Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadım edilse ne olacak o ******** yaptı yapacağını ... normal koğuşa koysalar cazaasını veren olurdu.pisliğin nefes bile almasını istemiyorum.hergün hergün o minicik yavrulara ne yasattıysa aynısını yasasın istiyorum .
öfkem o kadar büyük ki biz bu haldeysek annelerini babalarını düşünemiyorum.
o kadar akıldışı bir olay kia aklımı kaçıracağım ... Allah anne/babalarına gani gani sabır versin .altından kalkılabilecek bir olay değil.
hadım edilse en azından bundan sonra başka masumlara zarar veremez. idam cezası kaldırıldı, çok zor gündeme getirilir tekrardan, gerçekçi olmak lazım.idamı kaldıran bir ülke tekrar uygulanır hale getirmez, AB buna izin vermez, biz ne kadar istesekte. ayrıca idam cezasıda bir çare değildir, unutmayalım ki ülkemizde,çok acı verici ama, yasaları uygulayanlar bazen masum insanları cezalandırdılar, bunuda göz önünde bulundurmak lazım. tabi, bu masumluk olayı, şu anki konumuzda geçersiz ama genel olarak konuşuyoruz.
ayrıyetten ölüm bu canavar için bir kurtuluş olur, öldürülmesini istemiyorum. acı çekmesi lazım.
hadım edilmek + hapis cezası ( hücrede tek olmama şartıyla) bence çok iyi bir ceza olur.