İçki..

Şu durumda denmez haklısınız. .o zaman gözlemleyin bebis geldikten sonra devam ederse o zaman söylersiniz..Buarada bebeğiniz sağlıkla doğsun. Musmutlu güzel gunleriniz olsun.

Sayfalar geçmiş okuyamadım ama sıklık ne

Adam haftada bir 3-5 bira içip müziği açıp oturuyorsa bir şey olmaz

Sağlık vs demişsiniz de o kadar olumsuz etken var ki bu da olsun fark etmez

Daha az karbonhidrat tüketsin mesela ya da şeker dengeler

Gerginlik yapmaya gerek yok bence adamın size zararı da yokmuş sabah kalkıp işe de gidiyorsa sıkıntı yok biraz rahatlıyor

Pandora_x tüm yorumları okudum.

Bence de kişinin alışkanlıklarına göre, her akşam yarım kadeh şarap iyi bile sayılabilir. :)))) yada haftada iki kadeh rakı içip eşle sohbet edip, sonunda da missss ler gibi uyumak. ))) ama asla sızmadan, tamam bu kadar yeterliydi diyerek, muhabbete devam ederek.
Olsada içsek :)
Benimde biraz önce yaptığım gibi,
Yurdum insanı mevzuya ne yazık ki çok yönlü bakamıyor. Olaya inanç, Yeşilçam, yada modernizm üçgeninden bakmak sana bir fayda sağlamaz.

Değişmiyorum derken, muhtemel içip içip dağıtmıyorum, sana bağırmıyorum, Evi kırıp dökmüyorum demek istiyor.
Ama ya diğer değişimler, yada içmediğindeki değişimler, halsizlik, isteksizlik, kontrol kaybı, gündüz yaşanan ekstra stres, yada ani inişli çıkışlı öfke, yüz ifadesinde değişim, uyku apnesi yada horlama. Daha çok sayılabilir.
Evden işe işten eve ikileminden, yada direk alkoliksin sen suçlamasından daha geniş açılı bakmalısın mevzuya.
İçmeyen kişi karşısındakini daha rahat gözlemler.
Bence kendine stres yapacağına objektif olarak gözlemlemeye çalış.
Gebelik insanın yaşayacağı en özel zamanlardan biri, hele ki sonlardayken kendini strese sokma. Yakında doğum yapıcaksın şimdi güç toplayıp bebeğe odaklanma zamanı. Zaten doğuma kadar ara vereceğini, doğumdan sonra daha da dikkatli olacağını söylemiş. Sözünü tutarsa strese girecek bir şey yok.
Tutmazsa işte o Zaman kendini yiyip bitirirsin. Şimdi bu hormon değişimi içinde bir de kendine bunu yük edinme.

Git bak bakalım hastane çantan ne durumda. ))

içmese iyi tabi ama bence evde olması iyi bir şey dışarıya gitsenne yaptığı belli olmaz alkollü kafayla. Ama sık içmesi sağlığı açısından çok zararl. Ne yapsanız bilemedim. Ama dışarıda içmesin daha kötü olur durum bence.

Üslubuna bayıldım bi rahatladım olumlu yönlerini görmeye çalistim şuan tesekkür ederim

Haftanın 3 günu ićiyo bira degil ictigi daha sert ićkiler bugün daha seffaf konustuk eşimin sigara alışkanligi yok mesela 5 yılın sonunda birakti 2 yıldır icmiyor cok rahatsiz oluyo sigaradan ..ben iradeliyim ićmek istemesem ićmem ama bi sakınca görmuyorum gayet mutlu oluyorum ama senin icin azalticam dedi..düsününce hak verdim acikcası cok stresli bi işi var ve hep benim yanımda yani sosyallesmesine engel oldum evlendikten sonra birazda benim hatalarm var dogumdan sonra düzeltiriz ins.

Ne iş yapıyor kı :) merak ettim birde dini Hasas olsa içmezdi korkardı
Ya
Ne iş yapıyor kı :) merak ettim birde dini Hasas olsa içmezdi korkardı
Hassas ama cok degil dine saygı duyuyor kesinlikle..ramazan ayinda 1 ay degilde 3 gün tutar orucunu mesela..farz degil belki ama şukür namazi kılar arada..eşim müteahhit yap -sat isleri yapiyor

Hakli olabilirsiniz bende bugüne kaar hic sorun etmedim bunu ićebilir dedim evlenmeden oncede iciyordu bunu bildim her zaman lakin hamilelik ayrı bi ilgi istegi olusturdu bende icki muhabbeti iyi ama daha sonra hemen uyumasi sinirlerimi bozuyo onada hak veriyorum sürekli yanimda evlendikten sonra ikimizde ortamlardan cektik kendimizi üstune hamilelik kaprisler eşimde haklı aslinda.

Evde içiyor dışarda içmeyi sevmez haftada 1 icerdi eskiden simdi ise 3 e çıktı dozu da artirdi sanırım resmen sızıyor bu beni rahatsiz etti aslinda benimle ilgilensin muhabbet edelim istiyorum ben ama ickiden sonra pek mumkun olmuyor s..cok stresli bir isi var aşirı obsesif hersey iyi olmak zorunda onun icin kendiside söyluyor stres atıyorum sana bi zararm yok lutfen engel olma bak yanındaym evimizdeyim diyor sende hamilesin hic bi aktivitemiz yok dogumdan sonra düşurcem dozu deyip gülüyor bende hak verdim ona konusunca..

İsi asla sarhos gitmes cok disiplinlidir,ićki icin hic biseyi ertelemez veya öne sürmez,kriz durumu hiç yok kendisj de söyluyor zaten ićmek istemezsen ićmem ama bunu istiyorum ve lütfen bunu konu bile yapma diyor ..bende bugune kaar hic sorun yapmadigimi ama hamileligimin ikimizi de biraz kısıtladigini ve zaman gecirmek varken icip uyumasimdan rahatsz oldugumu sòyledim oda daha dikkatli olurum uyumam dedi içecek ama sızacak kadar degil demek istedigi bu sanirim

Sıkıntılısın evlilik ayrı bişey eskiden bi ilişkim oldu 2 yıl sürdü içerdi okadarmı güzelleşirdi anlatamam bayılırdım hayrandım hiç kavga etmezdik mesela ama bu doz çok fazlalaşıyor sonradan bu yüzden ayrıldık zaten terkettim gittikçe çoğalcak yetmiycek her kafa güzelliği yapan madde gibi tedavi olmalı kesinlikle alkol cidden bütün kötülüklerin anası Allah yardımcın olsun

Yok ben demek istediğinizi anladım aslında. Bağımlılık konusu için yazdım onları, bağımlılık budur çünkü, öyle haftada birkaç kere keyfine içmek değil.
Eğer daha dikkatli olacaksa sizin adınıza sevinirim, gönlünüze göre olsun.

Ailesinde boyle durumlarla karsilasmis biri olarak yorum yapiyorum.
Yaslandikca bu alkolik adamlar cekilmez oluyor.
Kendiliginden icki icmekten vazgeceni tanimadim.
Esiniz tedavi olsun ki ilerde cok daha buyuk sorunlar yasamayin.

sızınkı gebelıkten oturu duygusallık durumu olmus, benım esımde oldum olası sırnasmaz agzından ıkı guzel soz duymamısımdır ancak msj atar , duygularını ıcınde yasar ama bakısından durusundan anlarım bana olan ılgısını, ben bırazda free takılmayı sevdıgımden ne naz yaparım ne kaprıs yeterkı benı kızdıracak bırsey yapmasın hamılelıkte benı oyle ekstra duygusal yapmadı oncesınde neysem oyum ...
sızde pek takılmayın bence...
uyursa uyusun yakında uykusuz geceler onu beklıyor

İçki içmeye en güzel cevap senin durumun bence canım Allah bu kötü aliskanliktan herkesi uzak eylesin ..

sanki biri beni anlatmiş...benim eşim asla dışarda içip eve gelmez evinde tv karsısında keyif yapar bana da hiç zararı yoktur maşallah diyelim cok guzel mutlu bir yuvamız var hatta o içkiye para harcadığı için benim istediğim bişeyi hemen alır yapar dengelemeye çalısır...ama ne olursa olsun ben bu içki konusunda galıba cok sıkıldım ve bunaldım içme dedım istemıyorum sana zararım yok dıyor iyi de kendıne zararı var....bakalım hafta içi artık içmeyecek hafta sonu sadece içecek diye konuştuk...
İnsallah kendı sağlıkları için bu huylarından vazgeçerler sakın ısrar etme ısrar edince iş sanki inada biniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…