Evet haklısıniz sanırim ..bende cok dikkatli davranmaya calisiyorum isin boyutunu bazen daha kötuye taşiyabiliyor yanlis ifade sekilleri..çok sıkmadan derdimi anlatiyorum esime belki anlar beni ..Bence iyi bir eşiniz güzel bir evliliğiniz var. Bana burdan öyle göründü. Bırakın stresini öyle atsın o da. Başka kusuru yoksa hoşgörün. İnanın huzursuzluk çıkarmaya değmez. Çünkü evinde huzursuz olursa dışarda içmeye başlar, işte o zaman çıkar asıl büyük sorun.
Evet haklısıniz sanırim ..bende cok dikkatli davranmaya calisiyorum isin boyutunu bazen daha kötuye taşiyabiliyor yanlis ifade sekilleri..çok sıkmadan derdimi anlatiyorum esime belki anlar beni ..
Bagimlilik konusunu konustuk bagimli degilim dedi gerci kimse bagimliyim demez ama biz denedik bunun1 ay ićmedi 1 ayin sonunda yine icti dayanamadm yeter bak 1 ay durabildim dedi mesela iradeliyim istersem bırakırim icmem ama ben bi zarar görmüyorum zaten hep yanındayim sende hamilesin dısari cikamiyoruz evde bida benim eglencem azalticam merak etme bebegimiz dogsun daha dikkatli olcam üzülme diyor..ben simdi cikip bu konusmanin üstune tedavi ol diyemem ki dinlemez zaten cunku bagimli degil oyle soyluyoBence bağımlılık aşamasına gelmiş eşiniz. Üzgünüm. .bunun için tedavi olmasını onerebilirsiniz..yoksa daha da zor olur hersey.benim kp alkolikti her akşam içmeden uyumazdi.sızar kalırdı sadece zararı kendine diyoruz ya değil aslında kv bu yüzden çok mutsuz bir evlilik yaşadı.hiçbir paylaşım olmadan yanında sızıp horlayan bir eşe tahammül etmek kolay değil tabiki..lütfen sizde durumlar daha kötü olmadan eşinizle konuşun bunu ciddi ciddi. .
Sagliga zararli ve ictikten sonra hemen uyuması sinirlerimi bozuyor sürekli bana uymasini bekleyemem onunda keyif aldigi sey bu belki ben fazlasini istiyorum ama bilmiyorum ickinin bi faydasi oldugunu düsünmuyorum..Bene haftada 3-4 gün bir kadeh kırmızı şarap içerim.
Eşimde bana viskisiyle eşlik eder.
Bunu alkolizm ile bağdaştıramazsınız.
Eşinizde de bir problem yok bence. Yanında siz yokken dışarıda içip içip eve gelmiyorsa,
Kendini kaybedip, ona buna size zararı dokunmuyorsa ne sakıncası var.?
Hicbir derdi yok sadece ısinde cok mükemmelliyetci herseyin en iyisini yapmak istiyor buda onu strese sokuyor ..icerken isinden bahsediyor sürekli sanirim isi onu geriyor ..Eşinizin derdi sıkıntısı yoksa , ee keyiften de haftada 3-4 gün içilmez bence geriye sadece bağımlılık kalıyorbende sigarayı 2-3 saat içmesem krize giriyorum ama 2 ay da bırakmışlığım var bikaç kere. Bu benim bağımlı olmadığımı göstermiyor, eşinizin 1 ay içmeyip sonra eski sıklıkta içmeye devam etmesi de eşinizin bağımlı olmadığını göstermiyor...
Valla bende öyle canım çakır keyf olacak kadar içmişler eğer o akşam mışıl mışıl uyuyorumKafamı
Ne iş yapıyor kı :) merak ettim birde dini Hasas olsa içmezdi korkardıDini olarak hassas aslinda ama tam anlamiyla degil..maddi olarak sıkıntı yaşasak belki bırakır ama maddi olarakda sıkıntiya girmez cok iyi bir isi ve geliri var esimin maddiyat engeli yok buda onu daha rahat kılıyor sanırım..
ne kadar ıctıgıne baglı ve ne sureyle bende severım ıckıyı esımde benım kadar olmasada sever ev arada ıcer, ben su an mecburı sebeplerden ıcmıyorum ama sosyal ıcıcıyımdır ortam olsa hayır demem , hem evde ıctıkten sonra bır ıkı bıra yada bır kadeh sarap veyahut rakı ıcıyorsa, sıze veya baskasına satasmıyorsa huyu suyu degısmıyorsa ve baska yere harcayacagı parasını ıckıye yatırmıyorsa cokta karısmayın bırakın ıcsın...Kızlar eşimle bu konuda iletişim kuramıyorum dogru cümleler secemiyorum sanirim cunku her konusma sonunda ayni sey oluyor tamam canım biraz rahat birak bi zararim yok sana deyip geciyor evet bana bi zarari yok huyu suyu degismiyor öyle bagirip cagirmiyor dengesi hic bozulmuyor ama neden bu kadar içiyor..ben çok sıkıldım icip icip horlayip uyumasından istemiyorum ya ama engel de olamiyorum ..nasıl bi yol izlemeliyim şasırdım kaldim..öyle ciddi bi sorunumuz da yok gayet güzel giden bi evliligimiz var bunu da belirtmek istedim evlenmeden oncede iciyordu bu kadar rahatsis olmuyordum ama bu ara iyice sıklastı napabilirim bu konuda belki benzer durumu yasayanlar vardir aranizda..not :genelde evde icer is çıkisi direk evde olur ihmal etmez hic beni mekan detay kaliyor sadece sagligina cok zararli ve vazgecmiyor asil onemli olan bu.
Eşiniz evde mi içiyor yoksa sürekli dışarıda mı?Bu önemli bence...Kızlar eşimle bu konuda iletişim kuramıyorum dogru cümleler secemiyorum sanirim cunku her konusma sonunda ayni sey oluyor tamam canım biraz rahat birak bi zararim yok sana deyip geciyor evet bana bi zarari yok huyu suyu degismiyor öyle bagirip cagirmiyor dengesi hic bozulmuyor ama neden bu kadar içiyor..ben çok sıkıldım icip icip horlayip uyumasından istemiyorum ya ama engel de olamiyorum ..nasıl bi yol izlemeliyim şasırdım kaldim..öyle ciddi bi sorunumuz da yok gayet güzel giden bi evliligimiz var bunu da belirtmek istedim evlenmeden oncede iciyordu bu kadar rahatsis olmuyordum ama bu ara iyice sıklastı napabilirim bu konuda belki benzer durumu yasayanlar vardir aranizda..not :genelde evde icer is çıkisi direk evde olur ihmal etmez hic beni mekan detay kaliyor sadece sagligina cok zararli ve vazgecmiyor asil onemli olan bu.
hicte normal degil itici bence. illerde coluk cocuk oluncadami evde icecek kötü örnekHaftada 3 bazen 4..soruyorum bi sorun mu var yok egleniyorum hosuma gidiyo bi keyfim var karisma diyor..ha sana bi zarar veririm icip dengeyi bozarim o zaman yap istedigini ama bu durumu normal gör diyor ya cok üzüluyorum icki aninda muhabbet iyi bi saat sonra hop uyuyor ben ise onla daha cok zaman gecirmek istiyorum zaten yorucu bi isi var bu icki olayi sinirimi bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?