan olan bir durum birde bebeğim 3 aylık kızlar
Yok çok şükür çıkarayım ben bebeğimi madem bol bol bakınsın sonra sorun olmasın öadem. Ben Buarada sizi çok sevdim hee konuma yazıyorsunuz. Bende çok konu var bol bol yazıyorumBenim bebeğim kolikti. Dışarı çıkaramıyorduk çünkü ağlama krizine giriyordu. Birkaç kez denedik eve zor attık kendimizi. Sizin öyle bir durumunuz yoksa mutlaka çıkarın.
Aman normal olsun da :) teşekkür ederim torum içinDaha çok küçük normal.
Ortak noktalar olunca :) siz de çok moral verdiniz bana benim konumda. Tekrar teşekkürler.Yok çok şükür çıkarayım ben bebeğimi madem bol bol bakınsın sonra sorun olmasın öadem. Ben Buarada sizi çok sevdim hee konuma yazıyorsunuz. Bende çok konu var bol bol yazıyorum![]()
Kesinlikle bebekler en güzel ve ortak konularımız. Moral bulduysanız me mutlu bana.Ortak noktalar olunca :) siz de çok moral verdiniz bana benim konumda. Tekrar teşekkürler.
Ya kucukken ben de oyleydim sanki cocuklugumu hatirliyorum da annem yada babam sarildi mi bi duygusallik gelirdi aglamak isterdim. Benim kiz da oyle oldu. Kucagima alinca bi iyice cosar yada baskasina verdysem islerimi yapmak icin falan ,beni gorunce birden aglamaya baslar falan. Sarilirimm daha da beter olur.. :)Hıı almalıyım o zaman kucağıma allahım kıyamam onlara ben duygusal olacak herhal![]()