İçtiğim su 😒

Yagmurzamani_

Senin adaletine güveniyorum Allah'ım💚
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
1.430
1.520
63
iş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı
Ayrıca iş yerine misafirler için ikramlıklar gelir diğer çalışanlar yer inanın onlardan alıp ben yiyemem biri bir laf mı der diye sağolsunlar içtiğim suya laf denildi dolaptaki soğuk o yüzden içtim dedim çeşmedeki ılık ben mi alınganlık yaptım yoksa normal bir şey mi bu durum

İşyerinize damacana ile su alınmıyor mu ? Personel musluk suyu mu içiyor ?

İlk defa içtim alır yerine bırakırım da bunun hesabını siz mi tutuyorsunuz, daha önce alanlar için de uyarı verdiniz mi, beni mi takip ediyorsunuz, görev tanımınızda var mı diye sakin sakin kendinden emin durup başkaları da duyacak şekilde laf sokardım. Daha da karışmaz zaten.

Mesefa koyacağım önceki gibi güler yüzlü olmam

Kusura bakmasınlar da oradan da tasarruf peşine düşmesinler; damacanayla su alsınlar.
Ya aslında inanın patronlar bir şey demez bu adama noldu da böyle bir şey dedi anlamadım içtiğim su gözüne niye çarptı anlam veremedim çeşmedeki su daha sağlıklıymış bu arada hazır suya bakarak öyle de açıklama yapıyor

Siz çeşmeden içebilirsiniz deseydiniz.

Buradaki yorumunuza istinaden çalışan size suyu çeşmeden için dememiş.
Sebil yok ise dolaptaki soğuk suyun misafirlere ikramı kadar doğal bir şey yok. Misafir geldiğinde soğuk su rica eder ve o sudan da siz ve diğer çalışanlar içerse misafire ikram edilecek soğuk su kalmaz.
Bizim ofisimizde herkesin su şişesi vardır ve soğuk su içmek isteyen kendi şişesini dolaba koyar ve dolaptan çıkarıp kendi suyunu içer. Gün içinde sular ılıyorsa buzluktaki buzlardan alır.

Aslında çalışan doğru söylemiş belki tavrı size farklı gelmiş olabilir.

Yahu ona ne ?
Yetkilisi mi,suyun envanterini mi tutuyor ?
Mali isler müdürü mu ?
Ambar şefi mi ?
Depo sorumlusu mu ?
Yani bu kadar misafirin derdine düşmek neden ?
Bu göze girmeye çalışan müdür dalkavuklarindan mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…