İçtensizlik

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
İçtensizlik nedir bayanlar ?
Kafam karışık.
Eski sevgilim kaza yaptı beni suçladı.
Buna rağmen sonraki hastane karakol durumlarında yanındaydım 5 6 saat boyunca.
Bu ona içtensiz geliyormuş.
Ya siyah ya beyaz olucakmış insan gri olamamalıymış..

"Grisin demedim yapılanlar bana gri geliyor, barışmak degil amacım ama yanında olucam filan isteyerek degil bir görev bildigin için."

O yazdı agresif biri kendine zarar verebilir o yüzden yanında olduğumu düşünüyormuş..

Yani yari içtenmişsim..

Ama ben ilişki bitti diye ne hali varsa görsün diyen bi insan olmadım hiç eski ilişkimde de böyleydi.
Şuan da onun bile başına bişey gelse ilk ben koşarım.
İnsanlığım diye tanımlardım ben bunu ama yarı içtensizlik denildi.

Kafam karıştı cidden bu içtensizlik mi ?

Bence zaman geçirdiğin bi insanın ne olursa olsun yanında olmalısın, zamanında sevgili, arkadaşken bağlar koptu diye düşmanmışçasına veya 2 yabancıymış gibi dışarda uzakta durmak bana hoş ve etik gelmiyor..

Benim sıkıntılı zamanımda eski arkadaşımda bana yazar, yanımda olmaya çalışır hem bedenen hemde manevi anlamda..
Ben böyle gördüm ailemden de..

Doğru olanı en iyi sizin çoğunluğunuzdan öğrenebileceğimi düşünüyorum..

Normalde yüzüne bakmamam gereken durumda yanında olmam içtensizlik mi ?

Edit: barışmıcağımızı biliyordu

Son düzenleme:
İçtensizlik değil ama karşındaki kişi hala ilişki yaşamak istediğinizi düşünüp heveslenebilir sonra sen geri çekilincede kötü olur. Bu kadar yakın olmaya çalışmak iyi değil ayrılıktan sonra

İçtensizlik değil ama karşındaki kişi hala ilişki yaşamak istediğinizi düşünüp heveslenebilir sonra sen geri çekilincede kötü olur. Bu kadar yakın olmaya çalışmak iyi değil ayrılıktan sonra

Biliyordu barışmıcağımızı ama bu benim yaptığım içtensizlik mi

Ictensizlik değil bence ama bitmis gitmis hayatınızdan çıkmış bi insanin yaninda olmaniz ne kadar etik dogru bilemiyorum. Evlenseniz coluk cocuga karissaniz kocanizin eski sevgilisinin başına bir sey gelse kostura kostura gitse bu kadar düşünceli olabilir misiniz yinede ?

İçtensizlik diye bir kelime yok bir kere, bir taraflarından kelime uydurmasın eski sevgiliniz sizi suçlayacak diye. Ben maddi manevi beklenti içinde olmadan da yanında olabiliyorum insanların deyin geçin.

Bende bunu savunuyorum.

Ictensizlik değil bence ama bitmis gitmis hayatınızdan çıkmış bi insanin yaninda olmaniz ne kadar etik dogru bilemiyorum. Evlenseniz coluk cocuga karissaniz kocanizin eski sevgilisinin başına bir sey gelse kostura kostura gitse bu kadar düşünceli olabilir misiniz yinede ?

Ben hayatımda biri varken gitmedim ama onunla ayrılalı bi kaç hafta olmuştu.
Hayatımda biri varken gitmek etik değil onun bilincindeyim.

İçinizden gelmiş gitmişsiniz

Bu devirde çıkarsız, hesapsız kitapsız iş yapılmıyor ya artık adam ona şaşmıştır

Bu adamla daha da görüşmeyin bence

İçtensizlik nedir bayanlar ?
Kafam karışık.
Eski sevgilim kaza yaptı beni suçladı.
Buna rağmen sonraki hastane karakol durumlarında yanındaydım 5 6 saat boyunca.
Bu ona içtensiz geliyormuş.
Ya siyah ya beyaz olucakmış insan gri olamamalıymış..

"Grisin demedim yapılanlar bana gri geliyor, barışmak degil amacım ama yanında olucam filan isteyerek degil bir görev bildigin için."

O yazdı agresif biri kendine zarar verebilir o yüzden yanında olduğumu düşünüyormuş..

Yani yari içtenmişsim..

Ama ben ilişki bitti diye ne hali varsa görsün diyen bi insan olmadım hiç eski ilişkimde de böyleydi.
Şuan da onun bile başına bişey gelse ilk ben koşarım.
İnsanlığım diye tanımlardım ben bunu ama yarı içtensizlik denildi.

Kafam karıştı cidden bu içtensizlik mi ?

Bence zaman geçirdiğin bi insanın ne olursa olsun yanında olmalısın, zamanında sevgili, arkadaşken bağlar koptu diye düşmanmışçasına veya 2 yabancıymış gibi dışarda uzakta durmak bana hoş ve etik gelmiyor..

Benim sıkıntılı zamanımda eski arkadaşımda bana yazar, yanımda olmaya çalışır hem bedenen hemde manevi anlamda..
Ben böyle gördüm ailemden de..

Doğru olanı en iyi sizin çoğunluğunuzdan öğrenebileceğimi düşünüyorum..

Normalde yüzüne bakmamam gereken durumda yanında olmam içtensizlik mi ?

Edit: barışmıcağımızı biliyordu
Ayrildiginiz icin boyle durumlarda da yaninda olmanizi istemiyor demekki , ona gore samimiyetsizlik gibi geliyor herhalde siz de bir daha gorusmeyin ne olursa olsun.

Tek derdi barışma ihtimalinizi öğrenmek.
O yüzden kışkırtıcı konuşuyor.
Eski sevgiliniz mecbur değildiniz, akraba falan da değil. Samimi olarak gitmek istemişsiniz gitmişsiniz.
Kaza ile sizin ne alakanız var ki sizi suçluyor?
Ayrılık acısından kendini yollara vurup intihara mı kalkışmış o mesajı mı vermeye çalışıyor?
Ağır bir psikolojik vaka.
Sohbeti temelli kesmek en mantıklısı.

İçinizden gelmiş gitmişsiniz

Bu devirde çıkarsız, hesapsız kitapsız iş yapılmıyor ya artık adam ona şaşmıştır

Bu adamla daha da görüşmeyin bence

O kararı aldım zaten bundan sonra

Ayrildiginiz icin boyle durumlarda da yaninda olmanizi istemiyor demekki , ona gore samimiyetsizlik gibi geliyor herhalde siz de bir daha gorusmeyin ne olursa olsun.

Hep samimi olduğumu bilir ama sürekli de kötü düşünmeye yatkın bi kişiliği var.

Tek derdi barışma ihtimalinizi öğrenmek.
O yüzden kışkırtıcı konuşuyor.
Eski sevgiliniz mecbur değildiniz, akraba falan da değil. Samimi olarak gitmek istemişsiniz gitmişsiniz.
Kaza ile sizin ne alakanız var ki sizi suçluyor?
Ayrılık acısından kendini yollara vurup intihara mı kalkışmış o mesajı mı vermeye çalışıyor?
Ağır bir psikolojik vaka.
Sohbeti temelli kesmek en mantıklısı.

Kestim bundan sonra ne içtenlik ne içtensizlik nede yarısını göremiceksin dedim

Eski konunuzu hatırlıyorum,öfke kontrol problemi vardı sanırım,hepimiz geri dönmeyin demiştik.
Hatta kaza için bile sizi suçlamıştı.
Bakın bu adamın ne düşündüğüne boşverin bence. Zira normal davranamıyor ki normal düşünsün.
Siz insani görevinizi yerine getirmişsiniz geçirdiğiniz zamanın hatrına ki bence mecbur değildiniz. Bu saatten sonra hakkınızda ne düşünüyor kısmına takılmayın derim.

Back
X