içmek günah değil mi arakadasım ben buna karsıyım. içmesin yapmasın. bana ılgısı azalsın ıstemıyorum ben anladın mı.kaybetme korkusu asırı var.şimdi o ctesi burda olucak. ctesi akşamıda yılbaşı gecesi. sizce ne ypayımeşim mesela hiç bana özel bişeyler yapmıyor.hep ben yapıyrmSiz içmesenizde arada bir evde ona çilingir sofrası kurun. Bari yanınızda içsin. Muhabbet edin. Şarkı söyleyin. Keyif yapın.sizde şık bişeyler giyin süslenin. Adam evinde mutlu olsun ki arkadaşlarına ihtiyacı kalmasın. Günde 1 kereden fazla da aramayın. Adamı sıkmayın. Daha yeni evlisiniz en mutlu olmanız gereken zamanlar... evliliği keyfe dönüştürün.
bu sorunlardan dolayı cocuk düsünmüyorumAyda 1 içen adama dırdır etmek saçmalık. Çok ilgi istemek de ne oluyor yapın bir çocuk düşün adamın yakasından. Aklınıza bile gelmez koca
normalde her yarım saatte msj atıyroun.bunları azaltsam ıcınde kusku düşer mi. neden aramıyor artık eskısı gıbı üstüme titremıyor der mı. yok ya rahatlarda oh beee aramıyor dıye umursamaz mı benı. ya umursamazsa
Yaşınızı merak ettim açıkçasıbu sorunlardan dolayı cocuk düsünmüyorum
nbıosun hayatım dıyorum :Sher yarım saatte ne yazıyorsunuz
cidden ben de benim adama yazayım bari
gün boyu aynı işi yapıyoruz iş ile ilgili gerekmediği sürece de aramıyoruz birbirimizi
mesaj zaten eğer iban vs vermeyeceksek asla yazmayız
26Yaşınızı merak ettim açıkçası
Ya ben daha flörtün en eğlenceli zamanlarında mütemadiyen arayıp soruyor, nefes aldırmıyor diye adamın telefonlarına çıkmamaya, sessize almaya başlamıştım, sonra çok şükür bitti gitti o iş. Bir çift hele ki evli bir çift yarım saatte bir ne yazışabilir aklım almıyor.her yarım saatte ne yazıyorsunuz
cidden ben de benim adama yazayım bari
gün boyu aynı işi yapıyoruz iş ile ilgili gerekmediği sürece de aramıyoruz birbirimizi
mesaj zaten eğer iban vs vermeyeceksek asla yazmayız
Içmeye karsıysan icen adamla evlenmeseydin canım.Ayrıca senin konunun ickiyle alakasını çözemedim ben adam içmese de seni pek arayacak gibi durmuyor burdanben içmeye karsıyım. içmemde. bu yasıma kadar da içmedim. bunu yaparak elime ne geçebilir.mantıklı mı bu ?
evet öyle dediYa ben daha flörtün en eğlenceli zamanlarında mütemadiyen arayıp soruyor, nefes aldırmıyor diye adamın telefonlarına çıkmamaya, sessize almaya başlamıştım, sonra çok şükür bitti gitti o iş. Bir çift hele ki evli bir çift yarım saatte bir ne yazışabilir aklım almıyor.
Bu durumun herhalde çeyreğini yaşadığım halde yaka silkerek kaçtım canımı kurtardım, konu sahibinin kocasının ne kadar bunaldığını düşünemiyorum. Ki adam sesini duymak istemiyorum demiş haklı olarak.
evet aramıyor pek zatenIçmeye karsıysan icen adamla evlenmeseydin canım.Ayrıca sen konunun ickiyle alakasını çözemedim ben adam içmese de seni pek arayacak gibi durmuyor burdan
Madem içki günah ve hassassınız evlenmeden önce konuşacaksınız bu mevzuları.
konustum içmem dedı ama içiyor.sözünde durmuyor konu bu işteMadem içki günah ve hassassınız evlenmeden önce konuşacaksınız bu mevzuları.
Allah eşinize sabır versin.evet öyle dedi
nbıosun hayatım dıyorum :S
evlenmeden önce de içiyordu böyle arkadslarıyls
Ay valla çok mıymıysın.Halk arasında senin gibilere buldumcuk diyoruz biz mesela tüm hayatını kocanın üstüne kurmuşsun.Yaşında küçük degil yani kendine bu basitliği neden yakistiriyosun?evet aramıyor pek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?