- 20 Temmuz 2018
- 18
- 15
- 3
- Konu Sahibi Obsessivelove
Merhaba herkese
20 yaşında genc bir kızım.
Bu yazacagim şeyleri her insan Bir kerede olsa mutlaka yaşar.Fakat ben çürüdüm yıprandım bazen ölmek istiyorum bazense dur dahayeni başlıyoruz diyorum bu dünyadaki yaşamıma.
Birisine çok değer verip kendinden daha çok önem vermek kalbimin en dip köşesine koymak onunla gelecek hayal etmek onu en saf duygularimla sevmek
Onu her an düşünmek onu hayal ettikce yanaklarimin kızarması..Ben
6-7ay sıkıntılı sancılı zamanlar atlattim.
1 yilimi heba ettim sırf sevdiğim icin kalpten sevdim fakat böyle olmasi gerekiyormus.Beddua etmek dogru degil ama canımin cok yandigi an beddua ettim. Onu sadece uzaktan 2 kere görmüştüm o bile yetmisti bana.
Suan Ağlıyorum durmadan duygularımla oynadığı için beni kuklası gibi kullandığı için psikopat benzeri bir karakteri oldugu icin.
Insan birini yurekten sevince gozu gercekten kör oluyor.
Acı çektikce olgunlasiyorsun hatta sanki 2 yilda 20 yas yaşlanmisim gibi hissediyorum
Bu yazdiklarimi okuyup gecersiniz belki veya ne dersiniz bilemiyorum.
Acı çekmiş kişiler benim hissettiğim duyguları anlayabilir oyle düşünüyorum
Umarim herkes yaşattığını yaşar iyisiyle kötüsüyle.
20 yaşında genc bir kızım.
Bu yazacagim şeyleri her insan Bir kerede olsa mutlaka yaşar.Fakat ben çürüdüm yıprandım bazen ölmek istiyorum bazense dur dahayeni başlıyoruz diyorum bu dünyadaki yaşamıma.
Birisine çok değer verip kendinden daha çok önem vermek kalbimin en dip köşesine koymak onunla gelecek hayal etmek onu en saf duygularimla sevmek
Onu her an düşünmek onu hayal ettikce yanaklarimin kızarması..Ben
6-7ay sıkıntılı sancılı zamanlar atlattim.
1 yilimi heba ettim sırf sevdiğim icin kalpten sevdim fakat böyle olmasi gerekiyormus.Beddua etmek dogru degil ama canımin cok yandigi an beddua ettim. Onu sadece uzaktan 2 kere görmüştüm o bile yetmisti bana.
Suan Ağlıyorum durmadan duygularımla oynadığı için beni kuklası gibi kullandığı için psikopat benzeri bir karakteri oldugu icin.
Insan birini yurekten sevince gozu gercekten kör oluyor.
Acı çektikce olgunlasiyorsun hatta sanki 2 yilda 20 yas yaşlanmisim gibi hissediyorum
Bu yazdiklarimi okuyup gecersiniz belki veya ne dersiniz bilemiyorum.
Acı çekmiş kişiler benim hissettiğim duyguları anlayabilir oyle düşünüyorum
Umarim herkes yaşattığını yaşar iyisiyle kötüsüyle.
Son düzenleme: