- 12 Mart 2023
- 1.430
- 1.520
- 63
- Konu Sahibi Yagmurzamani_
-
iş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı
Ayrıca iş yerine misafirler için ikramlıklar gelir diğer çalışanlar yer inanın onlardan alıp ben yiyemem biri bir laf mı der diye sağolsunlar içtiğim suya laf denildi dolaptaki soğuk o yüzden içtim dedim çeşmedeki ılık ben mi alınganlık yaptım yoksa normal bir şey mi bu durum
Yok "ben" çeşmeden içecekmişsim o suyu personel de içiyor sanıyordum ki ben hariç diğer personelde içiyor yaniİşyerinize damacana ile su alınmıyor mu ? Personel musluk suyu mu içiyor ?
İçtiğim su yarım kaldı inan içemedim şu anAyben olsam ben de alinirdim. Ne olacak kl misaflre tekrardan konulur. Su yani. Belli edemezdlm de uzulurdum
Haklısınız ama bir an bozuldum sanki açgözlülük yapıyormuşsum gibiAman büyütmeyin böyle şeyleri. Herkes içiyor ben içince mi sorun oluyor deyin geçin bir dahaki sefere
Mesefa koyacağım önceki gibi güler yüzlü olmamİlk defa içtim alır yerine bırakırım da bunun hesabını siz mi tutuyorsunuz, daha önce alanlar için de uyarı verdiniz mi, beni mi takip ediyorsunuz, görev tanımınızda var mı diye sakin sakin kendinden emin durup başkaları da duyacak şekilde laf sokardım. Daha da karışmaz zaten.
Yok "ben" çeşmeden içecekmişsim o suyu personel de içiyor sanıyordum ki ben hariç diğer personelde içiyor yani
Onlar görgüsüz, bi dahaki sefere San Pellegrino su alın götürün kendi suyunuz olarak :))Haklısınız ama bir an bozuldum sanki açgözlülük yapıyormuşsum gibi
Ya aslında inanın patronlar bir şey demez bu adama noldu da böyle bir şey dedi anlamadım içtiğim su gözüne niye çarptı anlam veremedim çeşmedeki su daha sağlıklıymış bu arada hazır suya bakarak öyle de açıklama yapıyorKusura bakmasınlar da oradan da tasarruf peşine düşmesinler; damacanayla su alsınlar.
Ya aslında inanın patronlar bir şey demez bu adama noldu da böyle bir şey dedi anlamadım içtiğim su gözüne niye çarptı anlam veremedim çeşmedeki su daha sağlıklıymış bu arada hazır suya bakarak öyle de açıklama yapıyor
iş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı
Ayrıca iş yerine misafirler için ikramlıklar gelir diğer çalışanlar yer inanın onlardan alıp ben yiyemem biri bir laf mı der diye sağolsunlar içtiğim suya laf denildi dolaptaki soğuk o yüzden içtim dedim çeşmedeki ılık ben mi alınganlık yaptım yoksa normal bir şey mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?