Geberir inşallah tez vakitte
Öncelikle Herkese merhaba.14 aylik evliliğimi şiddet gordugum icin en kotusu de 2,5 aylik bebegim de lanet babasindan siddet gordugu icin ayrildim.bosanma surecim devam ediyor.beni endiselendiren icranin kaldirilacagi yonundeki haberler.malesef elimde hic bir ispatim yok.icrasiz aldigi zaman cocuguma zarar vereceginden eminim.mahkemeye kendini zararsiz baba gibi gosterdi.yine icranin devam etmesi icin ne yapabilirim.bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin.
maalesef.rapor alamadim.apar topar abimin yanina gittim.en büyük salakligim da rapor almamak oldu.Rapor yok mu elinizde?
maalesef.rapor alamadim.apar topar abimin yanina gittim.en büyük salakligim da rapor almamak oldu.
polis ilgilenmiyor.babasi bag kurmali diyor mahkeme.su an icra ile aliyor.icim rahat.ama babalari artik cocuklari icrasiz gorsun diye icra kaldiriliyormus.cok tedirginim.icrayla alirken saatinde getirmek zorunda.Elleri kırılsın.Sakın tek göndermeyin çocuğu sakın.
tesekkur ederim.artik saglikli düşünemiyorum.Şiddeti ispat edemiyorsanız, kaçırma riski var icranın devamını istiyorum şeklinde dilekçe verin
Elleri kırılasıca pislikkkk
İki şahit gösterebilirsen yine senin lehine olurmaalesef.rapor alamadim.apar topar abimin yanina gittim.en büyük salakligim da rapor almamak oldu.
son mahkemem gorulecek on gun sonra.avukatin parasi ödendi.değiştiremedim.son safhadayiz.Olayın üstünden ne kadar geçti? Avukatınız yol göstermedi mi size söylediniz mi ona ? Ne biçim avukatmış o?
Minicik bebeği kolay kolay alamazlar anneden. Ama başka avukatla mı görüşseniz acaba?
Bir baba 2.5 aylik bebege nasil zarar verir aklim almiyor.Öncelikle Herkese merhaba.14 aylik evliliğimi şiddet gordugum icin en kotusu de 2,5 aylik bebegim de lanet babasindan siddet gordugu icin ayrildim.bosanma surecim devam ediyor.beni endiselendiren icranin kaldirilacagi yonundeki haberler.malesef elimde hic bir ispatim yok.icrasiz aldigi zaman cocuguma zarar vereceginden eminim.mahkemeye kendini zararsiz baba gibi gosterdi.yine icranin devam etmesi icin ne yapabilirim.bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin.
Gebersin insallah
Yada kendinden buyuk ve guclu biri öldürene kadar dovsun , surunerek gebersin insallah
Aminnnnm[/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?