Karsinizdaki insan cocuk degil ki kulagini cekip icme diyemezsiniz.devamlılık haline getirirse
İçmek günah ta arkadaşım madem bu adamla neden evlendin? Ben sadece içki içmeyi sevmediğinizi düşündüm. Eşiniz dışarda içerken sevapta evde içince mi günah?içmek günah değil mi arakadasım ben buna karsıyım. içmesin yapmasın. bana ılgısı azalsın ıstemıyorum ben anladın mı.kaybetme korkusu asırı var.şimdi o ctesi burda olucak. ctesi akşamıda yılbaşı gecesi. sizce ne ypayımeşim mesela hiç bana özel bişeyler yapmıyor.hep ben yapıyrm
Zaten sıkıyormuşsun yeterince bence bırakta adam ay da bir kere içerek rahatlatsin ay da üç yapsa bile normal eğer ki evde kırıp dökme gibi zararı yoksa alkollüyken hiç ellemeyin kaçar gider. Ben eşimin herseyi ne karisiyorum ickisi hariç eğer onu da yaparsam benden kesin uzaklaşır zaten bir zararida yok iciyo keyiflice bazen ben de eşlik ediyorum güzelce sofrasini hazırlıyorum çok mutlu oluyo bunları yapıyorum karışmıyorum çünkü sınırını biliyo ictikten sonra uyuyomerhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
Canım sen anlamıyorsun, bozuk plak gibisin. Sana ne desek boş :)çok sevdiğim için hep onu düşünüyrm oyanımda yokken.tek ugrasım sankı o olmuş gibi.kaybetme korkusu oluyor
Baski yapma adami bogma. Biktirirsin gozu disari kayar.merhaba arkadaslar;
eşimle aramda şöyle bi skıntı var. her zaman içen insan değil ama arkads ortamında içiyor. mesela suan ankaraya eğitime gitti otelde kalıyorlar. arkadslarıyla içiyor. benı umursamıyor. ben onu çok sıkıyorum.msj atınca yada arayınca boğdun falan dıyor. başka arkadslarıyla olunca da içiyor. ama devamlı değil.ayda 1 falan o da degışıyor.bunu nasıl engellerım.ve benı unutuyor.ben asırı ılgı ıstıyorum bunu göremıyorum.ama ynımdayken bı sıkıntımız yok.hersey mukemmel.bnde esımı cok sıkıyorum dısarı cıkarken falan.evliliğimiz için ne yapabılırım.tecrübeli arkadaslarıdan yardım ıstıyorum.
Aynen katılıyorum sana hemen başka birini görür rahat tavırları ona cazip gelir..sonuna kadar hak veriyorum sanaBaski yapma adami bogma. Biktirirsin gozu disari kayar.
akşam eşim benı 2 de aramış gece. sonra bn 3 bucuk gibi uyamdım telı açmadı. sbhta işeyerine geldim turkcelden baktım girip.gece birine msj atmıs 4 gibi ama bana cvp vermedi.Böyle şakın davranma üzülen sen olursun benden söylemesi.. bende ilgiyi seven biriyim ama herşeyin dozu var eşim dışarı çıktığında en fazla gittin mi diye ararım yeterli gelir.. hem aşırı ilgilenirsen senden daha çok uzaklaşır ve kendini bişey sanar. Bırak o senin üstüne düşsün bi gün arama yokluğun hemen belli olur. Hem normal zaman da sorun yok diyorsun kıskançlık hiç güzel bişey değil valla yapmayın hayatı zindan etmeyin ne eşinize ne de kendinize güvenmek huzurla yaşamak varken için içini neden yesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?