Icten ice tükendim hayat sanki solmuş bir gül gibi benim için.

Obsessivelove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
18
15
3
Merhaba herkese
20 yaşında genc bir kızım.
Bu yazacagim şeyleri her insan Bir kerede olsa mutlaka yaşar.Fakat ben çürüdüm yıprandım bazen ölmek istiyorum bazense dur dahayeni başlıyoruz diyorum bu dünyadaki yaşamıma.
Birisine çok değer verip kendinden daha çok önem vermek kalbimin en dip köşesine koymak onunla gelecek hayal etmek onu en saf duygularimla sevmek
Onu her an düşünmek onu hayal ettikce yanaklarimin kızarması..Ben
6-7ay sıkıntılı sancılı zamanlar atlattim.
1 yilimi heba ettim sırf sevdiğim icin kalpten sevdim fakat böyle olmasi gerekiyormus.Beddua etmek dogru degil ama canımin cok yandigi an beddua ettim. Onu sadece uzaktan 2 kere görmüştüm o bile yetmisti bana.
Suan Ağlıyorum durmadan duygularımla oynadığı için beni kuklası gibi kullandığı için psikopat benzeri bir karakteri oldugu icin.
Insan birini yurekten sevince gozu gercekten kör oluyor.
Acı çektikce olgunlasiyorsun hatta sanki 2 yilda 20 yas yaşlanmisim gibi hissediyorum
Bu yazdiklarimi okuyup gecersiniz belki veya ne dersiniz bilemiyorum.
Acı çekmiş kişiler benim hissettiğim duyguları anlayabilir oyle düşünüyorum

Umarim herkes yaşattığını yaşar iyisiyle kötüsüyle.

Son düzenleme:
Geçecek... O insan da çektiğin acılar da anlamsız gelmeye başlayacak zamanla. Hatta kendine kızacaksın değmediğini özümseyince. Şimdi hiç kimseyi bidaha sevemem diye düşünüyorsun ama seveceksin iyi ki ondan kurtulmuşum diyeceksin. Ama '' madem bizden bi halt olmayacaktı neden karşılaştık, tanıştık, kısacık hayatın bir kısmını paylaştık '' diye soruyorsanız onun cevabını ben de bilmiyorum ama ona da tecrübe edinmek deniliyor sanırım. Ben 24 yaşındayım ve iki tecrübem var düşman başına.

Ömründe ilk kez iğne olursan, canın çok acır.
Birkaç gün ağrı hissedersin hatta aradan aylar geçer, yeri burasıdır dersin.
Acısı geçer ama bilirsin.
Sonra yeniden iğne olursan yine canın çok acır ama bir önceki ne iğnenin acısını hatırlarsın ne de yerini.
Yani, sadece zaman.
Yeniden sevmeye, güvenmeye, yeniden aşk acısı çekmeye ve tekrar tekrar başa dönmeye sadece zaman...

Ah yirmili yaslar.

Ilk yasadigin seyler diger arkadaslarin dedigi gibi cok yipratici olur. Malasef biz kizlar o kadar anlatanimiz oldugu halde gidip deneyimlemiz gerek o aciyi.

Erkeklerin bizler gibi olmadigini gormemis gerek.

Şunu kendine her izlendiğinde hatirlat. Pek cok kadin bu asamadan gecti. Ve yine cogu yanlis insanlar yüzünden dogru insani bulmanin ne demek olduğunu cok iyi biluyor. Ileride o psikopatlarin hayatıma girdigi ve cok sukur ki zorla çıktıları icin cok tesekkur edecegim. Gülümseyerek hatirlayacagim bunlari .

Unutma bak bunlari ileride hakli olduğumu goreceksin. Acılarından operim 20 lik arkadasim geçecek hepsi :)

Sana dün izlediğim bir videoyu atmak istiyorum. İngilizce ama istersen Türkçe alt yazısı da mevcut.

https://www.ted.com/talks/guy_winch_how_to_fix_a_broken_heart?language=en

Hayatında hiç yoğun aşk acısı çekmemiş olanlar, uzun süre birisinin arkasından üzülenlere anlam veremiyor ve hatta sert sözler söyleyerek üzüyor, inanılmaz anlayışsız davranıyorlar.
Ben 7 senelik en yakın arkadaşımla hayatımda ilk defa aşk acısı çektiğim zaman benim yanımda asla olmaması, evlerimiz yan yana olmasına rağmen benimle bir kere bile görüşmemesi, mesaj attığımda bile dinlememesi yüzünden arkadaşlığımı bitirdim. Ve öyle insanı bıktıracak kadar aylarca depresyonda da değildim yahu, hepi topu 1 ay kötüydüm. Ama kız mutsuzluğumun ilk gününden son gününe kadar- bir gün bile nasılsın dememişti. Olur da ben kendim anlatırsam da dalga geçmek için 'Allah başka dert vermesin' deyip konuyu kapatıyordu.

Kendisi hayatında hiç sevgilisi olmamış bir insandı, ve işin özü iyi bir arkadaş da değilmiş belli ki.

O zaman kendimi çok yalnız ve de sorunlu biri gibi hissetmiştim. Sanki herkes ilişkisini bitirince hayatına hemen kaldığı yerden devam ediyormuş da acı çeken, üzülen tek aptal benmişim gibi.

Ama inan öyle değil.
Ben yalnız değildim.
Sen de değilsin.
Çektiğin acı da şımarıklık değil, bilimsel olarak kabul gören çok yoğun bir acı.

Yalnız hissetme ve bu acıdan kurtulmak için savaş.
Hepsi geçecek.
Çok öpüyorum.

Guzel yorumun icin Teşekkür ederim. Yasadiklarim aklima geldikce depresyona giriyorum fakat zamanla gececek eminim.
Boyle seyler yasayinca daha güçlü oluyoruz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…