ben sevmiyorum
Sakız çiğnerken düşünebilen kadın seni a.s. yine döktürmüşsün sayende kendi çocukluğuma döndüm benimde çocukluğum tıpkı yazındaki gibi geçti hatta tam bir erkek çocuğu gibi ağaç tepelerindeydim erkeklerle maç yapardım :1rolleyes: şu iş stresinin arasında küçük bir mola gibi oldu bu yazın,eline kalemine sağlık.
Senin de eline sağlık mesurem..Bir ricam olacak,okuduğunuz köşe yazılarında,yazının en üstünde,sağda,yazı başlığının hemen yanında yanyana dört kutucuk göreceksiniz..O kutucukların en baştakine yani kalem kağıt resimli olana tıklarsanız,yazıyı 1 ile 5 arasında değerlendireceğiniz bir kutu açılacak.Oradan da yazıyı değerlendirirseniz çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler.
Uykuyla ilgili bir yazında onu denedim canım ama olmadı sanırım sorun vardı belki düzelmiştir,denerim.
Tuliana canım,okudum ve....Çok çok beğendim.Ben senin yazılarında,kendimi buluyorum hoşuma gidiyor..Teşekkürler.Yorumumu bıraktım köşene.Ne yazsam az o yazılar için.
teşekkürler tulıana... çocukluğumuz özgürdü... sokaklarda gönlümüzce oynardık korkmazdık hiç bir şeyden gece yatma vakti gelene kadar dışardaydık annelerimizin gözleri üzerimizde olmadan... heyyyy gidi günler...
Kim büyümek isterdi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?