- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
arsızlar zamanında babası sehpanın üzerinde ki cüzdan dan 10 tl yi buda benim olsun diye almış adamüzücü gercekten bu sekilde daha cok enayi yerine koyulur.. siz bence bi el atin dahada böyle bisey yasanmamasi icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arsızlar zamanında babası sehpanın üzerinde ki cüzdan dan 10 tl yi buda benim olsun diye almış adamüzücü gercekten bu sekilde daha cok enayi yerine koyulur.. siz bence bi el atin dahada böyle bisey yasanmamasi icin
yuh ya bu nedir..desenize ailecek sikinti bunlar.. allah yardimciniz olsun..arsızlar zamanında babası sehpanın üzerinde ki cüzdan dan 10 tl yi buda benim olsun diye almış adam
neler neler çocugum ve aşkım olmasa çekip gidecem amayuh ya bu nedir..desenize ailecek sikinti bunlar.. allah yardimciniz olsun..
haftalık sistemiyle çalışıyor canım o zaman değişiyor mumaaşa icra yapıp taksıtle alırlar
brut ucretın yuzde 25 inden fazla maasdan kesemezler
burda esine is düsüyor mesafeyi koymasi lazim yoksa cok yipranirsinizneler neler çocugum ve aşkım olmasa çekip gidecem ama
resmı olarak hesabına yatan paradan kesıntı yapılırhaftalık sistemiyle çalışıyor canım o zaman değişiyor mu
inşallah ve inşallah artık eşim ailesiyle arasına koyması gereken mesafeyi koyar ve huzurumuz yerine gelirresmı olarak hesabına yatan paradan kesıntı yapılır
cok gecmıs olsun ınsallah bereketıyle elınıze para gecerde odersınız
ayneninşallah ve inşallah artık eşim ailesiyle arasına koyması gereken mesafeyi koyar ve huzurumuz yerine gelir
işte öyle olmuyor atsan atılmıyor ki eşim de bitiyor ama eşim i de anlamıyorum inanburda esine is düsüyor mesafeyi koymasi lazim yoksa cok yipranirsiniz
valla bende anlamadim.. okadar parayi nasil kendi ödicek baskasi icin.. ben yapismistim o kardesin bogazina coktanişte öyle olmuyor atsan atılmıyor ki eşim de bitiyor ama eşim i de anlamıyorum inan
Bilmiyorumvalla bende anlamadim.. okadar parayi nasil kendi ödicek baskasi icin.. ben yapismistim o kardesin bogazina coktan![]()
Bak uzulme bi sakin ol hem direk oyle gelip icra yapmalar kalkti korkma bunda anlasalim
hiç ses yok neredyse kv kp der durumumuzu bildikleri halde bizden para isteyecek kaynımın olanlardan haberi yok eşim son durumu ailesine de kaynıma da söylememiş zaten zor geçiniyorduk nasıl olacak bilmem çalışsam oglumu kime bırakacam daha küçük ve huysuz kv deye muhtac olmak istemiyorum evde de ne iş yapabilirim ki onu da bilmiyorum o...me ya basladım ama pek şipariş alamadım şöyle hem evimde oturup hemde para kazanacagım bi iş olsa ayda 300 e bile razıyım en azından marekete pazara harcarımRabbim bi cikar yol gosterir yar ve yardimciniz olsun canim peki kardesi birsey demedimi
29 aylık arastıramadım dahaHimmm bak kece filan diycemde onlarda ilk maliyet lazim ve cevran olmali ona kozmatik biraz fazla cevre ve kaliplasmis bir gurup olmaliki onlar tavsiye etsn evde pasta borek desem gunlere filan veya bak bulundugun ilin anaokullarina yardimci alabilirler arastrdpn mi oglusun kucuk digilse hem yaninda olurb