- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Merhaba eski eşim iştirak nafakası yatırmıyor diye icraya verdim iki ay oldu yatmadı. Bilgisi olan var mı icra müdürlüğüne mi yoksa banka hesabına mı yatıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki ay oldu canım gidip sorayım bari icra müdürlüğüne gerçi eski eşimin maaşında iki tane daha haciz var acaba nasıl yatacakİcra müdürlüğü tarafından banka hesabına yatırılıyor
Nafaka diğer hacizlerden önceliklidir canım ama ilk defa yatacaksa biraz gecikebilir, hatta bir düzene oturması bile zaman alıyor ama eski kocanın keyfine kalmasından iyidirİki ay oldu canım gidip sorayım bari icra müdürlüğüne gerçi eski eşimin maaşında iki tane daha haciz var acaba nasıl yatacak![]()
Canım gecikir mi üç ay oldu, icraya gidip sorsam bilgi verirler mi ki,e devletten baktım açık görünüyor ne demekseNafaka diğer hacizlerden önceliklidir canım ama ilk defa yatacaksa biraz gecikebilir, hatta bir düzene oturması bile zaman alıyor ama eski kocanın keyfine kalmasından iyidir
İcraya verirken avukatın var mıydı? Vardıysa avukatını ara ona sordur, daha ciddi daha resmi ve kesin cvp alırsın ve evet çok gecikmeler olabiliyor ne yazık ki... bayram olur seyran olur gecikir, icra müdürü tatile çıkar gecikir, başka bir icra işi vardır gecikir... ama ne olursa olsun sonunda yatar. Tabi nafaka miktarına göre biraz kesintili yatar haberin olsunCanım gecikir mi üç ay oldu, icraya gidip sorsam bilgi verirler mi ki,e devletten baktım açık görünüyor ne demekse
verirler canım merak etme, zaten senin hesap numarası falan vermen lazım, her ay otomatik yatar. Gitmişken iyice sor öğren herşeyi, aklımda soru kalmasınCanım avukatım yok.Eski eşime tebligat ulaştı ama maaşımda haciz var yatmaz çok beklersin dedi çok canım sıkıldı nasıl vicdanı varsa gidip icra dairesine sorsam bilgi verir dimi takip ediyorlar sonuçta
Çok saol Allah razı olsun canım yarın gidip bi sorayım iyi gecelerverirler canım merak etme, zaten senin hesap numarası falan vermen lazım, her ay otomatik yatar. Gitmişken iyice sor öğren herşeyi, aklımda soru kalmasın
Birşeyi de en baştan tastamam açıklayıp bilgi verseler insanlara ölürler dimi! Onca zaman kaybettin, şimdiye almış olurdun nafakanı canım, neyse geç olsun da güç olmasın sonucu yaz bana :)ince topuk canım maaşına haciz koydurdum bugün, icradan haber gelmedi haciz koydurmak gerekiyomuş
İnşAllah hemen alırız canım çok saol yardımların için, yazarım tabi ki :) bu arada meslektaşız galibaBirşeyi de en baştan tastamam açıklayıp bilgi verseler insanlara ölürler dimi! Onca zaman kaybettin, şimdiye almış olurdun nafakanı canım, neyse geç olsun da güç olmasın sonucu yaz bana :)
Rica ederim canım, öğretmen misin sen de?İnşAllah hemen alırız canım çok saol yardımların için, yazarım tabi ki :) bu arada meslektaşız galiba