icra kagıdı

üzücü gercekten bu sekilde daha cok enayi yerine koyulur.. siz bence bi el atin dahada böyle bisey yasanmamasi icin
arsızlar zamanında babası sehpanın üzerinde ki cüzdan dan 10 tl yi buda benim olsun diye almış adam

arsızlar zamanında babası sehpanın üzerinde ki cüzdan dan 10 tl yi buda benim olsun diye almış adam
yuh ya bu nedir..desenize ailecek sikinti bunlar.. allah yardimciniz olsun..

maaşa icra yapıp taksıtle alırlar
brut ucretın yuzde 25 inden fazla maasdan kesemezler

resmı olarak hesabına yatan paradan kesıntı yapılır
cok gecmıs olsun ınsallah bereketıyle elınıze para gecerde odersınız
inşallah ve inşallah artık eşim ailesiyle arasına koyması gereken mesafeyi koyar ve huzurumuz yerine gelir

işte öyle olmuyor atsan atılmıyor ki eşim de bitiyor ama eşim i de anlamıyorum inan
valla bende anlamadim.. okadar parayi nasil kendi ödicek baskasi icin.. ben yapismistim o kardesin bogazina coktan :KK62:

Bak uzulme bi sakin ol hem direk oyle gelip icra yapmalar kalkti korkma bunda anlasalim

Sizin bahsettiğiniz ihtar ancak konu sahibinin dediğine göre icra takibi başlamış artık yapılandırma olmaz gidip avukatla gorusulurse taksit şeklinde taahhüt verebilir

Sakın taahhüt verme S Sargoz ! Ben hukuk bürosunda çalıştım. Taahhüt verirsen bir taksidi ödemedim mi hemen dava açar (taahhüdü ihlal davası) hapisle tehdit eder (ki hapis kararı çıkar) paranın tamamını tek seferde ödemeni ister.
İki yolun var, ya icra dairesine gidin taksitlendirme isteyin. İlk taksidi peşin olmak üzere en fazla 4 takside bölerler.
Ya hukuk bürosuyla görüşün, parayı tek seferde ödeyemeyeceğinizi, taahhüt veremeyeceğinizi beyan edin. Eşinizin çalıştığını iş yerini vs söylerseniz hemen maaşına haciz gönderirler, 1/4üne el koyarlar. O da icra dairesinde her ay kesintiye uğrar, borç öyle ödenir. Faiz işlemeye de devam eder. Fakat 2900 TL borca eve hacze gelmeleri oldukça düşük bir ihtimal. Genellikle 5.000-10.000 TL üstüne hacze çıkıyorlar.
Kendin peyderpey öde borcunu fakat yineliyorum taahhüt verme. Taahhüt vermediğin sürece hiçbir şey yapamıyorlar. Hukuksal süreç oldukça uzun olduğundan o arada sen zaten ödüyorsun bir işlem olsa da.

sonunda battık 8 aya bölmüşler ayda 500 ödeyecegiz kira 450 digerlerini fatura vs saymıyorum bile eşim 1600 tl alıyor

Rabbim bi cikar yol gosterir yar ve yardimciniz olsun canim peki kardesi birsey demedimi
hiç ses yok neredyse kv kp der durumumuzu bildikleri halde bizden para isteyecek kaynımın olanlardan haberi yok eşim son durumu ailesine de kaynıma da söylememiş zaten zor geçiniyorduk nasıl olacak bilmem çalışsam oglumu kime bırakacam daha küçük ve huysuz kv deye muhtac olmak istemiyorum evde de ne iş yapabilirim ki onu da bilmiyorum o...me ya basladım ama pek şipariş alamadım şöyle hem evimde oturup hemde para kazanacagım bi iş olsa ayda 300 e bile razıyım en azından marekete pazara harcarım

Himmm bak kece filan diycemde onlarda ilk maliyet lazim ve cevran olmali ona kozmatik biraz fazla cevre ve kaliplasmis bir gurup olmaliki onlar tavsiye etsn evde pasta borek desem gunlere filan veya bak bulundugun ilin anaokullarina yardimci alabilirler arastrdpn mi oglusun kucuk digilse hem yaninda olurb

Himmm bak kece filan diycemde onlarda ilk maliyet lazim ve cevran olmali ona kozmatik biraz fazla cevre ve kaliplasmis bir gurup olmaliki onlar tavsiye etsn evde pasta borek desem gunlere filan veya bak bulundugun ilin anaokullarina yardimci alabilirler arastrdpn mi oglusun kucuk digilse hem yaninda olurb
29 aylık arastıramadım daha

Anldim bak iskura bi muracat et sana uygun sartlarina uygun birsey cikabilir bnce hem rabbim bu sikintiyi verdiyse vardr bi sebebi sakin isyan etme yardimci olmk istyrm ama iste zamn istyn seyler ve cokca cevre

Back
X