içki

oo senin kı yıne iyi benımkı her aksam içio ama evde şükür şükürrr

Canim benim nolur bana kizma ama acik konuscam bak sakin boyle yapma hicbirsey elde edemezsin.Erkekler kimin karısı bu sekilde bunaltiyorsa kendi aralarinda dalga geçiyorlar erkekler buna cok bozulur.Birak ayda bir icmesinde ne var Allah aşkına yazik ya adam desarj olcak stres atcak.O seni aramadan sen arayip huzursuz etme.böyle etkinlikler onun stres atacağı tek alan hayatında.Hayir bisey elde edemezsinki.Ama aksini yaparsan emin ol karşılığıni ilgi olarak alirsin.Sen yokke kafasi rahat olsunki seninleyken sadece seninle ilgilenecek kadar stressiz olsun.Bunu cok iyi tecrube ettim.Esimle 6 yil flört ettim 7 yıldır da evliyiz.Kendini hirpalama.Arada bir içmesi ona iyi geliyordur desarj oluyordur.

fake konu gibi geldi. sıktığının farkında olup hala çözüm arayan bir sizi gördüm

Ne kadar sikarsan o kadar cabuk gider elinden ayda bir iciyosa birak icsin sen iciyosan eslik et arada cok ilgi istiyorum diyosun abartma bence hersey dozunda guzel

Eşim şehir dışına gidince özellikle mecbur kalmadıkça aramam ki aklı bende kalmasın, rahatça vakit geçirsin. Eşiyim ben onun ya, adamın mutluluğunu niye taciz edeyim. En nihayetinde evliyiz, diğer tüm günler zaten evde birlikteyiz.

İçki meselesi bilemicem, alkolik olmak bir iki içmeyle olmaz herhalde, içince sapıtan biri de değilse, bardağında ha kola ha bira, size ne ki?

konustum içmem dedı ama içiyor.sözünde durmuyor konu bu işte

Söz uçar diye boşa dememişler tabi..

O halde ilgiyle boğarak değiştiremezsin bence.
Bana söz verdin ama tutmuyorsun, üzülüyorum diyerek soğuk davranman daha mantıklı olur.

Hiç değilse hatası üzerinde düşünür biraz.

Madem içkiye bu kadar karşıydın neden içen adamla evlendin?

Çok seviyorum ondan oluyor demişsin ama bu sevgi falan değil bunun adı özgüven eksikliği, başkasına muhtaç olma, kendine yetememe, terk edilme korkusu vs vs.. hiçbir insanda çekici olamayacak bu özelliklerin tümü sende toplanmış. Şimdi ben sana, sen de bir bireysin, kendine ait zevklerin, uğraşların olmalı desem anlayacak mısın?

Yoksa gene "kocama nasıl davransam beni daha sık arar?" diye mi soracaksın? Sorduğun sorular bile yanlış canım :) çözümü böyle bulamazsın.

+1

Tabi ki icmese daha iyi olur ama iciyorsa saygi duymalisin. Icip icip sana sarsa daha mi iyi? Ya da allah korusun aldatsa eve gelmese falan filan...
Ayda bir icsin bisey olmaz. Bu bir sorun degil, bunu siz bi sorun haline getirmissiniz. Bu tur seyler icin keyfinizi kacirmayin bence

devamlılık haline getirirse

çok sevdiğim için hep onu düşünüyrm oyanımda yokken.tek ugrasım sankı o olmuş gibi.kaybetme korkusu oluyor

Adam gibi içiyorsa, içtiğinde zıvanadan çıkmıyorsa neden karışıyorsun?

Ayda bir içiyormuş. Ama sen bu kadar çok sıkarsan alkoliğe evrilebilir.

Adam gibi içiyorsa, içtiğinde zıvanadan çıkmıyorsa neden karışıyorsun?

Ayda bir içiyormuş. Ama sen bu kadar çok sıkarsan alkoliğe evrilebilir.
suan tamam az içiyor ama ya zamanla bu coğalırsa .şuan sıkıntı yok evet tamam ama ya sonrası. bünye devamlı ısterse

suan tamam az içiyor ama ya zamanla bu coğalırsa .şuan sıkıntı yok evet tamam ama ya sonrası. bünye devamlı ısterse
Sen böyle davranmaya devam edersen ister tabi.
26 yaşında mısın gerçekten? Alkol uyuşturucu gibi güçlü bir bağımlılık değil. Kendi istemedikçe alkolik olmaz merak etme. Adamı boğma.

Ayda 1 kere içmekle bünye istemez.
Ama dediğim gibi senin bu tavrınla her akşam içmek istese yeridir. Yok mu bir meşgalen? İşin? Adamın ayda bir yaşayacağı keyfe saracağına bir şeyle meşgul olsana.