İçinize doğan bişeyin gerçek olduğuna şahit oldunuz mu?

Tüylerim diken diken oldu. Özür dilerim ben daha fazla yorum yapmasam iyi olur. İnşallah odur ya da inşallah o değildir diyemedim. Konunuz beni gerçekten çok sarstı. Sizi de üzdüysem özür dilerim

Tüylerim diken diken oldu. Özür dilerim ben daha fazla yorum yapmasam iyi olur. İnşallah odur ya da inşallah o değildir diyemedim. Konunuz beni gerçekten çok sarstı. Sizi de üzdüysem özür dilerim
Estağfurullah ben o günleri yaşamadığım için şu an sadece anneme üzülebiliyorum . Onu kimse anlamıyor ama anne olunca ben anladım , ama elimden bişey gelmiyor. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için

simdi ne soylesem canin daha Cok aciyacak. Eger sag ise Allah yakin zamanda size Onu saglikla bulmayi nasip etsin. Amin

Bir anne için çocuğunun bu şekilde ölmesi. Yada kaybolmuş olması çok çok zordur. Canından canın gidiyor. Bide ona alışmışsan

Bir kez dedemden dinledim bir de babamdan. Annem hep anıyor kendimi bildim bileli süedayı anlatır
Off Allah'ım yardım etsin annene, sabırlar versin,koynunda uyuttguun bebeğini sbaah bulamamak çok zor, büyük deprem yaşamadım ama hep gördüklerimden etkilenip çocuklarımi yanımda uyutuyorum

Anneniz psikolojik olarak etkilenmiş. Sizi de etkiliyor. Zaten iyi değilsiniz böyle şeyleri dinlemeyin

Çok zor. Çok çok hem de. Diyecek hiçbir şeyim yok. Allah gönlünüze ferahlık versin. Dilerim ki hayat en azından bundan sonra size hep şefkatli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…