Içli köfte makinası hakkında

Merhaba o firmayı panasonıc satın almış ve kendi adını basıyormuş o yüzden bulamamışsınızdır. Makineyi aldınız mı, memnun musunuz acaba?

Merhaba evet kullanıyorum hiç sorun yaşamadımAyrıca kıyma makinası olduğu için o özelliğide çok işime yarıyor
Aslında bizim amacımız daha çok kıyma çekmek, sucuk yapmak. Bu konuda bazıları kıymayı iyi çekmiyor,kalın oluyor, motorları yetersiz filan diyorlar doğru mu?

Merhaba o firmayı panasonıc satın almış ve kendi adını basıyormuş o yüzden bulamamışsınızdır. Makineyi aldınız mı, memnun musunuz acaba?

henüz almadım ama aklımdaki ilk şey o , markada karar kılamıyorum maalesef, arkadaşım en önemlisi bıçağı diyor bazılarında kıkırdak bile denk gelse kıyma çekerken felan hemen kırılıyormuş, sağlam olsun istiyorum , hala takipteyim :)

Malzeme kalitesi yanında motor güçleri de önemli imiş.

elde çevirilen çok ince oluyo.ama çevirmesi gerçekten çok zor.
makinasınıda çok seviyorum.çok kalın olmuyo ama elde yapılandan daha ince oluyor bence.
ister makina olsun ister elde olsun.şimdi olsa en az üç tane yerdim ımmhhhh

Merhabalar sonunda; "FAKİR TORQUE 1800 W KIYMA MAKİNESİ " ni aldık. Ürünü ilk kez kurban bayramında denedik, 18 kiloya yakın(bir kaç kişinin etleri toplamı) kıyma çektik 2 sefer(Önce kalın,sonra orta boy delikli disk ile). Çıkan sonuç başarılı ama çok oyalıyor çünkü cihazı 3dk. dan fazla çalıştırmamak gerekiyor ama arada kaç dk beklenmesi gerektiği yazmıyor kılavuzda. Bunun yanında kıymayı çekerken iç aksamdan yanık plastik kokusu yayılıyor bazı bazı. Ete değen aksamlar bulaşık makinesinde yıkanamadığı gibi, elde deterjanla bile yıkanmamalıymış. Sirkeli kaynar suda bekletip, yine kaynar su ile yıkadık mecburen. Almak isteyenlere bilgi vermek istedim. Henüz içli köfte yapmadık, daha sonra onu da deneyeceğiz.

Arnica promeat benimki1.5 yıl önce 260'a almıştık
Arkadaşım merhaba:) ben kesin alicam kıyma makinası hem de iki tane anneme ve kendime..tam olarak hangi marka seninki modeli tam hangisi..ben hem sucuk yaparım hem içli köfte kıyma da cektiririm arada önemli benim için boşa para vermeyeyim:) sağol simdiden

Merhaba canım
Benim makina Arnica kıyma çekiyor,içli köfte yapıyor.Ben çok sık içli köfte yapmıyorum kendim daha çabuk yapıyorum ama içli köfte bilmiyorsanız almanızı öneririm.
Gaziantep'te yaşıyorum burda her evde kıyma makinası var içli köfte yapmak için o nedenle çok iyi biliyorlar ve marka olarak Arnica ve moulinexden başka almayın işe yaramıyor diyorlar..

Merhabalar icli kofte denediniz mi nasıl oluyor? ince açabiliyor mu? ? bir de3 dk kurali icli kofte icin de geçerli mi? artilari eksileri tekrar degerlendirirseniz sevinirim

Arnica ince acıyor mu peki yeniden onerebileginiz bu ondam daha iyi burda bu kullaniliyor diyebileceginiz baska bir marka var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…