- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi intelligent
-
Merhaba o firmayı panasonıc satın almış ve kendi adını basıyormuş o yüzden bulamamışsınızdır. Makineyi aldınız mı, memnun musunuz acaba?çok sağolun arkadaşlar , şu national markasını çok baktım netten ama bulamadım , galiba kaçak giriyormuş garantisi yokmuş ama en iyisi de oymuş , bıçağı paslanmıyormuş , kimiside international demiş ismine hiç bi şekilde bulamadım fotosunu da bulamadım nette satışını da mı , sadece antepte mi satılıyor acaba? birde nerelerde satılıyor acaba bilginiz varmı ?
Merhaba, makinenizi hala kullanıyor musunuz, bir arıza ya da olumsuzluk oldu mu? Beğenmediğiniz yönleri var mı?Canım benim ki arnica arkadaşlarımın moulinex olanda varİkisinin iyi olduğunu söylediler ben de ondan arnica almıştım
Merhaba evet kullanıyorum hiç sorun yaşamadımMerhaba, makinenizi hala kullanıyor musunuz, bir arıza ya da olumsuzluk oldu mu? Beğenmediğiniz yönleri var mı?
Aslında bizim amacımız daha çok kıyma çekmek, sucuk yapmak. Bu konuda bazıları kıymayı iyi çekmiyor,kalın oluyor, motorları yetersiz filan diyorlar doğru mu?Merhaba evet kullanıyorum hiç sorun yaşamadımAyrıca kıyma makinası olduğu için o özelliğide çok işime yarıyor
Yok ben çok memnunumAslında bizim amacımız daha çok kıyma çekmek, sucuk yapmak. Bu konuda bazıları kıymayı iyi çekmiyor,kalın oluyor, motorları yetersiz filan diyorlar doğru mu?
Sizinkinin modeli ne idi tam olarak, bir de kaça aldınız acaba hatırlıyorsanız?Yok ben çok memnunum
Merhaba o firmayı panasonıc satın almış ve kendi adını basıyormuş o yüzden bulamamışsınızdır. Makineyi aldınız mı, memnun musunuz acaba?
Arnica promeat benimkiSizinkinin modeli ne idi tam olarak, bir de kaça aldınız acaba hatırlıyorsanız?
Malzeme kalitesi yanında motor güçleri de önemli imiş.henüz almadım ama aklımdaki ilk şey o , markada karar kılamıyorum maalesef, arkadaşım en önemlisi bıçağı diyor bazılarında kıkırdak bile denk gelse kıyma çekerken felan hemen kırılıyormuş, sağlam olsun istiyorum , hala takipteyim :)
zaten antep, urfa , hatay civarı herkes kullanıyor da merak ettiğim işte , parçalanma veya kalın olması durumu? yoğurduğunu bilmiyordum iyiymiş, elimde de yapıyorum ama yuvarlak yapıyorum bizde öle yapılır haşlama olur, ben kızartma ve yumurta gibi olanı seviyorum :) hem makinada daha pratik miş, birde metal elde çevirerek yapılan varmış, birde makinası, hangisi hem yoğuruyor hem güzel oluyor acaba? sizde ki nası
Sizin ki sinirli kıkırdaklı etleri çekebiliyor mu rahatça?Arnica promeat benimki1.5 yıl önce 260'a almıştık
Çekimde bir sorun yaşamadım ama yağsız kıymaları çift çekim yapıyorum bazı köfteler yemekler içinSizin ki sinirli kıkırdaklı etleri çekebiliyor mu rahatça?
Teşekkürler bilgiler için, gerek olursa yine çalarız kapınız. Esen kalın.Çekimde bir sorun yaşamadım ama yağsız kıymaları çift çekim yapıyorum bazı köfteler yemekler için
Arkadaşım merhaba:) ben kesin alicam kıyma makinası hem de iki tane anneme ve kendime..tam olarak hangi marka seninki modeli tam hangisi..ben hem sucuk yaparım hem içli köfte kıyma da cektiririm arada önemli benim için boşa para vermeyeyim:) sağol simdidenArnica promeat benimki1.5 yıl önce 260'a almıştık
Merhaba canımArkadaşım merhaba:) ben kesin alicam kıyma makinası hem de iki tane anneme ve kendime..tam olarak hangi marka seninki modeli tam hangisi..ben hem sucuk yaparım hem içli köfte kıyma da cektiririm arada önemli benim için boşa para vermeyeyim:) sağol simdiden
Merhabalar icli kofte denediniz mi nasıl oluyor? ince açabiliyor mu? ? bir de3 dk kurali icli kofte icin de geçerli mi? artilari eksileri tekrar degerlendirirseniz sevinirimMerhabalar sonunda; "FAKİR TORQUE 1800 W KIYMA MAKİNESİ " ni aldık. Ürünü ilk kez kurban bayramında denedik, 18 kiloya yakın(bir kaç kişinin etleri toplamı) kıyma çektik 2 sefer(Önce kalın,sonra orta boy delikli disk ile). Çıkan sonuç başarılı ama çok oyalıyor çünkü cihazı 3dk. dan fazla çalıştırmamak gerekiyor ama arada kaç dk beklenmesi gerektiği yazmıyor kılavuzda. Bunun yanında kıymayı çekerken iç aksamdan yanık plastik kokusu yayılıyor bazı bazı. Ete değen aksamlar bulaşık makinesinde yıkanamadığı gibi, elde deterjanla bile yıkanmamalıymış. Sirkeli kaynar suda bekletip, yine kaynar su ile yıkadık mecburen. Almak isteyenlere bilgi vermek istedim. Henüz içli köfte yapmadık, daha sonra onu da deneyeceğiz.
Arnica ince acıyor mu peki yeniden onerebileginiz bu ondam daha iyi burda bu kullaniliyor diyebileceginiz baska bir marka var mi ?Merhaba canım
Benim makina Arnica kıyma çekiyor,içli köfte yapıyor.Ben çok sık içli köfte yapmıyorum kendim daha çabuk yapıyorum ama içli köfte bilmiyorsanız almanızı öneririm.
Gaziantep'te yaşıyorum burda her evde kıyma makinası var içli köfte yapmak için o nedenle çok iyi biliyorlar ve marka olarak Arnica ve moulinexden başka almayın işe yaramıyor diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?