oo senin kı yıne iyi benımkı her aksam içio ama evde şükür şükürrrmerhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
Canim benim nolur bana kizma ama acik konuscam bak sakin boyle yapma hicbirsey elde edemezsin.Erkekler kimin karısı bu sekilde bunaltiyorsa kendi aralarinda dalga geçiyorlar erkekler buna cok bozulur.Birak ayda bir icmesinde ne var Allah aşkına yazik ya adam desarj olcak stres atcak.O seni aramadan sen arayip huzursuz etme.böyle etkinlikler onun stres atacağı tek alan hayatında.Hayir bisey elde edemezsinki.Ama aksini yaparsan emin ol karşılığıni ilgi olarak alirsin.Sen yokke kafasi rahat olsunki seninleyken sadece seninle ilgilenecek kadar stressiz olsun.Bunu cok iyi tecrube ettim.Esimle 6 yil flört ettim 7 yıldır da evliyiz.Kendini hirpalama.Arada bir içmesi ona iyi geliyordur desarj oluyordur.merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
konustum içmem dedı ama içiyor.sözünde durmuyor konu bu işte
+1Sen içki içmesinden mi rahatsızsın yoksa arkadaşları ile içip seni ihmal etmesinden mi?
Eğer sende içki kullamıyorsan arada bir ona sofra hazırla beraber için.. keyif yapın. Sohbet edin. Müzik açın, şarkı söyleyin. böylece arkadaşlarına ihtiyacı azalır. .
adamı sıkmaktan vazgeç. bu ne ya tapulu malın değil ki 7 24 senle ilgilensin. çocuk dğeilsin ki. ayda bir bırak da içsin adam. böyle karım olsa ben de içerim heralde.
Tabi ki icmese daha iyi olur ama iciyorsa saygi duymalisin. Icip icip sana sarsa daha mi iyi? Ya da allah korusun aldatsa eve gelmese falan filan...merhaba arkadaslar;
devamlılık haline getirirseTabi ki icmese daha iyi olur ama iciyorsa saygi duymalisin. Icip icip sana sarsa daha mi iyi? Ya da allah korusun aldatsa eve gelmese falan filan...
Ayda bir icsin bisey olmaz. Bu bir sorun degil, bunu siz bi sorun haline getirmissiniz. Bu tur seyler icin keyfinizi kacirmayin bence
çok sevdiğim için hep onu düşünüyrm oyanımda yokken.tek ugrasım sankı o olmuş gibi.kaybetme korkusu oluyorMadem içkiye bu kadar karşıydın neden içen adamla evlendin?
Çok seviyorum ondan oluyor demişsin ama bu sevgi falan değil bunun adı özgüven eksikliği, başkasına muhtaç olma, kendine yetememe, terk edilme korkusu vs vs.. hiçbir insanda çekici olamayacak bu özelliklerin tümü sende toplanmış. Şimdi ben sana, sen de bir bireysin, kendine ait zevklerin, uğraşların olmalı desem anlayacak mısın?
Yoksa gene "kocama nasıl davransam beni daha sık arar?" diye mi soracaksın? Sorduğun sorular bile yanlış canım :) çözümü böyle bulamazsın.
suan tamam az içiyor ama ya zamanla bu coğalırsa .şuan sıkıntı yok evet tamam ama ya sonrası. bünye devamlı ısterseAdam gibi içiyorsa, içtiğinde zıvanadan çıkmıyorsa neden karışıyorsun?
Ayda bir içiyormuş. Ama sen bu kadar çok sıkarsan alkoliğe evrilebilir.
Ay baydın beniçok sevdiğim için hep onu düşünüyrm oyanımda yokken.tek ugrasım sankı o olmuş gibi.kaybetme korkusu oluyor
Sen böyle davranmaya devam edersen ister tabi.suan tamam az içiyor ama ya zamanla bu coğalırsa .şuan sıkıntı yok evet tamam ama ya sonrası. bünye devamlı ısterse
ama nasılAy baydın beniSeninki çok sevmekten değil çaresizlikten ve güvensizlikten bence.
Farkındasın kötü huylarının da. Eeee? Düzeltecek misin?
suan tamam az içiyor ama ya zamanla bu coğalırsa .şuan sıkıntı yok evet tamam ama ya sonrası. bünye devamlı ısterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?