İçten içe ölüyorum....

Oturup konusjn herseyi acik acik..eger bi sorunu cozmek yerine ertelerseniz sorun buyur icinden cikilmaz bir hal alir enine boyuna konusun ya bazi seyleri degistirmeye gayret edin yada bitirin ayrintiyi bilmedigim icin yuzeysel yorumum..
Konuşuyorsun, söylüyorsun ama adamın bana dediği " ben dışarı çıkıyorum, söylemiyorum bir şey ama yanlış bir şey yapmıyorum, bunaltma falan filan. Takıldığı arkadaşı zaten bir şeye yaramaz. Uzak dur diyorsun, hala aynı kafadasın diyor bana.

tepkisiz ya da duyarsız olmak iyi değil ki...tam tersi bence..neyi beklediğini bilmeden bekliyorsun sadece...
ayrıca Allah katındaki rapor ne yazık ki mahkemede kullanılmıyor..vicdan desen adamda yok zaten..bu durumda reel belgelere ihtiyaç var...

Diyemiyorsan hala seviyorsundur.

NE demek size ne ya .
forum burası
forum ne demek biliyor musunuz ?
karşılıklı herkesin fikir paylaşımı yaptığı yer
konu akışını sekteye ugratiyosunuz
Belki ben de konu sahibine benzer şeyler yaşıyorum
ne hakkınız var fikriniz olmayan konuyu manipüle etmeye

yok onun söylediği konu sahibinin neredeyse aynı içeriğe sahip 10. konusu sanırım. millet hep aynı şeyi yazıyor demek istemiş. avukat gibi oldum bugün ama

Siz fikrinizi yazın benim yorumumdan size ne?
Ben konu sahibinin daha önceki konusuna yorumumu yaptım.
Çok merak ediyorsanız boşanması gerektiğini bu evliliğin yürümeyeceğini düşünüyorum.
Size başkalarının yorumlarına karışma hakkını kim veriyor anlamıyorum.

yok onun söylediği konu sahibinin neredeyse aynı içeriğe sahip 10. konusu sanırım. millet hep aynı şeyi yazıyor demek istemiş. avukat gibi oldum bugün ama

Evet aynen bunu söylemek istedim office. Çok teşekkürler

Bazen evet ama bazen de çok sinirleniyorum. Boşansam eğer acaba hayatına birini alırsa nasıl olurum? Hiç bilmiyorum ki....
Bence ayrılmanın zamanı değil biraz daha şans vermelisin. En azından duygularından emin ol. Sevmiyorum başkasıyla olursa olsun dersen rahat bi şekilde o zaman ayrılma vaktidir.

Bazen evet ama bazen de çok sinirleniyorum. Boşansam eğer acaba hayatına birini alırsa nasıl olurum? Hiç bilmiyorum ki....
Sevmiyorsun bence...
Böyle bir adamı seviyor olamazsın.
Korkuların vardır.
Maddi,manevi,aileye açılma,yeni düzen kurma,toplum baskısı vs. bilemiyorum yani illa bir çekincen.
Bak mesela ben ailemi utandırmaktan korkuyordum,sülalede tek boşanan ben olacam diye.
Önce o korkuyu bulup onu alt etmelisin.

Şimdi ben de milletin yorumlarına mı karışayım?
Adam kadını aldatmış.
O kadar kötü giden bir evlilik ki kadın artık psikolojik olarak bitiyor.
Konunun başlığı bile yeter bunu anlamaya.
Hala boşanma diyenler var.
Bu mu yani?

Anladım da office açabilir yani
Hoşuna gitmiyorsa kapatsin sayfayi
yani bir de megabyt bekçiligi çıktı
açsın kadın istediği kadar içini boşaltır yazık

Evet, bizde de hiç boşanan yok, boşanırsam ben ilk olacağım sülalede.

Size başkalarının konu sayısına sinir olma hakkını kim veriyorsa o veriyor
bi rahat bırakın insanları ya
millet konu açmaya çekiniyor

bu arada konu sahibi sen boşanma aşamasındaydın ne oldu?
İyiye gider diye bekliyorum. alkol sorunu gitti. Geçe geç gelmesi kesildi. Ama kafasına göre çıkabiliyor. Mesela benim işim var diyip çıkıyor, ama ne işi, nereye gidiyor, kimle gidiyor bilmiyorum. Kötü bir arkadaşından bahsetmiştim onunla hala daha takılıyor. Telefonunda şifre var, diğer sosyal ağların şifreleri ve ben bilmiyorum. Şimdi bunlar baş gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…