Ne güzel işte bir de bunlara çin işkencelerinden daha beter işkenceler eklersek çok güzel olur.
idamda hangi yöntem kullanılırsa kullansın çok hızlı ölüm getiriyor bence. haketmiyorlar bu hızlı ölümü
Hapishanede onu hallederler kızlar inşallah merak etmeyin...
Allah'a havale edin...
Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın o insan müsvettesini...
Gay zencilere teslim edilsinler her gün
Ayrıca her gün farklı bir işkenceye maruz kalsın böyleleri
idamda hangi yöntem kullanılırsa kullansın çok hızlı ölüm getiriyor bence. haketmiyorlar bu hızlı ölümü
idam hükmü bence de olmali, ama amaci dise dis kana kan degil, yapilan sucu caydirici hale getirmek icin olmali... cunku suan ne kadar kizgin olursak olalim, intikam cigliklari atmak, bizi de vahsilestirmez mi, bizim de vicdanimizi kaybetmemize sebep olmaz mi??
idam hükmü bence de olmali, ama amaci dise dis kana kan degil, yapilan sucu caydirici hale getirmek icin olmali... cunku suan ne kadar kizgin olursak olalim, intikam cigliklari atmak, bizi de vahsilestirmez mi, bizim de vicdanimizi kaybetmemize sebep olmaz mi??
öyle yooook hemen ölmek,hergün bi uzvu canlı canlı kesilecek ah şu millete bi versinde görsünler böyleleri yazarken bile çok sinir oluyorum
Sen daha 10 yaşındayken bir erkek tarafından tacize uğradın mı? Ailen annen baban her gün bunun için kahroldu mu?
Ki burda bahsettiğimiz olay tam bir vahşet başkalarının gözünde caydırıcı olması için dişe diş kana kan olmak mecburidir. Allah çocuğunun başına vermesin öyle bir şey de bu duyguyu anlamak zorunda kalma o zaman o vahşileşmeyi yaşama hep böyle iyimser ol inşallah
bizim vahşi olmamız böyle pisliklere,bence bizi vahşileştirmez böyle pisliklerden nasıl hıncımızı alıcaz elimize zaten vermiyolar ha o çocukların ailesinin canı yanmış ha bizim .
evet ilkokul son sinifta, yillardir oturdugumuz mahallede bir sokaktaki dedemlerin evinden diger sokaktaki bizim eve gecerken, aksamüzeri biri takip edip, apartmanda taciz etmeye calismisti. ben de tepinerek cigliklar atarak kendimi kurtarmistim...
bunun iyimserlikle bir alakasi yok. eger dikkatle incelerseniz her olay bir sebebe baglidir. o kisiliksiz mahluku savundugum yok, sadece onu cezalandirmak adina bizler insaniyetimizi kaybetmeyelim diyorum.
intikamla yaklasirsak, tüm savaslari, tüm cinayetleri hakli cikarmis oluruz.
yasalarla belirlenen suc kapsamlarinin hicbiri cezasiz kalmamali, hatta en agir sekilde cezalandirilmali. fakat ben sadece buradaki teorileri anlayamiyorum...
o mahlukun insan olmadigini kabul ediyorum, ve sahsi fikrim öldürülmeli, idam icin imza kampanyasi olursa referandum olursa kesinlikla kabul edilsin derim.
Neyse aslinda ayni seylerden bahsediyoruz sadece farkli sekilde ifade ediyoruz..
Allah'im kimseye aci yasatmasin....
@duygusuzum: aciyi yasadim, bunu yukarida ifade ettim, ama cocuklarimi (henuz yoklar ama) neden karistirdiginizi anlamadim. duaniz icin tesekkürler ama dillendirmis olmaniz bile hic hos degil...
evet malum insan hakkı .. ben o kadar acıyla doğurayıp binbir fedakarlıkla büyüteyim itin teki gelsin canımın canını yaksın insan hakkı ..peki o çocuğun hakkı nerde kim savunacak onun hakkını onun yaşama hakkı yokmuydu?? ki bu bildiğimiz ya bilmediğimiz vahşice işlenen cinayetler .. ama yok dediğin gibi bi af hopp dışarda bu adam veya bunun gibiler çözüm yokki..Kötü bir niyetle dillendirme yapmadım bu kadar vahşileşmemizin sebebi burdaki çoğu insanın anne olması o acıyı hissedebilmesi çoğunun ise o çocuğun yerinde olduğu için yine aynı acıyı hissetmesi..
Ben şu anki sinirle hareket etmiyorum düşüncemden de vazgeçmem o insan işkence çekmeli ölmek için yalvarmalı. Beni taciz eden de seni taciz eden de gerektiği gibi ceza almalıydı. Hala da benim elime öyle bir şans verilse o adama işkence ederim ölmek için yalvarır ama öldürmem asla.. Benim hayatım karardı ama onun eşi benim kocam öyle şey yapmaz diyip 2 kızı varken ona bir de 3. kız çocuğunu doğurdu. Bu adam da en kötü ihtima 5 6 yıl sonra bir af çıkar salıverilir. Sonra? Yine başka 3 çocuğu öldürür.. Biz yine burda işkence isteriz idam isteriz ama yine onun insan hakları savunulur..
bence önce türkan'a ne yaptıysa aynısını yaşamalı,sonra da idam edilmeli.ben vergilerimle böyle mahlukatları cezaevinde beslemek is-te-mi-yo-rum!!!.eğer idam bu ülkede yerini almazsa sonumuzu hiç iyi görmüyorum.gerekirse avrupa'da ve hatta dünyada dışlanalım ama idam geri gelsin!!!!!!!amerika çatır çatır uyguluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?