Eşimin de maddi olarak sıkıntısi hic olmuyor olsa belki bırakır ama olmuyor iste kazanıyor kariyerinde iyi bir yerde ..maddi durumumz yok icme de diyemiyorumValla bazı yörelerde erkekler su giibi içiyor hergün birçok örnek gördüm evlilikleri de kadınlar görmedikleri için devam ediyor mutlu paraları cok dışarıda yemekte hemde burda yazamıyorum bamlarlkar diye orada herkes lüks yaşayıp İçiyolar
Evet biraz çokmuş. Sevgili olsanız üniversite öğrencisi olsanız neyse...Haftada 3 bazen 4..soruyorum bi sorun mu var yok egleniyorum hosuma gidiyo bi keyfim var karisma diyor..ha sana bi zarar veririm icip dengeyi bozarim o zaman yap istedigini ama bu durumu normal gör diyor ya cok üzüluyorum icki aninda muhabbet iyi bi saat sonra hop uyuyor ben ise onla daha cok zaman gecirmek istiyorum zaten yorucu bi isi var bu icki olayi sinirimi bozuyo
Evet agir ickiler bunlar ben bi defa icmistim esimle bir kadeh gerisini hatirlamiyorum..sızacak kadar çok mu içiyor.
Canım bana niye tKtin sen ayda veya iki ayda bir bir bardak bira ancak evde içiyorum ama onu bile çok görüyorum çünkü her şekilde zarar bobreklere kalbe beyne ve cebe zarar yani bir bira 5 tl ama o bile kaç ekmek parası giden rizik yani abdest de kaçıyor vücuttan vitaminler de gidiyor her şekilde zarar ziyan ama icen de bunları bilip içiyor sonuçta sigara gibi zararlı olduğu belli.İçkiden menet umuyorsanız içkiyi içenler iki grup şeklinde oluyorlar zevk için dert için sizin kafanızı
Konustum ama ise yaramiyor ciddi bir aliskanlik yillardan beri varolan..ben cok sorun etmiyordum ilk baslarda ama artik sagligini da düsünuyorum vakit geciremiyoruz biraz da tamam evde iciyo ama ictikten sonra sızıyo yok oluyo bütün gün gece o an.Etrafımda tanıdığım insanlar var böyle aynı eşiniz gibi kimseye zararı yok bir tek kendine işte sizin durumuzda bir de size olmuş. Konuştunuz mu ? Yani daha az içse mesela daha farklı şeyler denese falan ya da alkolsüz bira içse yani.
Dini olarak hassas aslinda ama tam anlamiyla degil..maddi olarak sıkıntı yaşasak belki bırakır ama maddi olarakda sıkıntiya girmez cok iyi bir isi ve geliri var esimin maddiyat engeli yok buda onu daha rahat kılıyor sanırım..
Sağlığına zarar. içkiye karşı değilim ama fazlası gerçekten zararlı.Evet agir ickiler bunlar ben bi defa icmistim esimle bir kadeh gerisini hatirlamiyorum..
Keyif aldıgıni görebiliyorum inanın icerken cok mutlu :) bende hamileligimin son günlerini yasiyorum son 2 hafta yani esimde canım bugun sondu 2 hafta icki yok ani bisey olur araba kullanicam bunlari dusunebiliyorum dedi bende saol ya dedim sitemle ..hamileligim de canını sıkti hep yanimda is çikıslarinda direkt evde bende bi yere ćıkamıyordum istediginde son 3 aydir biraz riskli gecti belki ondan sıklasti..Evet biraz çokmuş. Sevgili olsanız üniversite öğrencisi olsanız neyse...
tek başına da ne keyif alıyorsa.
Ben olsam herhalde "Haftada bir beraber içelim, birlikte paylaşımımız olsun ama sen de benim için ve kendi sağlığın için azaltmış olursun" derdim, tabii bir de hamile olmasamBir de böyle denerdim en azından. Ama sen alkol kullanmıyorsan Olmaz tabii.
Belki içki içmesi yerine başka aktivitelerle doldurabilirsiniz akşamlarınızı. Sinema, yorucu bir yürüyüş, arkadaşlarla buluşma, tiyatro, konserler vs.
Ben yine de alkolik olduğunu düşünmüyorum eşinin. Bazı insan gerçekten keyif alıyor. İnşallah azaltır gene de. Çünkü sağlığı için zararlı. Kendinizi korkutmayın.
Çocuk olduktan sonra o da istemez belki.Keyif aldıgıni görebiliyorum inanın icerken cok mutlu :) bende hamileligimin son günlerini yasiyorum son 2 hafta yani esimde canım bugun sondu 2 hafta icki yok ani bisey olur araba kullanicam bunlari dusunebiliyorum dedi bende saol ya dedim sitemle ..hamileligim de canını sıkti hep yanimda is çikıslarinda direkt evde bende bi yere ćıkamıyordum istediginde son 3 aydir biraz riskli gecti belki ondan sıklasti..
Umarım oyle olur..tesekkür ederimÇocuk olduktan sonra o da istemez belki.
İçeride küçük bir bebiş ağlarken içi rahat edip de içki sofrasına oturamaz. Dediğin gibi eve kapanmak de tüketimini artırmıştır...
Hayırlı doğumlar dilerim inşallah sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz. :)
Haftada 3 ü buluyor..şiseyi bitirmiyor mesela ama ne derler kafası iyi oluyo anliyorum ben sonrada uyuyo durum bu..kurdugunuz cümleyi eşimde kurducok stresliyim iyi geliyo mutlu oluyorum dedi mesela ..işinde biraz obsesif diyebilirim mükemmelliyetci cok zorluyo buda onu sanırim..bebegimis olucak daha dikkatli ol dedim oda cocugumuz icki ictigimi bile bilmicek rahat ol ona iyi örnek olmak icin herseyi yapicam dedi..Ne içiyor ne kadar içiyor.
Siz bakmayın burda söylenenlere eşiniz bağımlı falan değil. Haftada üç gün içeni bırakın her gün içene bile bağımlı etiketi yapıştırmıyor doktorlar. Tedavi edilecek falan bir durum yok.
Haftada üç dört gün alkol almak miktarına bağlı olarak sosyal içiciliktir. Oturup bir yetmişlik rakı viski içmiyorsa iki kadeh içip kalkıyorsa mesele etmeyin. İş tresini atmak, rahatlamak, rahat uyumak içindir muhtemelen. Bebek bekliyormuşsunuz, eşiniz de bunun farkında hiç sıkmayın canınızı bu dönemde bence.
Sıkınti mı bilmiyorum eşim işinde biraz takıntıli herseyin en iyisi olsun istiyor hata kabul etmiyor aksilikleri fazla kafaya takıyor bunu benimle de paylasiyor..hamileligimde cok kapris yaptim her gece evde belki buna da sıkildi ..dedigim gibi bi ara biraz sıklasti eskiden haftada 1 di simdi 3,4..Bir sıkıntısı falan mı var
Birden sıklaştı dediğiniz için oyle bir izlenim olustu bence kaynaga yonelin sorun kendiliginden çözülür
Haftada 3 ü buluyor..şiseyi bitirmiyor mesela ama ne derler kafası iyi oluyo anliyorum ben sonrada uyuyo durum bu..kurdugunuz cümleyi eşimde kurducok stresliyim iyi geliyo mutlu oluyorum dedi mesela ..işinde biraz obsesif diyebilirim mükemmelliyetci cok zorluyo buda onu sanırim..bebegimis olucak daha dikkatli ol dedim oda cocugumuz icki ictigimi bile bilmicek rahat ol ona iyi örnek olmak icin herseyi yapicam dedi..
Çok takinti iyi değil kendimden biliyorum. Bu takinti sorununu hallederseniz bence bu kadar cok icmeyecektir.Sıkınti mı bilmiyorum eşim işinde biraz takıntıli herseyin en iyisi olsun istiyor hata kabul etmiyor aksilikleri fazla kafaya takıyor bunu benimle de paylasiyor..hamileligimde cok kapris yaptim her gece evde belki buna da sıkildi ..dedigim gibi bi ara biraz sıklasti eskiden haftada 1 di simdi 3,4..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?