- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Ben de aynı iCloud'u kullanıcam böyle bisey olsa sen de benim her şeyimi göreceksin ne alaka demişti sorduğumda. Şimdi verdi şifreyi kullanmicam telefonu deyince. Çok uygulama yükleme diye de ısrar etti. Malum ben o konuda hep "bu da Burda dursun Nolcak" deyip yükleyip yükleyip silmeyen biriyimNereye girip çıktığını,telefonda ne yaptığını kontrol etmek için vermiyordur şifreyi başka açıklaması yok. Gelişmiş depolama sistemi,indirdiğin şeyleri oraya atıyor program ek yer sağlıyor yani. Sadece indirdiğin programları saklamıyor sitelerde nereye girdiğin, şifrelerin, kişilerin, maillerin hepsi yedekleniyor. Şaka gibi yani şifreyi vermemesi.
Şimdi konuştuk biRaz kızdım istemiyorum bu telefonu al senin olsun dedim. Ben senden kıskanmıyorum sana aldım onu zaten ama sen sürekli uygulama yüklersin diye söylemiyorum dedi. Şifre sormadı ama o Zaman da söylemedin dedim. Bak iste şimdi sormuş uç dört defa sorcak ilk kullanımda çünkü biliyorum dedi. (Kendisi telefoncu) sonra da şifreyi verdi sakin diğerleri gibi çok uygulama yükleme ısınır telefon dedi. Böyle yanı ben mi anlam arıyorum bilemedim
Zaten ilk söylediği şey de buydu. Ben sadece şifre istemediği halde vermeyince huy oldum. Ama daha sonra uç dört kere isteyeceğini biliyormuş bilakis bugün olduğu gibi. Zaten güvensizlikten olsa beni mi uyandıracak Adam telefoncu herşeyi biliyor rot attırır bisey yapar haberim bile olmaz ama neyseki açıklığa kavuştu sagolasin :)Iyı barı azıcık dısını gsterınce gerı adım atmıs :) belkıde sen anlam aradın bılemeyız kafasının ıcındekını
Yüklersin sonra silersin ne olacak. Pek inanmadım.Ben de aynı iCloud'u kullanıcam böyle bisey olsa sen de benim her şeyimi göreceksin ne alaka demişti sorduğumda. Şimdi verdi şifreyi kullanmicam telefonu deyince. Çok uygulama yükleme diye de ısrar etti. Malum ben o konuda hep "bu da Burda dursun Nolcak" deyip yükleyip yükleyip silmeyen biriyim
niyeti güvensizlik veya biseyi takip etmek olsa iCloud şifresini saklayarak uyandırmaz beni çünkü daha farklı daha kolay yöntemler var ve karşı taraf hiç bi şekilde anlamiyor bu şekilde yaptıgım bisey varsa bile kuşkulanıp yapmayacağımı bilir her insan gibi ve sonuçta verdi şifreyi. Uygulama konusunda da çok haklı o yüzden ilkinde bisey dememiştim gerçekten biraz hor kullanıyorum gecen sene de yüklediğim herşey eski telefonumdadir yanı alayım da sileyim de telefon ısınmasın diye birşey yok bende ta ki telefon kullanılamayacak hale gelene kadar :)
Eşiniz bu yüzden yaptı o zaman ama haklı da gerçekten kullanıyorsanız sil gereksiz kasar telefonu bu da telefonun ömrünü kısaltıyor bir de Apple zaten iyi bir telefon ama aşırı yükleme yapıldığında ekran da sararmalar oluyor isindigi için eşim de bu durumu telefoncu olduğu için biliyor :)
Seni önlemek.icin yaptığı açık ama şifreyi vermese bile şifre kırmak kolay sıkıntı olmuyor onu da öğrenirsin şifreye gerek.kalmaz :)
Şifre kırmak kolay mı? Nasıl kırıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?