- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Anlayışın için Teşekkür ederim, defnehann.Size başkalarının konu sayısına sinir olma hakkını kim veriyorsa o veriyor
bi rahat bırakın insanları ya
millet konu açmaya çekiniyor
Hanım efendi ben konu sahibinin açtığı konu sayısına sinir olmuyorum. İstediği kadar konu açsın bana ne.Size başkalarının konu sayısına sinir olma hakkını kim veriyorsa o veriyor
bi rahat bırakın insanları ya
millet konu açmaya çekiniyor
Eeeeee neden bırakamıyosun.. ama hayatım değil sen 10 konu 100 konuda açsan senin bu sorunun bitmicek...anlamıyorumki niye bitiremiyon..niye bu sıkıntıyı yaparsınız kendinize..AH bu erkekleri bir silebilsek hayatımızdan. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Değersiz. Sevgisiz. Her türlü kötü duyguyu barındırıyorum içimde.
Şöyle ki arkadaşım utanarak söylüyorum ama karı koca ilişkimiz yok. Dokunamıyoruz birbirimize. Beni sevdiğinden bile emin değilim, hiç bir şeyden emin değilim ki kendi sevgimden emin olayım. Adam beni takmıyor resmen ya. Bu akşam maçı var mesela aldı çantasını geldik işe, demiyor bana ki akşam maçım var benim diye.Bence ayrılmanın zamanı değil biraz daha şans vermelisin. En azından duygularından emin ol. Sevmiyorum başkasıyla olursa olsun dersen rahat bi şekilde o zaman ayrılma vaktidir.
ah ahhhh... Hiç bir zaman kesin kararlarım olmamıştır. Her konuda ikilem içindeyim. Kendimden gerçekten nefret ediyorum bazen.Eeeeee neden bırakamıyosun.. ama hayatım değil sen 10 konu 100 konuda açsan senin bu sorunun bitmicek...anlamıyorumki niye bitiremiyon..niye bu sıkıntıyı yaparsınız kendinize..
Bende senin gibi düşünüyorum aynı sözler aynı teraneler. (yalnış karar.almak.kararsızlıktan daha hayırlıdır.)kii konu sHanım efendi ben konu sahibinin açtığı konu sayısına sinir olmuyorum. İstediği kadar konu açsın bana ne.
Konu sahibinin boşanmamasına ve mutsuz olmasına üzülüyorum ve evet buna sinir oluyorum.
Yorumumda ki sıkılmadınız mı sorusu evliliği içindi konuları için değil.
İyide yavruu.. buradaki bayanlar öfke duymaya başlicaklar sana ki başladık bile. kadınlar cesur kadınlardan hoşlanır. sen hep böyle ezik nereye kadar gün gelecek buradaki hatunlar yorum bile yapmicaklar..öff genemi aynı konu diyee..ah ahhhh... Hiç bir zaman kesin kararlarım olmamıştır. Her konuda ikilem içindeyim. Kendimden gerçekten nefret ediyorum bazen.
Evet, bizde de hiç boşanan yok, boşanırsam ben ilk olacağım sülalede.
Konu sahibi belirsizlik içinde yaşamaya çalışıyor kendine haksızlık ediyor ve durum kendisini tanımadığım halde beni bile rahatsız ediyor.Bende senin gibi düşünüyorum aynı sözler aynı teraneler. (yalnış karar.almak.kararsızlıktan daha hayırlıdır.)kii konu s
Çalışmıyormusun .valla sana tavsiyem kendini tanıman sen değerlisin yaa. evladına yazık yaşam güzel hep mutsuz hep mutsuz yaşanılırmı böyle..ah ahhhh... Hiç bir zaman kesin kararlarım olmamıştır. Her konuda ikilem içindeyim. Kendimden gerçekten nefret ediyorum bazen.
Ya tamam ama olmuyor ki, yani aynısını başkası yapsa boşanmak için daha neyi bekliyorsun sen derim. Ama konu kendi başıma gelince neden böyle yapıyorum. Gerçekten çok sinir oluyorum kendime. Ben böyle değildim. Beni mahvetti ya evliliğim boyunca. Cidden mal gibi bir şey oldum. Git sen evlen 21 yaşında 22 de çocuk akılsız kafa sonra uğraş bununla. sene oldu 2015 ben hala düzelir bekliyorum.İyide yavruu.. buradaki bayanlar öfke duymaya başlicaklar sana ki başladık bile. kadınlar cesur kadınlardan hoşlanır. sen hep böyle ezik nereye kadar gün gelecek buradaki hatunlar yorum bile yapmicaklar..öff genemi aynı konu diyee..
Çalışıyorum, devlet memuruyum. Şuanda yazarken bile ağlıyorum. Böyle salak bir şey oldum ben.Çalışmıyormusun .valla sana tavsiyem kendini tanıman sen değerlisin yaa. evladına yazık yaşam güzel hep mutsuz hep mutsuz yaşanılırmı böyle..
Evet ben bile rahatsız oldum kendi adıma değil onun adına.yazık ediyor kendisinee..Konu sahibi belirsizlik içinde yaşamaya çalışıyor kendine haksızlık ediyor ve durum kendisini tanımadığım halde beni bile rahatsız ediyor.
Şu yazından sonra daha bişey yazamicam korkunç boyutlarda sizde belirsizlik var ne diyeyim mevla yardımcınız olsun her kadın GÜÇLÜ olamıyor maleseff..Çalışıyorum, devlet memuruyum. Şuanda yazarken bile ağlıyorum. Böyle salak bir şey oldum ben.
Bence geçici bir süreç böyle devam edecek değil ya inşallah düzelir anlar hatalarını. Eşim moreli bozukken bizde hiç iletişim kurmuyoruz kendi haline bırakıyorum. Eninde sonunda o kendi geliyor sarılıyor felan . Seninde inşallah geçicidir .Şöyle ki arkadaşım utanarak söylüyorum ama karı koca ilişkimiz yok. Dokunamıyoruz birbirimize. Beni sevdiğinden bile emin değilim, hiç bir şeyden emin değilim ki kendi sevgimden emin olayım. Adam beni takmıyor resmen ya. Bu akşam maçı var mesela aldı çantasını geldik işe, demiyor bana ki akşam maçım var benim diye.
Bazen evet ama bazen de çok sinirleniyorum. Boşansam eğer acaba hayatına birini alırsa nasıl olurum? Hiç bilmiyorum ki....
Şuanda hiç bir şey demiyorum zaten. Bana da sabret diyor ama.kendimi yiyorum.arkadaşım boşanamıyorsan, çocuğum için yanındayım diyebiliyorsan adamı takmayacaksın.. nereye giderse gitsin, hangi arkadaşıyla konuşursa konuşsun umurunda olmayacak...
adamın bu akşam maçı varmış bunu sen biliyorsun zaten neden adamın sana söylemesini istiyorsun bildiğin şeyi neden ondan duymak istiyorsun ?? bırak gitsin sende oğlunu al yanına gidin dolaşın, gezin birşeyler yapın.. adam sizi takmıyorsa sizde onu takmayın bakalım ne olacak.. sizde çıkın dışarı fakat söylemeyin nereye gittiğinizi...
birde bu yolu deneyin.. bakalım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?