- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
bu evlilik değil zaten..bizde öfke sorunu vardı şiddete girmedi ama sinri beni yedi bitirdi..tedavi oluyor ..çok şükür iyiyiz..Benim öküzde sıcağı sıcağına pişman olmuştu, ağladı falan ama sonra aynı tas aynı hamam. Sonra ikinci hata, tekrar ağladı kapımda yattı, kahretsin ki yine affettim. Söylemesi ayıp ama nerede ise 3 ay oldu karı koca ilişkimiz yok. Soğuduk birbirimizden. Bir şey sorsam ona kükrüyor, sen ilgilendiren kısmını bil diyor. Böyle evlilik olmaz. Etrafımdakiler sabret diyor ama artık çatladım ben.
seni anlamak bu kadar zor değil benim için..
tam 5 gündür kulağımın ağrısı geçmedi, gözümün yanması,
kırmızıdan yeşile dönen renkler var yüzümde..
ona rağmen gidemiyorum..
üstelik çocuğum da yok.
ben de gidemiyorum,
bir gün muhakkak gideceğiz ama,
seni anlıyorum..
bu evlilik değil zaten..bizde öfke sorunu vardı şiddete girmedi ama sinri beni yedi bitirdi..tedavi oluyor ..çok şükür iyiyiz..
sabretmenin sebebi olmalı ama..ne için sebredeceksiniz,eşiniz sizi arzulasın diye mi..olmaz öyle saçma şey..etrafa göre kadın hep sabretmeli,ne olurs aolsun düzne bozulmamalı..
Aslında kurulu düzenimi bozmayacağım sanırım boşanırsam. Eşim evden gidecek. Maddi özgürlüğümde var, ailemde arkamda.
kabullenme aşaması en zor olan kısmı zaten..büyük bir patlamadan sonra ,artık bitti dediğimde anladı öfke sorunu olduğunu..etrafındakilere ne kadar zarar verdiğini görmesini sağlamalısınız..nasıl ikna oldu eşiniz. benim eşim öfke kontrolü tedavisine asla yanaşmıyor.aynen şiddet yok ama siniri beni eritti, kuruttu.
evet..Benim şuanda kafam iyi olmadığı için ancak anladım. Şiddet mi görüyorsun sende?
konunuz varmış ordan devam edebilriz.:)nasıl ikna oldu eşiniz. benim eşim öfke kontrolü tedavisine asla yanaşmıyor.aynen şiddet yok ama siniri beni eritti, kuruttu.
bana sen nasıl anne olacaksın dedi kavga ederken..tatlım ne yapıyorsan yap ama lütfen çocuk olmadan bir an evvel yap.. ve çocuk sakın düşünme.. Ailen varsa arkanda asla da çekme. Elleri kırılsın kadınlara el kaldıranların,Allah'ın laneti üzerlerine olsun inşallah..Kocan ama kusura bakma..tutamadım elimi
evet..dövdü mü?
evet..eşinizden şiddet mi gördünüz???
ben bunca şeye rağmen bu bağımlılığı anlayamıyorum gerçekten de...
bu durumda eşleriniz kadar sizlerin de psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum..yoksa eşi tarafından bu hale gelmiş bir kadın nasıl olur da bırakıp gidemez aklım almıyor..
kabullenme aşaması en zor olan kısmı zaten..büyük bir patlamadan sonra ,artık bitti dediğimde anladı öfke sorunu olduğunu..etrafındakilere ne kadar zarar verdiğini görmesini sağlamalısınız..
beraber gitmeyi teklif edin..kendim için gidiyorum yanımda da sen ol..madem sende sorun yok,ben büyütüyorum,benim sorunumu çözelim diyin...randevu alıp onu da götürün...terapiler işe yarıyor..yıllarca ilaç kullanamyan adam ,o ilaçlar ve terapiyle o kadar rahatladı ki..
kendisi de şimdi diyor,ne kadar gerginmişim..ne salakmışım yıllarca yaşadım bu depresyon ve gerginliği..kendimi yemişim diyor..isterseniz yazabilrsiniz özelden de..elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım size..
kınamıyorum sizi..çünkü eğitimli kendine güvenen sosyla kadınların şiddet karşısında ,utanıp ayrılmakta zorlandığını,çevresine anlatamadığını biliyorum..istatistikler böyle diyor zaten..evet..
psikilojim bozuk ona da evet..
ama bunu anlayabilmesi gerçekten zor.
gittim de zamanın da, yaşanılanlar, yaşatılanlar
ve geri dönüş.
kimse bilmiyor,
çünkü kimse benim ne fiziken ne de ruhen ezileceğime ihtimal dahi vermez.
onu eş olarak ben seçtim hem de çok inanarak.kınamıyorum sizi..çünkü eğitimli kendine güvenen sosyla kadınların şiddet karşısında ,utanıp ayrılmakta zorlandığını,çevresine anlatamadığını biliyorum..istatistikler böyle diyor zaten..
dayak yemek sizin suçunuzmuş gibi,eş olarak onu seçmiş olduğunuz için,eşiniz adına utanıyorsunuz..yapmayın ama..
hiçbir kadın bunu haketmez..
bence bir uzmandan destek almalısınız..bir de önceliğiniz de adamı evden göndermek ve darp raporu almak olsun lütfen..raporu alamdığınıza sonradan pişman olursunuz..en azından bunu yapın...
bitmesi gerektiğine kendin inanıyorsan uzatmaları oynamak daha çok yıpratır seni.Merhaba kızlar. Konumu belki hatırlarsınız. Eşimle problemlerim vardı ve hala daha var. Güven sorunumuz da var. Ben aslında devam etmek istemiyorum ama ayrılamıyorum da. Çok bunaldım. Her seferinde " artık istemiyorum, bitsin " demek istiyorum, ama bir şey beni tutuyor. Çok bunaldım. Her şeyden şüphe eder oldum. Zaten karı koca ilişkisi de kalmadı aramızda. Soğuduk da birbirimizden. Ama neden hala devam ediyoruz bilemiyorum. Ne o bitirebiliyor. Ne ben. Hiç iyi değilim, kendimi işe veremiyorum. Çalışamıyorum. Hayatımı bir düzene koyamıyorum. Kesin karar veremiyorum. Gerçekten içten içe ölüyorum artık ya. Dayanamıyorum. Aslında bitmesi gereken bir evlilik bu. Şimdi bitmezse ilerde bitecek biliyorum. Ama olmuyor dilimin ucuna geliyor, diyemiyorum.....
okuyorum hemen.http://superbekaranne.kadinlarkulubu.com.tr
Bu blog bir bekar anneye ait. O da aldatilmis ve bir oglu var.
Okumani tavsiye ederim...
Adresi duzgun kopyalamiyor, sen google'a yaz superbekar anne diye, cikiyor zaten
Ah arkadaşım bende bir anlam verebilsem. Bir gülüşü, bir sadakati yetecek bana ama onlarda yok. Nasıl inandım güvendim bu adama ben bilemedim. Neyin günahı bu onu da bilemedim.Mesleğin var, çalışıyorsun ekonomik özgürlüğü var, 2 kere aldatılmışsın, ailen arkanda boşan diyor bu neyin tutukluğu ben anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?