• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçip gelen babam

Hersey konusuldu dhaa öncede.babam herseyı ben yaparım dıyo.Zaten dugun falan hersey esyalar bıze aıt.Normal oturmaya gıdecekler sanırım.Gitmek istemıyorum bu yuzden

Ilginç bir âdet, gelenek bu yuva ortaksa herşey birlikte ağız tadıyla yapılır umarım kardeşiniz bu sıkıntılar sonucunda sağlıklı bir yuva kurar. Bir şey sormak istiyorum, kız tarafı babanızın yaptıklarını biliyor mu?

Ilginç bir âdet, gelenek bu yuva ortaksa herşey birlikte ağız tadıyla yapılır umarım kardeşiniz bu sıkıntılar sonucunda sağlıklı bir yuva kurar. Bir şey sormak istiyorum, kız tarafı babanızın yaptıklarını biliyor mu?
İçtiğini falan bilmiyorlar.Onların yanında melek oluyor.Kız tarafı hıcbır seye elını sürmüyor.Bize dügünü çabuk yapın dıye baskı yapıyorlar.

Niye 30lu yaşları bekliyorsun ki? Madem çalışıyorsun 1 göz oda bul taşın. Zorla kredi bile çektirirler.
Part time çalışıyorum.Kpssden sonra düzenli işe giricem.Kız kardeşime basko yaptılar kredi için.Çekmeyiz zorla ama

İçtiğini falan bilmiyorlar.Onların yanında melek oluyor.Kız tarafı hıcbır seye elını sürmüyor.Bize dügünü çabuk yapın dıye baskı yapıyorlar.
Yangından mal kaçırır gibi çabuk demek. Zaten en sinir olduğum şey başkalarına melek olmaları insanlar hangi ara bu kadar affedersiniz ama iki yüzlü oldu.Bu arada hangi bölümden mezunsun?

Yangından mal kaçırır gibi çabuk demek. Zaten en sinir olduğum şey başkalarına melek olmaları insanlar hangi ara bu kadar affedersiniz ama iki yüzlü oldu.Bu arada hangi bölümden mezunsun?
Fizik mezunuyum.Başka şeyler oldu o yuzden acele ettırıyorlar.3.cü bir şahıs daha vardı

Back
X