- 12 Nisan 2016
- 2.095
- 8.465
- 158
- 24
- Konu Sahibi Yagmurzamani_
ne kadar ayıp ya yok artık su bu ya su insanlar gerçekten inanılmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanır mısınız sabah birden aklıma düştü bu markanın sularına bakıyordum internettem sonra bu olay yaşandı sizde bu markayı yazınca ön izleme gibi bir şey yaşamış oldum :) çok mantıklı alayım o sulardanOnlar görgüsüz, bi dahaki sefere San Pellegrino su alın götürün kendi suyunuz olarak :))
Aslında bu şeklide yazdığınız gibi uyarsa normal karşılardım uslubunu beğenmedim sanki içmemden rahatsız olmuş da uyarıyım dermiş gibi içme de misafire kalsın sen çeşmeden iç demesi ve ayrıca iki de bir çeşme suyu daha sağlıklı bu hazır sulardan deyip açıklama yapması biraz tuhafıma gitti patronlar olsa inanın bir şey demezdiBuradaki yorumunuza istinaden çalışan size suyu çeşmeden için dememiş.
Sebil yok ise dolaptaki soğuk suyun misafirlere ikramı kadar doğal bir şey yok. Misafir geldiğinde soğuk su rica eder ve o sudan da siz ve diğer çalışanlar içerse misafire ikram edilecek soğuk su kalmaz.
Bizim ofisimizde herkesin su şişesi vardır ve soğuk su içmek isteyen kendi şişesini dolaba koyar ve dolaptan çıkarıp kendi suyunu içer. Gün içinde sular ılıyorsa buzluktaki buzlardan alır.
Aslında çalışan doğru söylemiş belki tavrı size farklı gelmiş olabilir.
Birde misafire gelen ikramlıklardan bu kişiye de ayırıp veriyordum vermesem zaten ağzıyla kendi istiyordu ona istinaden bile insan bu şekilde konuşmazparası neyse çıkarıp masasına bırakırım ben olsam bir daha da en ufak bir şey ne yerim ne de onlara yediririm. yaptığı şey ayıp.
Çeşmeden mi içiyor çalışanlar gerçekten. Ay çok sinir bozucu. Diğer çalışan da üstüne vazife gibi ne karışıyomuşYok "ben" çeşmeden içecekmişsim o suyu personel de içiyor sanıyordum ki ben hariç diğer personelde içiyor yani
Ben her gün bir şişe götürürdüm :)İnanır mısınız sabah birden aklıma düştü bu markanın sularına bakıyordum internettem sonra bu olay yaşandı sizde bu markayı yazınca ön izleme gibi bir şey yaşamış oldum :) çok mantıklı alayım o sulardan
Son yazdığınız tanıma uyuyor bugünkü davranışından sonra bunu tescilledim ayrıca patronlar görse inanın bir şey demez içtiğim iki bardak su gören de suların yarısını bitirdim sanırYahu ona ne ?
Yetkilisi mi,suyun envanterini mi tutuyor ?
Mali isler müdürü mu ?
Ambar şefi mi ?
Depo sorumlusu mu ?
Yani bu kadar misafirin derdine düşmek neden ?
Bu göze girmeye çalışan müdür dalkavuklarindan mi ?
Ben anlamadım size bunu diyen kim?Aslında bu şeklide yazdığınız gibi uyarsa normal karşılardım uslubunu beğenmedim sanki içmemden rahatsız olmuş da uyarıyım dermiş gibi içme de misafire kalsın sen çeşmeden iç demesi ve ayrıca iki de bir çeşme suyu daha sağlıklı bu hazır sulardan deyip açıklama yapması biraz tuhafıma gitti patronlar olsa inanın bir şey demezdi
Lafinizi sokacaksiniz. Net olacaksiniz. Digerleri icebiliyosa sizde iceceksiniz. Ama onlar icmiyorsa sizde icemessiniz ayrim yapildigini anladigim an canlarina okurum.eskiden cevvaldim hakkimi koruyordum. Simdi gercekten acimasiz merhametsizin birine donustum.cunku isyerlerinde mobing cok fazla.ben aglayacagima onlar aglasiniş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı
Ayrıca iş yerine misafirler için ikramlıklar gelir diğer çalışanlar yer inanın onlardan alıp ben yiyemem biri bir laf mı der diye sağolsunlar içtiğim suya laf denildi dolaptaki soğuk o yüzden içtim dedim çeşmedeki ılık ben mi alınganlık yaptım yoksa normal bir şey mi bu durum
E oda calisanmis zaten onami düşmüş uyarmak tamam sen öyle yap canm diyip iciceksin suyunu. Su yahu buiş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı
Ayrıca iş yerine misafirler için ikramlıklar gelir diğer çalışanlar yer inanın onlardan alıp ben yiyemem biri bir laf mı der diye sağolsunlar içtiğim suya laf denildi dolaptaki soğuk o yüzden içtim dedim çeşmedeki ılık ben mi alınganlık yaptım yoksa normal bir şey mi bu durum
bunu lim söyledi, işyerindeki görevi nedir ?iş yerinde bayağı bir susayınca dolapta hazır soğuk su vardı ondan içtim başka bir çalışanda istersen onlardan içme misafirlere kalsın dedi bir tuhaf oldum kızlar içtiğim su için böyle denilince kaldı ki ben hariç diğer çalışanlarda içiyor yarısı bitmiş bile suyun ben içince mi göze çarptı
Kıyamam yaİçtiğim su yarım kaldı inan içemedim şu an
musluktan su mu içiliyor yaaBirde misafire gelen ikramlıklardan bu kişiye de ayırıp veriyordum vermesem zaten ağzıyla kendi istiyordu ona istinaden bile insan bu şekilde konuşmaz