- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Konuşuyorsun, söylüyorsun ama adamın bana dediği " ben dışarı çıkıyorum, söylemiyorum bir şey ama yanlış bir şey yapmıyorum, bunaltma falan filan. Takıldığı arkadaşı zaten bir şeye yaramaz. Uzak dur diyorsun, hala aynı kafadasın diyor bana.Oturup konusjn herseyi acik acik..eger bi sorunu cozmek yerine ertelerseniz sorun buyur icinden cikilmaz bir hal alir enine boyuna konusun ya bazi seyleri degistirmeye gayret edin yada bitirin ayrintiyi bilmedigim icin yuzeysel yorumum..
Belli konuyu belirli sayıda açma sınırı mi var ?Hep aynı konu hep aynı cevaplar. Sıkılmadınız mı?
Size ne?Belli konuyu belirli sayıda açma sınırı mi var ?
Fikrimiz varsa söyleriz Fikrimiz yoksa konu sahibini sinirlendirecek gereksiz yorumlar yapmayız
tepkisiz ya da duyarsız olmak iyi değil ki...tam tersi bence..neyi beklediğini bilmeden bekliyorsun sadece...onu eş olarak ben seçtim hem de çok inanarak.
bu defa olacak diyerek, ama yok olmadı.
Allah ıslah etsin.
bu dünyada ki, sözde adalete güvenmiyorum.
güvenemiyorum, gün hatta saat geçmiyor ki,
bir kadın hunharca katledilmesin bu ülke de.
Benim en büyük darp raporum Rabbim'in,
kayıtlarında var.
psikolojik destek alıyorum.
yardımı oldu bana,
tepkisizleştim, duyarsızlaştım.
bekliyorum..
ama ölmeyi değil!
Diyemiyorsan hala seviyorsundur.Merhaba kızlar. Konumu belki hatırlarsınız. Eşimle problemlerim vardı ve hala daha var. Güven sorunumuz da var. Ben aslında devam etmek istemiyorum ama ayrılamıyorum da. Çok bunaldım. Her seferinde " artık istemiyorum, bitsin " demek istiyorum, ama bir şey beni tutuyor. Çok bunaldım. Her şeyden şüphe eder oldum. Zaten karı koca ilişkisi de kalmadı aramızda. Soğuduk da birbirimizden. Ama neden hala devam ediyoruz bilemiyorum. Ne o bitirebiliyor. Ne ben. Hiç iyi değilim, kendimi işe veremiyorum. Çalışamıyorum. Hayatımı bir düzene koyamıyorum. Kesin karar veremiyorum. Gerçekten içten içe ölüyorum artık ya. Dayanamıyorum. Aslında bitmesi gereken bir evlilik bu. Şimdi bitmezse ilerde bitecek biliyorum. Ama olmuyor dilimin ucuna geliyor, diyemiyorum.....
NE demek size ne ya .Size ne?
Bazen evet ama bazen de çok sinirleniyorum. Boşansam eğer acaba hayatına birini alırsa nasıl olurum? Hiç bilmiyorum ki....Diyemiyorsan hala seviyorsundur.
NE demek size ne ya .
forum burası
forum ne demek biliyor musunuz ?
karşılıklı herkesin fikir paylaşımı yaptığı yer
konu akışını sekteye ugratiyosunuz
Belki ben de konu sahibine benzer şeyler yaşıyorum
ne hakkınız var fikriniz olmayan konuyu manipüle etmeye
Siz fikrinizi yazın benim yorumumdan size ne?NE demek size ne ya .
forum burası
forum ne demek biliyor musunuz ?
karşılıklı herkesin fikir paylaşımı yaptığı yer
konu akışını sekteye ugratiyosunuz
Belki ben de konu sahibine benzer şeyler yaşıyorum
ne hakkınız var fikriniz olmayan konuyu manipüle etmeye
yok onun söylediği konu sahibinin neredeyse aynı içeriğe sahip 10. konusu sanırım. millet hep aynı şeyi yazıyor demek istemiş. avukat gibi oldum bugün ama
Bence ayrılmanın zamanı değil biraz daha şans vermelisin. En azından duygularından emin ol. Sevmiyorum başkasıyla olursa olsun dersen rahat bi şekilde o zaman ayrılma vaktidir.Bazen evet ama bazen de çok sinirleniyorum. Boşansam eğer acaba hayatına birini alırsa nasıl olurum? Hiç bilmiyorum ki....
Sevmiyorsun bence...Bazen evet ama bazen de çok sinirleniyorum. Boşansam eğer acaba hayatına birini alırsa nasıl olurum? Hiç bilmiyorum ki....
Anladım da office açabilir yaniyok onun söylediği konu sahibinin neredeyse aynı içeriğe sahip 10. konusu sanırım. millet hep aynı şeyi yazıyor demek istemiş. avukat gibi oldum bugün ama
Tamam siz haklısınız selametle...Anladım da office açabilir yani
Hoşuna gitmiyorsa kapatsin sayfayi
yani bir de megabyt bekçiligi çıktı
açsın kadın istediği kadar içini boşaltır yazık
Evet, bizde de hiç boşanan yok, boşanırsam ben ilk olacağım sülalede.Sevmiyorsun bence...
Böyle bir adamı seviyor olamazsın.
Korkuların vardır.
Maddi,manevi,aileye açılma,yeni düzen kurma,toplum baskısı vs. bilemiyorum yani illa bir çekincen.
Bak mesela ben ailemi utandırmaktan korkuyordum,sülalede tek boşanan ben olacam diye.
Önce o korkuyu bulup onu alt etmelisin.
Size başkalarının konu sayısına sinir olma hakkını kim veriyorsa o veriyorSiz fikrinizi yazın benim yorumumdan size ne?
Ben konu sahibinin daha önceki konusuna yorumumu yaptım.
Çok merak ediyorsanız boşanması gerektiğini bu evliliğin yürümeyeceğini düşünüyorum.
Size başkalarının yorumlarına karışma hakkını kim veriyor anlamıyorum.
İyiye gider diye bekliyorum. alkol sorunu gitti. Geçe geç gelmesi kesildi. Ama kafasına göre çıkabiliyor. Mesela benim işim var diyip çıkıyor, ama ne işi, nereye gidiyor, kimle gidiyor bilmiyorum. Kötü bir arkadaşından bahsetmiştim onunla hala daha takılıyor. Telefonunda şifre var, diğer sosyal ağların şifreleri ve ben bilmiyorum. Şimdi bunlar baş gösterdi.bu arada konu sahibi sen boşanma aşamasındaydın ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?