İçtiğim su 😒

Onlar görgüsüz, bi dahaki sefere San Pellegrino su alın götürün kendi suyunuz olarak :))
İnanır mısınız sabah birden aklıma düştü bu markanın sularına bakıyordum internettem sonra bu olay yaşandı sizde bu markayı yazınca ön izleme gibi bir şey yaşamış oldum :) çok mantıklı alayım o sulardan

Buradaki yorumunuza istinaden çalışan size suyu çeşmeden için dememiş.
Sebil yok ise dolaptaki soğuk suyun misafirlere ikramı kadar doğal bir şey yok. Misafir geldiğinde soğuk su rica eder ve o sudan da siz ve diğer çalışanlar içerse misafire ikram edilecek soğuk su kalmaz.
Bizim ofisimizde herkesin su şişesi vardır ve soğuk su içmek isteyen kendi şişesini dolaba koyar ve dolaptan çıkarıp kendi suyunu içer. Gün içinde sular ılıyorsa buzluktaki buzlardan alır.

Aslında çalışan doğru söylemiş belki tavrı size farklı gelmiş olabilir.
Aslında bu şeklide yazdığınız gibi uyarsa normal karşılardım uslubunu beğenmedim sanki içmemden rahatsız olmuş da uyarıyım dermiş gibi içme de misafire kalsın sen çeşmeden iç demesi ve ayrıca iki de bir çeşme suyu daha sağlıklı bu hazır sulardan deyip açıklama yapması biraz tuhafıma gitti patronlar olsa inanın bir şey demezdi

Kraldan cok kralcilar bunlar iste.

Gulun gecin, moralinizi bozmayin.
Suyu da icmeye devam.
Suyu evden tasiycak haliniz yok, tabi ki de isyerinden saglanacak. Dolapta su varken de cani isteyen dolaptan icer yani, bunu aciklamaya gerek mi var

parası neyse çıkarıp masasına bırakırım ben olsam bir daha da en ufak bir şey ne yerim ne de onlara yediririm. yaptığı şey ayıp.
Birde misafire gelen ikramlıklardan bu kişiye de ayırıp veriyordum vermesem zaten ağzıyla kendi istiyordu ona istinaden bile insan bu şekilde konuşmaz

İnanır mısınız sabah birden aklıma düştü bu markanın sularına bakıyordum internettem sonra bu olay yaşandı sizde bu markayı yazınca ön izleme gibi bir şey yaşamış oldum :) çok mantıklı alayım o sulardan
Ben her gün bir şişe götürürdüm :)

Yahu ona ne ?
Yetkilisi mi,suyun envanterini mi tutuyor ?
Mali isler müdürü mu ?
Ambar şefi mi ?
Depo sorumlusu mu ?
Yani bu kadar misafirin derdine düşmek neden ?
Bu göze girmeye çalışan müdür dalkavuklarindan mi ?
Son yazdığınız tanıma uyuyor bugünkü davranışından sonra bunu tescilledim ayrıca patronlar görse inanın bir şey demez içtiğim iki bardak su gören de suların yarısını bitirdim sanır

Aslında bu şeklide yazdığınız gibi uyarsa normal karşılardım uslubunu beğenmedim sanki içmemden rahatsız olmuş da uyarıyım dermiş gibi içme de misafire kalsın sen çeşmeden iç demesi ve ayrıca iki de bir çeşme suyu daha sağlıklı bu hazır sulardan deyip açıklama yapması biraz tuhafıma gitti patronlar olsa inanın bir şey demezdi
Ben anlamadım size bunu diyen kim?
Üstünüz mü,çalışma arkadaşınız mi? Mutfaktaki görevli mi? Uzerine vazife mi anlamında soruyorum bunu da yanlis anlamayın. Son çalıştiğım yerde (küçuk bilinmeyen bir yer de değildi,hani ismini söylesem muhtemelen taniyan bilen çıkar)bizim çaycı kadın çok fenaydi. Patron işe almış onu,kendini birşey sanıyordu,mesela kahve söylüyorum telefonda bana müsteriye mi diye sorabilecek yüzü buluyordu kendinde ve tabi herkesi böyle aliştırmıştı,kimse kendine cay kahve istemezdi ,ki benim departmanımda sürekli müsteri olur,kendime istesem de getirmek zorunda zaten işi bu . Neyse bir iki tersledim de kendine geldi. Sormaz oldu.
Sizin durumda manasiz saçma sapan birşey olmuş.
Dese ki dolaba suyu misafirler için koyuyoruz,soğuk içmek istersen kendin için koyabilirsin 1 şişe amenna ama oradan içme demesi sevimsiz. Su yani bu,çalışanlar susuz mu calışacak. Ayrica musluk suyunu içebilen var mı ki? Kokan,kireçli tuhaf birşey musluk suyu.
Bir şişe su koyun kendinize ama o görmeden,sonra inadına o varken cıkartıp doldurup için,laf ederse de bir güzel bozun,kendi suyuma da laf edemezsin,musluk suyu seviyorsan kendin iç,ben içemiyorum diye.

iş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı 😒
Ayrıca iş yerine misafirler için ikramlıklar gelir diğer çalışanlar yer inanın onlardan alıp ben yiyemem biri bir laf mı der diye sağolsunlar içtiğim suya laf denildi dolaptaki soğuk o yüzden içtim dedim çeşmedeki ılık ben mi alınganlık yaptım yoksa normal bir şey mi bu durum
Lafinizi sokacaksiniz. Net olacaksiniz. Digerleri icebiliyosa sizde iceceksiniz. Ama onlar icmiyorsa sizde icemessiniz ayrim yapildigini anladigim an canlarina okurum.eskiden cevvaldim hakkimi koruyordum. Simdi gercekten acimasiz merhametsizin birine donustum.cunku isyerlerinde mobing cok fazla.ben aglayacagima onlar aglasin

iş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı 😒
Ayrıca iş yerine misafirler için ikramlıklar gelir diğer çalışanlar yer inanın onlardan alıp ben yiyemem biri bir laf mı der diye sağolsunlar içtiğim suya laf denildi dolaptaki soğuk o yüzden içtim dedim çeşmedeki ılık ben mi alınganlık yaptım yoksa normal bir şey mi bu durum
E oda calisanmis zaten onami düşmüş uyarmak tamam sen öyle yap canm diyip iciceksin suyunu. Su yahu bu

bunu lim söyledi, işyerindeki görevi nedir ?
suyu o mu dolduruyor siz ne iş yapıyorsunuz ?

İçtiğim su yarım kaldı inan içemedim şu an
Kıyamam ya :( Gerçekten ben de üzüldüm okuyunca.

Ne pozisyonda olursa olsun kimsenin birinşn içtiği suya laf etme hakkı yok, olamaz, olmamalı. Lütfen aldırmayın, bunun için sorun çıkarsa da edebileceğiniz en üst pozisyondaki kişilere şikayet edin. Mantıklı insanlarsa size laf eden kişiye nereleriyle güleceklerini söylemeyeyim şimdi.

Birde misafire gelen ikramlıklardan bu kişiye de ayırıp veriyordum vermesem zaten ağzıyla kendi istiyordu ona istinaden bile insan bu şekilde konuşmaz
musluktan su mu içiliyor yaa
bilmediğimden soruyorum içilebilen yerleşim yerleri var mı?
afiyet şeker olsun hiç de üzülmeyin

Back
X