Sizinkinin markasi nedir ?Ince aciyor sadece sekli salam bigi oluyor
:) annem usengec bir kadin değildir ama dirsek ameliyatı var kolu cabuk yoruluyoro üşengeç makinesi herade:) nolucak elle yapıver
Anam böyle bir makina mı var
Xaltiya Sakine niye öyle yapiyo? Patatesli hic yemedim.Ben kaynanamdan güzel yapıyorum bi kere
O patatesli yaptığından kaybediyo, ben kıymalı yaptığımdan kazanıyorum
Hayir yemek icin fakat fazla yapip buzluga atilabilir tabi ki 200-300 kadar degil:)) tamamen ihtiyacO fiyata alirsam o makinayi her yedigimde icim acir benim.449 lira nedir yahu.
Yapip satiyor musunuz? Yani gunde 200-300 tane yapmiyorsaniz...Bilemedim yani.
Teşekkürler kullanici onerisi onemli benim için gerçekten. ..Arnica al gerçekten güzel benim ki arnica
Ama annecigim acamiyor ne yapalimElle açmak bana hep pratik gelmistir...bir sürü takım edevata ne gerek var...
eger imkanın varsa national var antepte bulunuyo dolar uzerınden satılıyo mukemmel bı makıneArkadaşlar içli köfte makinasi almak niyetindeyim fakat ince acacak bir makina olmasi gerek piyasada cok fazla ürün var.makina kullanarak kofte yapanlar yardimci olursaniz sevinirim.
Bir süre onu kurup yapmak daha zor gelecek size diyeyimAma annecigim acamiyor ne yapalimyemeyelim mi icli köfte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?