• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içli köfte makinası hakkında

Arnica ince acıyor mu peki yeniden onerebileginiz bu ondam daha iyi burda bu kullaniliyor diyebileceginiz baska bir marka var mi ?
Size kendi yaptığım tarifin resmini ekleyeyim siz karar verin;)Bence gayet ince oluyor..Ben kendim açabildiğim için çok sık kullanmıyorum ama bilmeyenler için önerebilirim;)
Gaziantep'te yaşıyorum burda genelde makina ile yapıyorlar .Arnica ve Moulinex kıyma makinasını öneriyorlar..Tavsiye ederim;)
$1a.webp

Size kendi yaptığım tarifin resmini ekleyeyim siz karar verin:KK66:Bence gayet ince oluyor..Ben kendim açabildiğim için çok sık kullanmıyorum ama bilmeyenler için önerebilirim:KK66:
Gaziantep'te yaşıyorum burda genelde makina ile yapıyorlar .Arnica ve Moulinex kıyma makinasını öneriyorlar..Tavsiye ederim:KK66:
Eki Görüntüle 1824945
Ayy çok teşekkür ederim tamam netleşti artik arnica da karar kildim kesin:KK36:

Slm.ben yeniyim.güzel bir portala benziyor..bu konuyuda hortlatıyorum ama....merak ettim bağışlayın....bizde bu makinadan alıp içli köfte satışına başlamak isyiyoruz..maddi sıkıntılardan dolayı..önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim ...iyi günler:hamarat:

Back
X