İçki..

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kızlar eşimle bu konuda iletişim kuramıyorum dogru cümleler secemiyorum sanirim cunku her konusma sonunda ayni sey oluyor tamam canım biraz rahat birak bi zararim yok sana deyip geciyor evet bana bi zarari yok huyu suyu degismiyor öyle bagirip cagirmiyor dengesi hic bozulmuyor ama neden bu kadar içiyor..ben çok sıkıldım icip icip horlayip uyumasından istemiyorum ya ama engel de olamiyorum ..nasıl bi yol izlemeliyim şasırdım kaldim..öyle ciddi bi sorunumuz da yok gayet güzel giden bi evliligimiz var bunu da belirtmek istedim evlenmeden oncede iciyordu bu kadar rahatsis olmuyordum ama bu ara iyice sıklastı napabilirim bu konuda belki benzer durumu yasayanlar vardir aranizda..not :genelde evde icer is çıkisi direk evde olur ihmal etmez hic beni mekan detay kaliyor sadece sagligina cok zararli ve vazgecmiyor asil onemli olan bu.

Son düzenleme:
benzer durumu ilişkimde yaşıyordum bitme aşamasında olan,1 saat önce konu açmıştım,geleceğimi gördüm,teşekkür ederim

İçki içmesi en büyük sorun evliliğinizde siz sorunun farkındasınız neden mi konunuzda uyumasından horlamasından yakınmışsınız konuşmakla ikna edebileceğiniz tek yol tedavi görmesi ve bu tedavi sonrasında içki içmeyi bırakır tabi kendide istemeli

Walla neden içiyor ki çok da.pahalı bu zevk
Ben de içiyorum bazen ben de çok ictigimi düşünüyorum ama ayda ancak 1 defa içerken bunu diyorum içki beyin hücrelerini de öldürüyor cebe zaten zarar kalbe ve bobreklere de zarar. Işyerinde çok yoruluyorsa ondan çok iciyordur dinlendiriyor çünkü içki.

Benim esimde cok icer zarari yok ama keske icmese ama birsey diyemiyorum kendisi sinirli zaten ama zarari yok bana benim dusuncem benim esim sinir sitresten iciyor oyle bastieyor kendisini ama yapcak birseyim umarim anlar birakir duam bu

Bağımlı olabilir bir psikologa görünün bazı insanlar her gün bir kadeh içer eşimin amcası gibi kimseye bir zararı yok sürekli her akşam içer 60 yaşında seviyor demek ki

çok içiyor derken ne sıklıkla ve ne kadar içiyor?
Haftada bir iki falansa her şey de iyiyse evliliğinizde bence problem etmeyin o yol alkoliklik yolu değil keyif yolu...

İçki dinlendiriyor nerenizi dinlendiriyor merak işte

çok içiyor derken ne sıklıkla ve ne kadar içiyor?
Haftada bir iki falansa her şey de iyiyse evliliğinizde bence problem etmeyin o yol alkoliklik yolu değil keyif yolu...
Haftada 3 bazen 4..soruyorum bi sorun mu var yok egleniyorum hosuma gidiyo bi keyfim var karisma diyor..ha sana bi zarar veririm icip dengeyi bozarim o zaman yap istedigini ama bu durumu normal gör diyor ya cok üzüluyorum icki aninda muhabbet iyi bi saat sonra hop uyuyor ben ise onla daha cok zaman gecirmek istiyorum zaten yorucu bi isi var bu icki olayi sinirimi bozuyo

Artmış tüketimi. Daha da artar dikkat edin. Her akşam içiyorsa bağımlı delmektir.

Bağımlı olabilir bir psikologa görünün bazı insanlar her gün bir kadeh içer eşimin amcası gibi kimseye bir zararı yok sürekli her akşam içer 60 yaşında seviyor demek ki
Bagimli oldugunu kabul etmiyor konustuk bunu hatta denedik 1 ay ićmedi oh be tamam heralde dedim bi baktim yine iciyor dayanamadm 1 ay cok uzun ama azalticam demisti en son haftada 3 simdi ..

3-4 fena iciciymis söyleyeyim. Dine bağlı biriyse abdest kaçıyor onu söyleyin ne bileyim bir yığın zararı var nasıl geçiniyorsunuz o da zor o bile ayrı konu yani.. allahtan evde içiyor dışarda icse arkadaşı ayrı taksisi mezesi eğlencesi.

Keske esimde ayda 1 icenlerden olsa haftada 3 bizimki buda cok yoruyo beni isten geliyo kuruyo masayi sohbet ediyoruz iyi hos ickisi bitiyo ben film izleyelim biseyler yapalm istiyorum resmen sızıyo o an deliriyorm iste

İçkiden menet umuyorsanız içkiyi içenler iki grup şeklinde oluyorlar zevk için dert için sizin kafanızı dinlendiriyorsa sizin ki zevkten öte dert şıkkına daha yakın düşünce ve sıkıntı içinde içen kişi o içki masasında kafası dinlenmiş Olarak malesef kalkamıyor

Bagimli oldugunu kabul etmiyor konustuk bunu hatta denedik 1 ay ićmedi oh be tamam heralde dedim bi baktim yine iciyor dayanamadm 1 ay cok uzun ama azalticam demisti en son haftada 3 simdi ..
Valla bazı yörelerde erkekler su giibi içiyor hergün birçok örnek gördüm evlilikleri de kadınlar görmedikleri için devam ediyor mutlu paraları cok dışarıda yemekte hemde burda yazamıyorum bamlarlkar diye orada herkes lüks yaşayıp İçiyolar

Dini olarak hassas aslinda ama tam anlamiyla degil..maddi olarak sıkıntı yaşasak belki bırakır ama maddi olarakda sıkıntiya girmez cok iyi bir isi ve geliri var esimin maddiyat engeli yok buda onu daha rahat kılıyor sanırım..

Keske esimde ayda 1 icenlerden olsa haftada 3 bizimki buda cok yoruyo beni isten geliyo kuruyo masayi sohbet ediyoruz iyi hos ickisi bitiyo ben film izleyelim biseyler yapalm istiyorum resmen sızıyo o an deliriyorm iste
sızacak kadar çok mu içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…