sagolunKarşı tarafın avukatıni öğrenin icra müdürlüğünden
Sonra gidip onunla konuşun size belki yardimci olur
sagolun[/
Keşke almasaydınız gelen kağıdı o zaman bi problem oluşmuyo ama zaten ödeyecek durumunuzda yoksa artk eskısı gıbi.değil evde çift olmayan herhangi bi eşyayı götüremiyorlar en kısa zamanda ödemeniz dileğyle Allah kolaylık vrrsin hoşçakalın...yaklaşık 2 3 gün önce icra kagıdı geldi 2900 tl 7 iş gününde ödenmesi gerekiyormuş ki ne yazıkki o parayı bulamıyoruz taksit yaparlar mı http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-sonunda-delirecegim-heralde.873009/
haberim yoktu ki eşimin erkek kardeşi abisinin hattı üzerine telefon almıştı megerse ödememiş eşimse benden saklamış şok oldum o anlık şeyle kagıdı aldım evde ki eşyalarım zaten 2. el ve tak 2 olan yok yani sagolun
ne faydası olacak ki bi kac ay önce kv deye konuştum ama arsızlar eşimede dedim hemde defalarca ama sürekli kazık yemekten bıkmadıO kaynina essek gibi odet. Hatta o icra kagidini onun suratina cak. Bak cok sinirliyim. Git ananin evine. Ve bir sure gelme de kocan belki kiymetini anlar da boyle salakca isler yapmaktan vazgecer. Ne olacak simdi? Ay cidden ben asiri sinirlendim simdiye kiyamet kopmustu. Kaynanani ara konus agzina ne geliyosa. Ciidden cok sinirlendim..
ne faydası olacak ki bi kac ay önce kv deye konuştum ama arsızlar eşimede dedim hemde defalarca ama sürekli kazık yemekten bıkmadı
delilige bile vurdum kaçkere en son 4 ay önce olay çıkarttım kv de 1 ay hiç gelmedi ama huzurumuzu bozmaya devam etti eşime dedim defalarca konuştum gidelim dedim olmaz dedi şimdi anlıyor ama hala dik duruyor sen haklıydın dememek için annemlere gitsem de bişey degişmez iki ucu keskin bıçak ya boşanırız yuvamdan olurum yada 2 ay sonra köz kös dönerim evime aileme anlatmadım eşimin ailesi beni benim ailem eşimi kabul edemediler ilk 2 3 yıl benim ailem az çok yardım ediyordu ama artık kabul etmiyoruz yüzümüz kalmadıBak aklini kullan. Cingar cikart. Ya da git annenin evine. Bu boyle olmaz. Ya da evinizi tasiyin gidin uzaklara. Bu ne boyle? Cekilecek cile mi?
ilk gelen benim bildiğim kadarıyla eşim saklamadıysaCanim bn ogretmenlikden once banka bunyesinde icra takipcisiydm simdi ilk olrak bu kagit ilk gelenmi yoksa dahanoncede bildrim gelms mi
evet yazıyordu ama üzüntüden dikkat edemedim okuyamadım zaten eşim aldı kagıdı ben halledecem diyeAnladm canim bk kagit 3 kez bildirim olarak gelir o kagitlarda hukuk burosunn isimleri ve aciklamalar kac is günü içinde donüs yapmaniz gerektigi ve avukat bilgileri yazarbdogrumudur
bişey demiyorum zaten yeterince mahcup Allah yardım etsin ne diyeyimEsin almis sen ters yapma onun yapmasi gereken arasin yapilandirma yani boldurebildigi gibi taksite boldursun
üzücü gercekten bu sekilde daha cok enayi yerine koyulur.. siz bence bi el atin dahada böyle bisey yasanmamasi icinne faydası olacak ki bi kac ay önce kv deye konuştum ama arsızlar eşimede dedim hemde defalarca ama sürekli kazık yemekten bıkmadı
sagol Allah razı olsunMerak etme sen ustune gidilirse sana patlatbo yuzden avukat burosu arasin vakit kybetmyn yetr yoksa katlanir durdursn yani faize binmesin canim yardimci olduysam ne mutlu hersey gonlunce olsun sıkma tatli canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?