İdam Edilsin!!!

aslında başkalarıyla aynı koğuşta olsa, öldürmeselerde, onu kendinlerine karı yaparlar, diğer mahkümlar (avrupa ülkelerinde öyle oluyor) ama ne yazıkki şu anda tek başına kalıyor hücrede..

bende katılıyorum tüm düşüncelerinize..8 aylık hamileyim inş.nasip olursa bir kızım olacak..1 ay sonra bebeğim gelicek ama ben hala acaba doğru mu yaptım endişesi taşıyorum.Bu sabah haberlerinde Kayserili çocukları gösterirlerken dayanamadım başladım ağlamaya..Ne oluyor bu insanlara anlamıyorum bir başkasının hayatını almak bu kadar kolay mı , bu hakkı nasıl kendilerinde buluyorlar? İnsanlar artık birbirlerine güvenemiyorlar yol tarifi için bile birinin yanına gidip soru soramayacağımız hale geldik..Herşeyden geçtim onlar daha çok küçük,sabiler..Nasıl küçücük savunmasız bir meleğe karşı böyle bir düşünce beslenebiliyor.Kıstassa Kıstas,Madem işlerine gelince biz islam devletiyiz demesini biliyorlar İslamda kıstas var.Hırsızlıkta, tacizde,tecavüz ve cinayette bu şekilde çözümlensin.O tacizcilerinde penisini kesip sokuvercen azına bak bakalım yapabiliyomu bi daha..Ben 9 ay bekliycem hasretle çocuğumu alıcam kucağıma,binbir zahmetle büyütücem sonra elin adamı benim kıyamadığım bebğime kıyacak sonrada ömür boyu tek kişilik bir odada duracak..Bu kimsenin yüreğine su serpmez.Kıstasa kıstas,Diyetimi isterim bende...Cumhurbaşkanına yazalımdemiş bir arkadaş,Bu sabah açıklama yaptı ömür boyu müebbet de bir nevi idamdır ,idam gelmez dedi.Kendi çocuğunun başına gelse yine aynı şeyi dermi merak ediyorum.Başbakanda suç eğiliminin onlar iktidara geldikten sonra azaldığını savunuyor başka bir ülkede yaşıyor heralde arkadaş? Yani kısacası yukardakilerden ümit beslemeyin.Tek yapabileceğimiz en yukardaki bizi yaradanda ümit beslemek.Rabbim tüm inanların yanında olsun böyle virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusviruslere fırsat vermesin inşallah...

aslında başkalarıyla aynı koğuşta olsa, öldürmeselerde, onu kendinlerine karı yaparlar, diğer mahkümlar (avrupa ülkelerinde öyle oluyor) ama ne yazıkki şu anda tek başına kalıyor hücrede..

yasa ne diyor bilemiyorum ama cinsel suçlara mehili olan heleki böyle vahşide birilerini öldürmüş insanlara ''özel hayat'' hakkı verilmemeli...
bununları bırakalım yaşamaları nefes almaları bile midemi bulandırmaya yetiyor.
bende demiştim dğer koğuşlara konulsa cezasını keseler ya şişlenir ya da kendi gibi tecavüzcüler koğusuna konulursa başka şeyler olur aama hapisanedeki bu tür ilşkilerde skıntı yaratır.
bu kişler zaten mahlukatlar birde bundan zevk alırlarsa ne olucak. cık böyle birşey olmaz
kökten çözüm bence cinsel organlarını kesmek . sapıklara en güzel cezalardan biri olur .

Son düzenleme:
''yasa ne diyor bilemiyorum ama cinsel suçlara mehili olan heleki böyle vahşide birilerini öldürmüş insanlara ''özel hayat'' hakkı verilmemeli...''
demişsiniz..haklısınız, verilmemeli ama veriyorlar işte ne yazıkki aile bile kurabiliyorlar

virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus adam nasıl uzuldum cocukların aılelerıne.annesı feryat edıyor senın bana kemıklerınmı gelecektı kızım dıye.rabbım sen kotulerle vızdansızlarla karsılastırma bızı ve aılemızı.idam edılmelı boylelerı dıgerlerınede ders olsun.nedir bu ınsanlarda acımasızlık adam sınırlerının esını keser sınırlenır cocuga tecavuz eder ne arıyorsunuz sız gıbı ınsanız bızde.ayyyyyy nasıl sınırlendım sımdı onumde olsa sacını basını yolar agzını yırtar yuzunu cırmalardım o adamın serefsız.

bunlar hep terbiye ve doğru düzen büyüme tertip meselesi katil bir erkek o erkeği büyüten besleyen ananın suçu ne o katilin yavrularını öldürsek nneler neler yapar idam bile ister idam isteyen kişiye niye idam verilmiyor peki? bence herkese bir ders olsun ve asılsın belki bu kötü şeyler azalır örneğin arabistanda en az izlenen suç orda korkuyorlar orda yapmaktan bence türkiyeyede idam gelmeli ama arabistan gibi değil başka bir kadına bakınca hemen asıyorlar burda ölüm meselesi olunca ancak ; ve katil heralde çocuquna yapılmasını istemez peki kendine yapılmasını istemeyenbiri niye başkasına yapıyor anlamıyorum eğer bir erkek evladım olursa ona öyle bir terbiye vericemki kızlara Lan kelimesi diyemiycek doğru düzgün yetiştircem onu kadınlar , kızlar bu bizim elimizde erkek çocuklarımıza tertip ve düzen vermemiz lazım yoksa büyüyünce ya katil olurlar yada hırsız

böyle insanlar (insan demeye utanıyorum ama)kesinlikle idam edilmeli.bi şekilde yaşatıyolar linç edilmesinler diye etten duvar örülüyor öldürülmesinler diye tek kişilik odalarda korunuyorlar.gercek bi ceza verilmiyor bile.sapıklara tecavüzcülere katillere kesinlikle idam gelmeli.millet bakıyo ki kimseye bişe olmuyo hergün yeni bi katil yeni bir tecavüzcü olarak çoğalıyor.idam gelmeli diyorum baskada bişe diyemiyorum.

ben bir KAYSERİLİ olarak o pisliğin alçağııınnnn kesinlikle idam edilmesini sonuna kadar destekliyorum pislik caniiiiiii
ah onu elime vereceklerkiiii paramparça ederim aferdersiniz şeyini kesip eline verseler bunu da isterim biraz kaba bi tabir oldu ama kendimi tutamıyorum yaaaaa
ya sen nasıl kıydın o meleklere pis sapıkkkk allahın cezasıııııı ne istedin o sabilerdeeeennnnn
kaç gündür gözlerim şiş yaaa ohaberi izledikten soraaa gözüme uyku girmediiiii nasıl kıydınnnnn pis canavarrrrr
KESİNLİKLE İDAM DİYORUMMMMM
HEMDE MİLLETİN ÖNÜNDE OLSA KEŞKE WALLA SİNEMA İZLİYO GİBİ ONUN İDAM EDİLİŞİNİ İZLAERİMMM HİÇ GÖZÜMÜ KIRPMADANNNN

Son düzenleme:
idam az bile bunlara ölür kurtulur...
Tabiki ahiretteki cezası başka ama bu dünyada herkesin gözleri önünde can çekişe çekişe öldürülmeli....
Onlara nasıl kıydıysa nasıl davrandıysa,bin fazlası yapılmalı.....
Öyle çok can çekişmeli ki,yeter artık öldürün de beni kurtulayım demeli....

sadece cinsel organla taciz tecavüz olmuyor ki.o zaman ellerinide keselim kimseye uzanmasın elleri.dillerinide keselim kimseyi incitmesin dilleri.ee bide bakmasın diye gözünüde oyalım mı diyecegiz..sadece idam edilmeli diyebiliyorum.kökü kurumaz böylelerinin ama biraz olsun sindirilebilirler belki..

İzmir' de 3 kadına tecavüz edip, kafalarına kurşun sıkarak öldüren seri katil hapiste özel hücresinde senelerce devlet himayesinde.. Dışarıda olsa, serbest olsa bu kadar güvende olmazdı.

9 yaşındaki Fırat'ı parçalayan o 2 pislik kadın da aynı şekilde yaşamaya devam edecek..

Kayseri'deki 3 miniğin katili olan sapık da..

İdam etmeye bir başlansa, sıra çok kalabalık.. Cezası hükmedilmiş olanların da yeniden değerlendirilmesi gerekir.

Her tecavüz veya her cinayet idam sebebidir, ateş düştüğü yeri yakar.

Ama böyle devam ederse, insanlar canının çektiğine tecavüz eder, sinirlendiğini vurur. Ne var ki, kaç yıl yatacak? Hele bir de af falan çıkarsa, değme keyiflerine.

Bir emzik gülüşüne karıştı çığlığım
Koşmaya daha yeni başlamıştı adımlarıım
Düştüm, Bebeğim bir yana.. Gülüşlerim bir yana
Anneme baktım, Yoktu !
Başımda yabancı bir adam
Küçücük göğsümde kocaman elleri
Sakalları deldi geçti pespembe tenimi
Anne, ANNEE
Bir oyun sandım
Elleri kara kara “öcü” amcalarmış
Bir emzik düşümünde yarıldı bedenim
Altımı ıslattım sandım
Kan kaybında insanlık
Bebektim
Çocuk olacaktım
Abla olacaktım…
altımdaki bez çıkmadan,
Kadın oldum bir buçuk yaşında
ADAM OLDUMU o amca bedenimde ?
Öğretin bana; kendi suyumu kendim alamazken
Nasıl sulayacağım bedenimde ölen çiçeği !
Ben kadın olmak istemedim…
ben dünyaya da gelmek istememiştim ki !
ANNEE, BABAA
Işığı açın !
Uzanamıyorum
Ayşegül bebek ,karanlıktan korkuyor
öcü amcalar benim gibi onu da kucağına almasın
Canı çok yanar sonra…
Bedenim hala acıyor ! hala canım acıyor!

-----------

her okudugumda gözlerimden yaslar akar...

o kadar coklar ki aslinda, bu yüzden unutuyoruz..... internette sadece cocuk tecavüzü diye aratsaniz binlerce haber var.... her yil yasaniyor ve sonra unutulup gidiyor... bu da unutulacak.... ve sonra baska baska vakalar olcak... peki neden??
insanligimizi nasil kaybediyoruz? neden kaybediyoruz???

cezalar kesinlikle caydirici olmali, ama sorunun temeli de bulunup düzeltilebilmeli...

gerçekten idam edilmesini istiyormusunuz?

yani 5 dakkada, hiç acı çekmeden, ölmesinimi istiyorsunuz?
yukardada belirttiğim gibi : acı çekmesini istiyorum, vicdan azabı çeksin istiyorum, o çocuklar geceleri rüyasına girsin istiyorum, kıvransın istiyorum, ölmek istesin ama ölemesin istiyorum..

öldükten sonraki adaleti unutuyorsun galiba..

kesinlikle yorumuna katılıyorum ama birinden başlanmalı.biri yaptığı pisliğin cezasını çekmeli ki daha sonra bu iğrençliği yapacak olanların önü kesilebilsin.yoksa tabiki idam onlara ödül işkence çekmeli kıvranmalı bin kere pişman olmalı ama yinede affedilmemeli.

aynen öyle.

neden mahkümlar intihar etmesin idye önlem alınıyor? çünkü çoğu ölümü bir kurtuluş gibi görüyor.allah korkusu, ahiret günü korkusu varsa böyle birşey yapmazki zaten?

idam cezalarinin kaldirilmasinin en büyük sebeplerinden biri hangi yol olursa olsun, kisinin hem fiziksel hem de ruhsal aci cekiyor olmasidir.

asilma yönteminde önce boyun kirilir, kemik acisini hisseder, ama nefessiz kalmasi ve bogularak ölmesi daha sonraki bir sürectir. ayni sekilde elektrik ve ilacta...

ruhsal acida ise, insan ölecegini bile bile bekler, ve daragacina onunla ilerler...

Ne güzel işte bir de bunlara çin işkencelerinden daha beter işkenceler eklersek çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…