İdam Edilsin!!!

Hapishanede onu hallederler kızlar inşallah merak etmeyin...
Allah'a havale edin...
Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın o insan müsvettesini...

idamda hangi yöntem kullanılırsa kullansın çok hızlı ölüm getiriyor bence. haketmiyorlar bu hızlı ölümü

Ne güzel işte bir de bunlara çin işkencelerinden daha beter işkenceler eklersek çok güzel olur.

konu dışı olacak belki ama, yapılan araştırmalara göre en büyük işkencelerden birisi insanı uyutmamakmış , haftalarca

Son düzenleyen: Moderatör:
Hapishanede onu hallederler kızlar inşallah merak etmeyin...
Allah'a havale edin...
Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın o insan müsvettesini...

o insan mı? vicdandan bihaber allah korkusundan bihahaber sevgiden bihaber cani nin önde gideni iğrenç pislik bu kelimeler kifayetsiz bile o mendabura

idam hükmü bence de olmali, ama amaci dise dis kana kan degil, yapilan sucu caydirici hale getirmek icin olmali... cunku suan ne kadar kizgin olursak olalim, intikam cigliklari atmak, bizi de vahsilestirmez mi, bizim de vicdanimizi kaybetmemize sebep olmaz mi??

idamda hangi yöntem kullanılırsa kullansın çok hızlı ölüm getiriyor bence. haketmiyorlar bu hızlı ölümü

öyle yooook hemen ölmek,hergün bi uzvu canlı canlı kesilecek ah şu millete bi versinde görsünler böyleleri yazarken bile çok sinir oluyorum

Sen daha 10 yaşındayken bir erkek tarafından tacize uğradın mı? Ailen annen baban her gün bunun için kahroldu mu?

Ki burda bahsettiğimiz olay tam bir vahşet başkalarının gözünde caydırıcı olması için dişe diş kana kan olmak mecburidir. Allah çocuğunun başına vermesin öyle bir şey de bu duyguyu anlamak zorunda kalma o zaman o vahşileşmeyi yaşama hep böyle iyimser ol inşallah

o günden beri heber seyretmiyorum bi anne olarak herşeyden önce bir insan olarak insanlığımdan utanıyorum o kadar çok ağladım ve üzüldümki karıncaya kıyamayan ben o yaratığı elime versele limwe lime ederim ölmek bencede ona ödül olur o ve onun gibiler bu dünyada ve ahirette cezaların n ağırı ve işkencenin en ağırını diliyorum rabbim demişki bir insanın canına kıyan bütün insanlığın canına kıymış gibi olur bu hangi sıfata girer rabbim bilir umarım ona ceza evinde gerekeni gösterirler bunun gibi birçok insan var hadi bu başkasının çocuğunu öldürdü ya kendi çocuğuna kıaynalara ne demeli evlat kimi için göz bebeği kimi içinde zevki sonucunda olumuş bi canlı diğer öldürülen çocuğun babasını haberlerde seyrettiniz heralde adamın hiçde üzülmüş bi hali yoktu zaten üzülse evladını o canilerin eline bırakmazdı bütün mahalle biliyomuş neler yaptıklarını o p..... neredeymiş acaba ne olcak gene yapar bi tane salar sokağa böylelerininde çocuk sahibi olmaları engellenmeli hepsini kısırlaşrıcaksın kedi gibi

bizim vahşi olmamız böyle pisliklere,bence bizi vahşileştirmez böyle pisliklerden nasıl hıncımızı alıcaz elimize zaten vermiyolar ha o çocukların ailesinin canı yanmış ha bizim .

öyle yooook hemen ölmek,hergün bi uzvu canlı canlı kesilecek ah şu millete bi versinde görsünler böyleleri yazarken bile çok sinir oluyorum

maalesef öyle birşey mümkün değil işte..
idam cezası kalmamış ülkelere bakın, idam şekillerine bakın : en az acı verici ve en hızlı şekilde öldüren yöntemler kullanılır (örn. elektrikli sandaliye mesela 2 dakkada öldürüyor )

bu arada iran, afganistandan fln bahsetmiyorum, gelişmiş ülkelerden bahsediyorum. zaten en ufak şeyde strasbourg'daki avrupa insan hakları mahkemesi zıplıyor yapamazsınız diye.

evet ilkokul son sinifta, yillardir oturdugumuz mahallede bir sokaktaki dedemlerin evinden diger sokaktaki bizim eve gecerken, aksamüzeri biri takip edip, apartmanda taciz etmeye calismisti. ben de tepinerek cigliklar atarak kendimi kurtarmistim...

bizim vahşi olmamız böyle pisliklere,bence bizi vahşileştirmez böyle pisliklerden nasıl hıncımızı alıcaz elimize zaten vermiyolar ha o çocukların ailesinin canı yanmış ha bizim .

bunun iyimserlikle bir alakasi yok. eger dikkatle incelerseniz her olay bir sebebe baglidir. o kisiliksiz mahluku savundugum yok, sadece onu cezalandirmak adina bizler insaniyetimizi kaybetmeyelim diyorum.

intikamla yaklasirsak, tüm savaslari, tüm cinayetleri hakli cikarmis oluruz.

yasalarla belirlenen suc kapsamlarinin hicbiri cezasiz kalmamali, hatta en agir sekilde cezalandirilmali. fakat ben sadece buradaki teorileri anlayamiyorum...

o mahlukun insan olmadigini kabul ediyorum, ve sahsi fikrim öldürülmeli, idam icin imza kampanyasi olursa referandum olursa kesinlikla kabul edilsin derim.

Neyse aslinda ayni seylerden bahsediyoruz sadece farkli sekilde ifade ediyoruz..

Allah'im kimseye aci yasatmasin....

@duygusuzum: aciyi yasadim, bunu yukarida ifade ettim, ama cocuklarimi (henuz yoklar ama) neden karistirdiginizi anlamadim. duaniz icin tesekkürler ama dillendirmis olmaniz bile hic hos degil...

Kötü bir niyetle dillendirme yapmadım bu kadar vahşileşmemizin sebebi burdaki çoğu insanın anne olması o acıyı hissedebilmesi çoğunun ise o çocuğun yerinde olduğu için yine aynı acıyı hissetmesi..
Ben şu anki sinirle hareket etmiyorum düşüncemden de vazgeçmem o insan işkence çekmeli ölmek için yalvarmalı. Beni taciz eden de seni taciz eden de gerektiği gibi ceza almalıydı. Hala da benim elime öyle bir şans verilse o adama işkence ederim ölmek için yalvarır ama öldürmem asla.. Benim hayatım karardı ama onun eşi benim kocam öyle şey yapmaz diyip 2 kızı varken ona bir de 3. kız çocuğunu doğurdu. Bu adam da en kötü ihtima 5 6 yıl sonra bir af çıkar salıverilir. Sonra? Yine başka 3 çocuğu öldürür.. Biz yine burda işkence isteriz idam isteriz ama yine onun insan hakları savunulur..

Bu arada sizi kırıcak şekilde konuştuysam özür dilerim yine de..

Son düzenleme:
evet malum insan hakkı .. ben o kadar acıyla doğurayıp binbir fedakarlıkla büyüteyim itin teki gelsin canımın canını yaksın insan hakkı ..peki o çocuğun hakkı nerde kim savunacak onun hakkını onun yaşama hakkı yokmuydu?? ki bu bildiğimiz ya bilmediğimiz vahşice işlenen cinayetler .. ama yok dediğin gibi bi af hopp dışarda bu adam veya bunun gibiler çözüm yokki..

bence önce türkan'a ne yaptıysa aynısını yaşamalı,sonra da idam edilmeli.ben vergilerimle böyle mahlukatları cezaevinde beslemek is-te-mi-yo-rum!!!.eğer idam bu ülkede yerini almazsa sonumuzu hiç iyi görmüyorum.gerekirse avrupa'da ve hatta dünyada dışlanalım ama idam geri gelsin!!!!!!!amerika çatır çatır uyguluyor.

iyide bunun gibileriyle uğraşacak vakitleri yokki savcılarımızın. Gazetecileri falan tutuklamakla meşguller malesef

Ben de tam tersini düşünüyorum
Bu olaylar arttıkça bu ş...liklere ve vahşetlere alışmaktan ve nefret duymamaktan korkuyorum
Çünkü asıl o zaman vahşi olurum...Unutursam, alışırsam, nomral gelmeye başlarsa vahşi olurum ben!
Allahım korusun bundan
idam edilip Allahın gazabını görsünler inş
Zira O'nun gazabı burdakinin yanında fazlasıyla şiddetli olur!!!

Bu ülkeden ne bekliyoruz ki biz?
Doğruyu söyleyen gazeteciler birbir tıkılırken cezaevlerine çocuk istismarı yapan şer...zler afla halledilip serbest bırakılır.Kızgınım nefretim üzüntüm o kadar büyük ki !
Devlet bir de besler bunları bir güzel bizlerin paralarıyla gelde delirme.
Evet idam olmalı kesinlikle acımıyorum! Allah hepsinin belasını versin.
Haberleri izleyemez oldum nasıl bir şeydir bu nasıl bir manyaklık ?
İlkokuldan itibaren zorunlu psikoloji dersleri olmalıdır artık bu ülkede.
Gazetecilerin basılmamış kitapların zoruna giden lafların peşine düşmesin şu hükümet artık !!
Milletin yüreği kanıyor canı gidiyor !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…